Bachelor of Arts (Hons) business (internationale business), universiteit van derby

HELP University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (Hons) business (internationale business), universiteit van derby

HELP University

Waarom kiezen voor deze opleiding?

De BA (Hons) Zakelijk (International Business) laat student om zich te concentreren op de studie van de International Business als een specifiek gebied van de rente, in combinatie met de studie van meer algemene zakelijke concepten en technieken voor het beheer. Dit programma zal onder meer een focus op de mondiale dimensie aan deze gebieden, en daarom International Business is multidisciplinair van aard en kan leiden tot vele mogelijke carrière.

Over de cursus

Het programma BA (Hons) Zakelijk (International Business) richt zich op de manier waarop bedrijven werken over de hele wereld en geeft hen die overwegen een carrière in een multinational of een internationaal opererende bedrijf een solide basis. U zult elke aspecten van het internationale bedrijfsleven van de factoren die bedrijven rijden onderzoeken om internationaal te worden, om de uitdagingen van het managen van mensen en supply chains in de hele wereld. Studenten zullen ook leren hoe te kritisch uit te leggen en commentaar op de technieken die worden gebruikt in multidisciplinaire bedrijfsleven en word bedreven in het toepassen van instrumenten om zakelijke problemen op te lossen. Ze zullen ontdekken hoe te analyseren en de structuren, processen en contexten van het internationale bedrijfsleven te evalueren en bereid zijn om deze vaardigheden toe te passen in een echte wereld instelling.

Hoe je leert

In jaar 1 wordt de nadruk vooral liggen op het leren van de theorieën / concepten en hun toepassingen. In Jaar 2 de nadruk zal liggen op het gebruik van de geleerde theorieën kritisch analyseren van de echte wereld, land en onderneming situaties en ontwikkelingen, maar ook, om uit te leggen en discussiëren over de oorzaken en gevolgen met betrekking tot de situaties en gebeurtenissen. In jaar 3, dat wil zeggen; het een diploma behalen jaar legt de nadruk dat de studenten niet alleen in staat om kritisch te analyseren, maar om kritisch te denken, en oplossingen voor de problemen en vraagstukken die efficiënt, effectief en, voor een groot deel, origineel zijn.

Carrièremogelijkheden

  • Landmanager
  • Export Sales Representative
  • Vreemde Valuta Beleggingsadviseur
  • International Banking officer
  • International Business Development Officer
  • International Management Consultant
  • Market Research Analyst Officer
  • Trade Analyst
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd