Read the Official Description

Bachelor of Arts (Hons) in het Engels Taal-en Letterkunde Studies

Multinationals en de werkgevers van alle soorten steeds meer eisen dat hun werknemers gemakkelijk te werken over de landsgrenzen heen en handvat complexe internationale en interculturele relaties. De Bachelor of Arts (Honours) in het Engels Taal-en Letterkunde Studies (ELLS) programma is ontworpen om een ​​van de meest dringende behoeften op het gebied van het hoger onderwijs in China vandaag de dag voor de voorbereiding van studenten concurrerend in de snel veranderende carrièremogelijkheden over de hele wereld te zijn.

De ELLS programma is bedoeld voor studenten met een solide basis in het Engels studies, terwijl het aanbieden van op hetzelfde moment de mogelijkheid zich te specialiseren in een van de drie gebieden: Professional Communication, Literatuurwetenschap, of Engels taalonderwijs. Het voorziet in een multidisciplinaire benadering van de studie van de taal en literatuur van toepassing zijn op het onderwijs, professionele en culturele context.

Praktische en goed afgeronde opleiding

Het leidt studenten met een sterke talenkennis en praktische mondelinge en schriftelijke communicatieve vaardigheden waardoor ze om te slagen in brede beroepen in de wereldwijde arbeidsmarkt.

Opties voor Concentratie

Onder de deskundige leiding van de faculteit, kunnen de studenten een concentratie verzorgd aan hun vaardigheden, passie en professionele richting te selecteren.

Close leraar-leerling relatie

De klas grootte van elke concentratie bereikt niet meer dan 30 studenten, het waarborgen van de studenten van de voordelen van een nauwe student-faculteit mentorschap.

Professional Stage Opportunities

Het programma regelt stages voor practicum en stage voor het jaar 3 studenten.

De Literatuurwetenschap in het Engels (LSE) Concentratie en de Onderwijs Engels naar Anderstaligen (TESOL) Concentratie van de ELLS programma worden erkend door de Hong Kong Onderwijs Bureau als een taal (Engels) belangrijke opleiding. Afgestudeerden met ofwel de LSE of TESOL concentratie, samen met de kwalificatie een relevante leraar, worden vrijgesteld van het Engels Taalvaardigheid Assessment voor Leraren in Hong Kong.

BAELL101

Learning Outcomes & Doelen

Programma eindkwalificaties (Pilos)

Na voltooiing van het programma, moet de student in staat zijn om: PILO1: Communiceren in het Engels duidelijk, kritisch en creatief binnen de academische en professionele context;
PILO2: identificeren en de belangrijkste benaderingen en theorieën op het gebied van taal en literaire studies te evalueren;
PILO3: kritisch te analyseren en gegevens over taalgebruik en communicatie in literair en sociaal-culturele context te interpreteren;
PILO4: werken zelfstandig of in gezamenlijke teams in het onderzoek naar en de ontwikkeling van materialen voor een effectieve academische en professionele communicatie; en
PILO5: Ontwikkelen van een intercultureel bewustzijn en interculturele vaardigheden en strategieën die de waarden van de taalkundige, ethische en culturele diversiteit te synthetiseren en draagt ​​bij aan de professionele en persoonlijke groei.

Concentratie Doelstellingen

De ELLS programma bestaat uit drie concentraties:

 • Engels voor Professional Communication (EPC)
 • Literary Studies in het Engels (LSE)
 • Onderwijs Engels Om Anderstaligen (TESOL)

Elke concentratie is ontworpen met zijn eigen specifieke doelstellingen.

BAELL102

Het curriculum van de EPC concentratie is om studenten te voorzien van:

 1. Sterke Kennis van het Engels door middel van gerichte en interactieve cursussen in de professionele schrijven, communiceren en taal.
 2. Gedetailleerde academische kennis en creatieve vaardigheden voor studenten die hogere studies in de professionele schrijven, communiceren en taal na te streven.
 3. Praktisch, analytische en creatieve vaardigheden die kunnen worden toegepast op gespecialiseerde gebieden, zoals het bedrijfsleven, onderwijs, uitgeverijen, de wet, en andere gebieden.
 4. Een interdisciplinair perspectief door de studie van gespecialiseerde onderwerpen in taal en professionele communicatie.

Het curriculum van de LSE concentratie is om studenten te voorzien van:

 1. Sterke Kennis van het Engels door middel van gerichte en interactieve cursussen in literatuur en taal.
 2. Gedetailleerde academische kennis en creatieve vaardigheden voor studenten die hogere studies in de literatuur en / of taal te oefenen.
 3. Kritisch denken en creatieve vaardigheden om de studie van literatuur en taal relevant.
 4. Kennis van de culturele tradities en krachten die Engels literatuur en taal hebben gevormd in de hedendaagse samenleving.

