Read the Official Description

Bachelor of Arts (Hons) in International Journalism

Als een academische opleiding, International Journalistiek is een onderdeel van de sociale wetenschappen en United International College biedt een uniek curriculum nadruk op een sterke liberal arts onderwijs en de beheersing van professionele vaardigheden in de journalistiek en massacommunicatie. Tijdens de cursus geven we een waardering voor de principes die de rol van de media in de Chinese maatschappij schragen.

Als China blijft veranderen en groeien in statuur en invloed, zal een enorme spanningen verder vorm te geven en te evolueren van de sociale infrastructuur. Aangezien deze groeipijnen plaatsvinden, is het essentieel dat professionele journalisten zijn opgeleid om in evenwicht te brengen en te voldoen aan de informatiebehoefte van alle segmenten van de samenleving. UIC is bereid om leiders zijn plaats training van morgen te nemen in de journalistiek. De undergraduate instructie fuseert traditionele journalistieke vaardigheden en praktijken met de nieuwste convergerende media technologie praktijken. Journalistiek theorie en praktijk zijn geïntegreerd om studenten voor een succesvolle carrière in de journalistiek en de massamedia te bereiden. De cursus eisen die masterstudenten kritisch denken en technische vaardigheden in het Chinees en het Engels, zodat ze leidinggevende functies als journalisten in de moderne Chinese samenleving aannemen.

Het programma bereidt afgestudeerden voor de werkgelegenheid in kranten, tijdschriften, radio stations, tv-stations en internetbedrijven. Posities waarvoor studenten worden gekwalificeerd zijn: nieuws schrijver, journalist, nieuws editor, radio journalist, radio nieuws anker, tv-journalist, voorzien van schrijver, tv-opdracht editor, tv-nieuws producer, Internet journalist, en andere gerelateerde posities.

De cursus is uniek gepositioneerd om het beste van beide Chinese en internationale journalistiek mengen. Het curriculum combineert traditionele schrijven en rapportage met China focus en omvat International en Internet media vaardigheden en praktijken. Het resultaat is dat UIC de journalistiek majors zijn goed opgeleid om te profiteren van de nieuwste trends te nemen aan lokale, nationale en internationale media.

Tal van mogelijkheden zijn bedoeld voor studenten om betrokken te raken in de campus-media gerelateerde activiteiten te krijgen. Gastcolleges van top internationale journalisten, speciale workshops en andere evenementen gepland gedurende het hele jaar. Studenten kunnen ook deelnemen aan een verscheidenheid van de student media-organisaties, het creëren van tijdschriften, student kranten, online nieuws, en andere vormen van journalistiek voor de UIC campus.

BAij101

Onze faculteit zijn leiders in hun respectieve gebieden en worden goed erkend voor hun bijdragen aan onderwijs, wetenschap, en openbare dienstverlening. Ze blijven de regionale, nationale en wereldwijde bekendheid te krijgen voor hun werk in de journalistiek en massamedia.

Wij geloven dat dit een van de meest spannende tijden en plaatsen te worden betrokken in de journalistiek en massacommunicatie onderwijs. Wij nodigen u uit om ons aan te sluiten en een deel van het!

Leerplan

Dit is een full-time vier-jarige opleiding die leidt tot de graad van Bachelor of Arts (Honours) in International Journalism. Studenten zijn verplicht om 132 eenheden binnen het curriculum structuur voltooien als volgt:

BAijCurriculumStructure

* Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

BAij102

Carriere vooruitzichten

Kansen van de werkgelegenheid voor Internationale Journalistiek Afgestudeerden

De International Journalistiek programma biedt een reële en effectieve onderwijs dat de afgestudeerden mogelijk maakt om:

  • Produceer journalistiek dat inzicht, stijl en creativiteit heeft;
  • Effectief te communiceren in schriftelijke en mondelinge Engels en Chinees;
  • Werk efficiënt en effectief teamleden in inter-culturele en / of inter-nationale instellingen;
  • Breng de kennis en vaardigheden opgedaan in het programma om een ​​succesvolle carrière te lanceren.

Veel van de studenten de International Journalism programma's zal overgaan tot postdoctorale studie. Hun favoriete bestemmingen voor verdere studie zijn het Verenigd Koninkrijk (UK), Hong Kong en de Verenigde Staten. Degenen die direct in het werk focus op de volgende gebieden:

  • journalistiek
  • Publieke relaties
  • Civiele dienst
  • Marketing en reclame
  • Verschillende banen in de media productie en distributie
  • Technisch schrijven

Stages

Het International Journalism programma op UIC is ontworpen om te dienen als een springplank voor studenten om professionele journalisten worden. Om u te helpen onze studenten en afgestudeerden voldoen aan deze doelstelling, hebben we organiseerden verbindingen met een breed scala aan stages. Voor het grootste deel zijn deze stages plaatsvinden in de zomer. Een breed scala van organisaties bieden stageplaatsen aan onze studenten, zoals kabel-tv Hong Kong, CCTV Channel 12, Southern Metropolis Daily, en de Verenigde Staten consulaat-generaal Public Affairs afdeling in Guangzhou.

Stages dienen om te verankeren klassikale instructie door middel van professionele ervaring. Dit, op zijn beurt, activeert en verdiept het leren in de klas voor studenten die stage hebben afgerond.

Stage is een credit-dragende cursus. Een lid van de faculteit zal dienen als supervisor voor onze studenten om ervoor te zorgen dat de studenten stage uren hebben afgerond en uitgevoerd om de tevredenheid van de respectieve organisaties die te nemen op onze studenten als stagiaires, evenals aan de normen van de IJ-programma UIC. Studenten die hun stage hebben afgerond moeten een verslag dat zal worden ingedeeld schrijven.

Program taught in:
Engels

See 22 more programs offered by United International College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Einddatum