Bachelor of Arts (Hons) bedrijfsleven (financiën), universiteit van derby

HELP University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (Hons) bedrijfsleven (financiën), universiteit van derby

HELP University

Waarom kiezen voor deze opleiding?

Het programma BA (Hons) Zakelijk (Financiën) introduceert studenten aan de principes van beide zaken en financiën. Het doel is om een ​​kritisch inzicht in de financiële omgeving waarin ze zullen werken te ontwikkelen en geeft hen een solide basis in alle aspecten van het bedrijfsleven. Studenten ontwikkelen een kritisch bewustzijn van de business issues en een breed begrip van de core business onderwerpen die worden ondersteund door een sterke finance specialisme.

Over de cursus

Finance is een belangrijk element van het bedrijfsleven. Bedrijven en organisaties draaien op goede financiële beslissingen. Of het maken van miljoenen dollars investeringen of budgettering adequaat in een volatiele markt, zakelijke en financiële managers moeten een diepgaand inzicht in de financiën om met succes aan te passen aan een veranderende wereldeconomie. In wezen is de financiering bezig met het beheer van het geld - uiteraard een onderwerp van groot belang voor alle sectoren van de samenleving en het bedrijfsleven. Als gevolg daarvan, als een student studiefinanciering programma zal hij / zij worden voorbereid op een breed scala aan financiële carrières, in vele soorten van organisaties die rollen in gebieden zoals commercial banking, financiële planning, investment banking omvat, geld beheren, verzekering, enz.

HOE U leert

In Jaar zal 1 studenten kennis met kernactiviteiten zoals marketing, economie, human resource naast financiën. In Jaar zal 2 studenten worden geleerd om te begrijpen, te analyseren en te interpreteren financieel, management en niet-financiële informatie in het kader van het moderne bedrijfsleven. In jaar 3, dat wil zeggen; het afstuderen jaar, zullen de studenten leren hoe ze de impact van de financiële crisis op de financiële markten activiteiten kritisch te evalueren.

Carrièremogelijkheden

  • FINANCIEEL ADVISEUR
  • Financieel analist
  • Investment Banker
  • Portfolio manager
  • Risk manager
  • Effectenmakelaars
  • Handelaar
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd