Bachelor of Arts (Hons) in het Engels studies voor de vrije beroepen

The Hong Kong Polytechnic University, Department of English

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (Hons) in het Engels studies voor de vrije beroepen

The Hong Kong Polytechnic University, Department of English

Applied Programma Code: JS3480 (breed vakgebied van Taal, Cultuur en Communicatie)

Onze BA (Hons) in het Engels Studies voor de Beroepen programma is een majoor in het kader van de globale Discipline van Taal, Cultuur en Communicatie. Dit Engels Major programma biedt u een set van kennis en vaardigheden om effectief te communiceren in het Engels voor professionele en zakelijke doeleinden in Hong Kong en internationaal, waar Engels functioneert als het belangrijkste medium van communicatie (lingua franca) in verschillende typen van professionele activiteiten . Na het afstuderen moet je de mogelijkheid om te behandelen veeleisende professionele taken zoals: - Het schrijven van een uitdagende persbericht voor een organisatie; - Het ontwikkelen van promotiemateriaal in de dienstverlenende sector, met inbegrip van het luchtvervoer, het bankwezen, computer-en informatietechnologie, telecommunicatie en toerisme, congres en expositie; - Het bevorderen van imago van een organisatie door middel van het ontwikkelen van zakelijke literatuur; - Maken verzoeken van collega's en zakelijke partners in ingewikkelde situaties; en - Kritiek uw eigen professionele functioneren en dat van anderen.

Programma Doelstellingen

Ons programma streeft naar afgestudeerden die zullen moeten koesteren: - een stevige basis in de taal studies die kritisch en creatief kan worden toegepast in een verscheidenheid van business en management contexten, vooral in meertalige instellingen; - De mogelijkheid om het oordeel uit te oefenen en te ontwikkelen intellectuele nieuwsgierigheid om zowel zelfstandig als in teamverband werken; - Het potentieel om toekomstige leiders en ondernemers blinken in communicatie voor professionele doeleinden worden; - Een hoog niveau van professionele communicatieve vaardigheden in het Engels; - Een bewustzijn en begrip van interculturele communicatie in meertalige instellingen die hun wereldwijde vooruitzichten en culturele waardering verbetert; en - de mogelijkheid om hun sterke communicatieve vaardigheden van toepassing zijn op het oplossen van echte problemen effectief in lokale en mondiale meertalige professionele / zakelijke instellingen.

Programma Kenmerken

  • Het programma stimuleert de all-round ontwikkeling van de mogelijkheden van studenten in de ruimste zin van het Engels beroep.
  • Samen met een grote in het Engels Studies, kunt u ook een minor in een andere discipline aangeboden door de Universiteit.
  • Een verscheidenheid van onderwijs- en leermethoden worden aangenomen, met inbegrip van de taal en de computer laboratorium werk, online Engels taal databases, rollenspellen, simulaties, lezingen door gastsprekers en werkplaats bezoeken en stages.
  • Studenten verkennen en genieten van de mondiale en culturele dimensies van de onderzochte onderwerpen en jezelf verder professioneel te ontwikkelen door middel van deelname in de zomer programma's in het buitenland en krediet verdienen uitwisselingsprogramma's voor studenten in het buitenland.
  • De nadruk die het programma op zelfstudie, project-based learning en groepswerk helpt om gevoel voor ondernemerschap, leiderschap en teamwork studenten te ontwikkelen.
  • Studenten zullen een set van essentiële vaardigheden zoals onderzoek en studievaardigheden, analytische en probleemoplossende vaardigheden, taal en communicatieve vaardigheden, zelfreflectie, collegiale toetsing en teamwerk te verwerven, om hun leven lang leren reis te vergemakkelijken.

Erkenning door het Onderwijsbureau van Hong Kong

Het programma is erkend door het Bureau Onderwijs en haar Permanent Comité voor Taal onderwijs en wetenschappelijk onderzoek als een Engels Taal Major opleidingscommissie waarin taalvaardigheid Eis de regering van Hongkong voldoet. Aanvragers aan dit programma in aanmerking komen om op de beurs voor Prospective Engels Leraren aangeboden door het Onderwijsbureau.

Toelatingseisen voor Internationale Appliants

Internationale kwalificaties

GCE A-niveau / International A-niveau

  • GCE Advanced Level of internationale geavanceerde niveau met pasjes in 3 AL, OF 2 AL en 2 AS, onderwerpen

International Baccalaureate (IB)

  • Een minimale score van 24 met minimaal klasse 4 in 2 Higher Level vakken Kandidaten met goede resultaten in de bovenstaande kwalificaties kan worden verleend tot 25% overschrijving bij de toelating tot de 4-jarige opleiding curriculum.

Andere erkende nationale / regionale kwalificaties kan worden gecontroleerd via deze link: http://www.polyu.edu.hk/as/ep_ft/annex_c.htm

Collegegeld --regering gesubsidieerde programma's

De volgende collegegeld wordt gebracht voor voltijds-bekostigde bacheloropleidingen in de 2016-17 academiejaar: - HK $ 120.000 (ongeveer US $ 15.585) per studiejaar verschuldigd door twee gelijke termijnen voor de start van het eerste en tweede semester van het academisch jaar.

Entry Beurzen voor Outstanding Admittees

PolyU tot erkenning aan excellente studenten toegelaten tot de full-time undergraduate programma's door het verlenen van studiebeurzen van verschillende hoeveelheden aangeboden door de Universiteit, Hongkongse regering of donoren op basis van wetenschappelijke verdienste of niet-academische prestaties (bijvoorbeeld prijzen / onderscheidingen gekregen in internationaal erkende wedstrijden). Universitaire beurzen zijn meestal houdbaar voor de normale duur van de studie van de studenten.

Uitstekende internationale aanvragers die in aanmerking willen komen voor een beurs dient in het aanvraagformulier in te vullen voor de beurs via eAdmission (https://www38.polyu.edu.hk/eAdmission/index.jsf). Degenen die worden toegekend beurzen zullen worden geïnformeerd wanneer ze worden aangeboden toelating. PolyU behoudt zich het recht voor om te veranderen

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Hongkong - Hongkong
Startdatum : Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongkong - Hongkong
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan