Bachelor of Arts (Hons) business management, universiteit van derby

HELP University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (Hons) business management, universiteit van derby

HELP University

Waarom kiezen voor deze opleiding?

De BA (Hons) Business Management (CMI geaccrediteerd) graden geeft een uitgebreide inleiding tot alle aspecten van het bedrijfsleven, het ontwikkelen van je kennis en vaardigheden op het gebied van het beheer van de resultaten tot ethisch opereren. U bouwt uw strategische vaardigheden, zodat je kunt herkennen en benutten zakelijke mogelijkheden om het maximale potentieel.

De cursus is ontwikkeld in nauw overleg met werkgevers en beroepsorganisaties, dus we onderwijzen precies wat de industrie nodig heeft, het verhogen van uw inzetbaarheid op de arbeidsmarkt. De onderwerpen die u te dekken in deze mate bestaan ​​niet op zichzelf - in zaken die je nodig hebt om elementen van elk gebruik in verschillende situaties - dus je zult alles wat je leren en toe te passen op verschillende business simulaties en case studies te combineren.

Zo kon je merkt dat je het opzetten van een bedrijf, het identificeren van uw doelgroep markt, reclame, het opstellen van business plannen en kasstromen, en het uitvoeren van een haalbaarheidsstudie. Deze ervaring en de praktische toepassing van je kennis stelt deze mate uit elkaar, en bereidt u zich volledig voor een succesvolle management carrière.

Over de cursus

Deze graad geeft je een brede kennismaking met alle aspecten van het bedrijfsleven. Deze ervaring en de praktische toepassing van uw kennis is wat deze graad afgezien van anderen, en het is wat volledig bereidt je voor op een succesvolle management carrière. De mate is ontworpen in nauw overleg met werkgevers en beroepsorganisaties, zodat we je leert wat de industrie nodig zijn zakelijke afgestudeerden, en dus het verhogen van uw inzetbaarheid op de arbeidsmarkt.

Hoe je leert

In jaar 1 wordt de nadruk vooral liggen op het leren van de theorieën / concepten en hun toepassingen. In Jaar 2 de nadruk zal liggen op het gebruik van de geleerde theorieën kritisch analyseren van de echte wereld, land en onderneming situaties en ontwikkelingen, maar ook, om uit te leggen en discussiëren over de oorzaken en gevolgen met betrekking tot de situaties en gebeurtenissen. In jaar 3 zal de nadruk liggen dat de studenten niet alleen in staat om kritisch te analyseren, maar om kritisch na te denken en oplossingen voor de problemen en vraagstukken die efficiënt, effectief en, voor een groot deel, origineel zijn. We maken gebruik van een breed scala aan werkvormen, waaronder hoorcolleges, probleemoplossende tutorials, seminar discussiegroepen, groeps- en individuele projecten en geregisseerd lezen. Je wordt beoordeeld door een combinatie van permanente evaluatie en examens.

Carrièremogelijkheden

 • Ondernemer
 • Finance Consultant
 • Management Consultant
 • Zakenman
 • management uitvoerend
 • Bedrijfsadviseur
 • Product Development Executive
 • human resource manager
 • Operation Manager
 • Sales & Business Development Manager
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd