Bachelor of Arts (Hons) business (human resource management), universiteit van derby

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Waarom kiezen voor deze opleiding?

De Bachelor of Arts (Hons) Business programma (Human Resource Management) is ontworpen om studenten een begrip van de belangrijkste beleid, procedures en praktijken van de Human Resource. Het introduceren studenten om de recente ontwikkelingen in het beheer van mensen op het werk, de ontwikkeling van hun kritisch vermogen en leert hen om het managen van mensen beschouwen vanuit een sociaal, cultureel en politiek opzicht. Het programma zal ook de ontwikkeling van hun persoonlijke vaardigheden, zoals groepswerk werk- en time management door middel van het schrijven en presentaties te melden.

Over de cursus

Human Resource Management gaat over het managen van mensen, zodat bedrijven zijn concurrerend en succesvol. Om dit te doen in een snel veranderende wereldeconomie, Human Resource professionals houden met thema's en trends die invloed hebben op arbeidsverhoudingen - de arbeidsmarkt en economie, het politieke klimaat, milieu en regelgeving werkgelegenheid. In de concurrerende omgeving van de 21ste eeuw het bedrijfsleven, mensen vertegenwoordigen de meest krachtige mogelijkheden voor het behalen van concurrentievoordeel. Het veld richt zich op een aantal gebieden, van het beheren van veranderingen aan de verbetering van de klantenservice, maar is uiteindelijk over het begrijpen van de individuele behoeften en het toepassen van specialistische vaardigheden om te profiteren de reputatie van een organisatie en de bottom line.

Hoe je leert

In Jaar zal 1 studenten kennis met het bedrijfsleven en human resource. In Jaar zal 2 studenten een goed begrip van het beleid, de procedures en de praktijken van Human Resource te ontwikkelen. In jaar 3, dat wil zeggen; het een diploma behalen jaar legt de nadruk op Human Resource strategieën en hoe deze koppeling in de totale organisatie.

Carrièremogelijkheden

  • voordelen Administrator
  • Benefits Analyst
  • Werknemer & Labour Relations Officer
  • HR Development Officer
  • HR Generalist
  • HR Manager
  • Risk Management Executive
  • Training Manager & Recruiter
  • Workforce Planning & Werkgelegenheid Executive
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Since 1986 we have grown steadily and sturdily. We have sustained our student number and ensured a robust financial position. We have distinguished ourselves by excelling as a thought leader, an incub ... Lees meer

Since 1986 we have grown steadily and sturdily. We have sustained our student number and ensured a robust financial position. We have distinguished ourselves by excelling as a thought leader, an incubator of outstanding graduates, a model of selective excellence, and as a community-caring institution. All these years our educational goals have been to prepare students for their first job graduate school, to prepare students for their subsequent career and to prepare students for a fulfilling and productive life. The drives of our vision are our values which are based on “Pride Of Achievement, Sharing Success, The Courage to Be, To Be compassionate, and To be Significant” Lees Minder