Het curriculum van de TESOL concentratie is om studenten te voorzien van:

 1. Engels taalvermogen als een vereiste vaardigheid voor docenten van het Engels als tweede taal (ESL), die betrekking heeft op de vier vaardigheidsgebieden-spreken, luisteren, lezen en schrijven en bevat de klas discours en grammaticale competentie.
 2. Een diepgaande kennis van de taalkundige structuur van het Engels als het wordt gebruikt in de wereld van vandaag.
 3. Vaardigheden die nodig zijn om te analyseren, synthetiseren en evalueren ESL cursusmateriaal en leermiddelen passend leerling behoeften en leerdoelen, en toe te passen up-to-date onderwijs benaderingen en methodieken.
 4. Een breed scala aan perspectieven op de benaderingen, methoden en praktijken in het onderwijs van Engels naar sprekers van andere talen.

Leerplan

Er zijn drie concentraties beschikbaar zijn in het programma. Alle studenten moeten zich inschrijven in een concentratie op het tweede jaar van de studie en afgestudeerde met die concentratie.

Alle studenten wordt verwacht dat 132 eenheden binnen de normatieve studieperiode in overeenstemming met het curriculum structuur hieronder, en 36 eenheden van de cursussen (zoals Final Jaar Project) te voltooien moeten worden op niveau 3 en 4.

BAellCurriculumStructure

1 Hoewel niet verplicht, worden de studenten geadviseerd om ten minste één grote electieve natuurlijk van hun eigen concentratie om verdere gespecialiseerde vaardigheden en kennis in hun concentratie gebied te ontwikkelen.

2 Studenten zijn verplicht om zes gangen te nemen in de lijst (de beschikbaarheid van grote electieve cursussen elk semester is onderworpen aan de faculteit beschikbaarheid en kleine aanpassing).

concentratie Opdracht

Alle ELLS studenten zal inschrijven in een gemeenschappelijke Jaar 1 curriculum. De twee MR cursussen in het eerste jaar, Inleiding tot de studie van taal en Inleiding tot de studie van de letterkunde, gericht op studenten met een overzicht van de studie van de taal-en letterkunde, zodat zij beter geïnformeerd over de concentratie opties kunnen worden .

Na het tweede jaar van de studie, moeten alle studenten zich inschrijven voor één van de drie concentraties en gediplomeerde met die concentratie:

 • Engels voor Professional Communication (EPC)
 • Literary Studies in het Engels (LSE)
 • Onderwijs Engels Om Anderstaligen (TESOL)

Evenementen voor Concentratie Assignment

BAELL103
 1. Study Path Seminar (week 5, Semester 1)
  Het curriculum structuur en de kenmerken van elke concentratie zal worden ingelicht in het seminar. Jaar 3 of 4 jaar studenten die gespecialiseerd zijn in elke concentratie zullen ook delen hun leerervaringen.
 2. <li><strong>Carri&egrave;repad Seminar (week 8, Semester 1)</strong> <br> De loopbaan van de drie concentraties en informatie over de werkgelegenheid over ELLS afgestudeerden zullen worden gepresenteerd in het seminar. Jaar 4 studenten zullen ook delen hun practicum of stage ervaringen.</li>
  <li><strong>Mentor Overleg (Week 2, Semester 2)</strong> <br> Alle Jaar 1 studenten zullen hun MCP mentor te raadplegen voordat zij de concentratie aanvraagformulier in te vullen. Dit is om ervoor te zorgen dat de concentratie, dat elke student kiest voor wedstrijden zijn / haar vaardigheden en geschikt is voor zijn / haar professionele en academische richting.</li>
  <li><strong>Concentratie Application (week 5, Semester 2)</strong> <br> Alle Jaar 1 studenten zal de concentratie aanvraagformulier in te dienen.</li>
  <li><strong>Bekendmaking van de resultaten van Concentratie Opdracht (Weeks 8-9, Semester 2)</strong></li>
  

Carriere vooruitzichten

De ELLS programma biedt intensieve opleiding die afgestudeerden mogelijk maakt om:

 • voldoen aan een snel veranderende academische en professionele context op een kritische en creatieve manier;
 • effectief te communiceren in zowel schriftelijke als mondelinge Engels;
 • effectief werken en gezamenlijk in interculturele omgevingen;
 • toepassen van de kennis en vaardigheden in een snel veranderende wereldwijde professionele omgeving.

Op basis van het verleden records zijn een meerderheid van de afgestudeerden van de ELLS programma zal naar verwachting overgaan tot postdoctorale studie in Hong Kong of in het buitenland. Verder zijn veel van de alumni zal verhuizen naar een loopbaan, waaronder de volgende:

 • Openbare school Engels onderwijs;
 • Engels taalonderwijs in particuliere instellingen;
 • Administration in het onderwijs;
 • Uitgeverijen, media en journalistiek;
 • Publieke relaties;
 • Toerisme en reisindustrie.
BAELL104
Program taught in:
Engels

See 22 more programs offered by United International College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Aug. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Aug. 2019
Application deadline

Aug. 2019

Location
Application deadline
Einddatum