Bachelor of Arts (Hons) engels

Sharda University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (Hons) engels

Sharda University

De cursus is om studenten uit te rusten met de taalkundige uitdagingen in een andere atmosphere.It Help studenten om verschillende accenten te begrijpen en te standaardiseren hun bestaande EnglishGuide de studenten aan de basis communicatie vaardigheden aan te scherpen, luisteren, spreken lezen en schrijven onder ogen zien. De cursus is ontworpen om een ​​brede achtergrond van het Engels Literatuur geven over een periode van ongeveer 14 eeuwen aan de studenten. Dat de opeenvolging van met elkaar verbonden werken - - Dit zal de studenten een inzicht in de belangrijkste literaire canons te geven met hun karakteristieke trends en genres met belangrijke literaire auteurs en teksten. Deze cursus verkent de lange geschiedenis van het schrift in de Britse Eilanden, van de Angelsaksische en de vroeg-christelijke periode en over de hele wereld in de huidige tijd. Het geeft een overzicht van Engels schrijven - poëzie, drama en fictie in de verschillende regio's.

Verkiesbaarheid

  • Sr. Secundaire (10 + 2) met tenminste 50% merken
  • Vaardigheid in het Engels Communicatie

Toelatingsprocedure

Stap 1 Aanvraagformulier kan worden verkregen bij: Admission Office, Sharda University, Greater Noida Campus, regionale kantoren en internationale kantoren. Kandidaten kunnen ook online solliciteren. Solliciteer online

Stap 2 Bezoek University Campus of regionale kantoren voor de voltooiing van Toelating formaliteiten

Stap 3 Indien geselecteerd, kunnen kandidaten de vergoeding door Cash / DD neerleggen op Sharda campus van de universiteit of via betaling gateways zoals Credit Card, Axis Bank, Punjab Nationale Bank DD, Cash, enz., Binnen 15 dagen na de bekendmaking van de selectie.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Juli 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
India - Greater Noida, Uttar Pradesh
Startdatum : Juli 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates