Bachelor of Arts (Hons) landschappelijke aanleg

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts (Hons) Scenic Construction

Overzicht

Leer te plannen en sets te bouwen, en vaardigheden zoals timmerwerk, constructief ontwerp, het metaal werk en machinebouw te ontwikkelen. Training zal voornamelijk in het theater, maar de geleerde vaardigheden zijn gemakkelijk overdraagbaar naar verschillende media omgevingen, waaronder film, televisie en reclame.

Over de cursus

Scenic constructeurs moeten creatieve probleemoplossers die ideeën en oplossingen die worden getrokken uit alle aspecten van engineering en industriële praktijk tot het ontstaan ​​van sets of staging steun gebruiken. Studenten leren autonoom en vindingrijk te zijn, en om specifieke vaardigheden te ontwikkelen om de hoge professioneel niveau vereist door de industrie.

Vanaf het tweede jaar hebben de studenten de kans om te werken in de professionele context, zoals in zalen, landschap bouwbedrijven, of organisaties doen van gebeurtenissen, televisie of reclame. Deze cursus is ideaal voor mensen met een sterke interesse in het bouwen met hout en metaal, maar die willen ook een creatieve carrière.

cursus Detail

Jaar 1

Leren over een verscheidenheid aan materialen, waaronder houtbewerking gereedschap, handgereedschap en machines. Studenten zullen specifieke elementen van het landschap, werken aan de specificaties van een professionele ontwerper en nauw samen te bouwen met technici te plannen hoe landschap zou kunnen worden opgetuigd binnen ofwel een studio of een main-huis ruimte te passen. Het leren van specifieke timmerwerk technieken, werken de studenten als onderdeel van een team, het bouwen of aanpassen van landschap. Studenten zullen ook een kennismaking met AutoCAD en leren van de basis technische tekening.

Jaar 2

Studenten blijven AutoCAD vaardigheden verder te ontwikkelen. Zij zullen werken aan het lassen en de bouw metaalwerk structuren, om een ​​set voor een openbare productie te bouwen, hetzij individueel, of als onderdeel van een team, evenals het werken met geautomatiseerde landschap. Studenten hebben ook de mogelijkheid om te werken in een professionele context binnen de industrie.

Jaar 3

Studenten doen de rol van hoofd van de afdeling op een full-scale gerealiseerde productie in Central Embassy Theatre of Webber Douglas Studio, beheren andere studenten bouwen van landschap en coördineren met alle leden van de creatieve en productie-team. Zij zullen werken aan een persoonlijk project of plaatsing die is gericht op een individueel gebied van expertise. Project werk wordt gekozen en onderhandeld om te passen met het begrijpen van de studenten van welk gebied / s van de industrie ze het meest enthousiast om een ​​carrière in te maken. Studenten deelnemen aan een tentoonstelling van een portfolio van de beste werk te presenteren aan de industrie.

Plaatsingen

Vanaf het tweede jaar hebben de studenten de mogelijkheid om te regelen plaatsingen. Een breed scala aan professionele bedrijven werken met Central, die toegang geeft tot vele prestaties stijlen. Door middel van stages in het tweede en derde jaar, hebben de studenten gewerkt aan productions met de Royal Shakespeare Company, Engels National Opera, Blackfriars Landschap Ltd, Scott Fleary, Vorm Bouw en East London Furniture Company.

Studenten regelmatig verbinden plaatsingen in het Royal Opera House en Watford Palace Theatre.

Via de links aan de cursus heeft gelegd met andere sectoren - zoals de festivals, evenementen en attractieparken - Studenten zijn in staat om de reikwijdte van hun vaardigheden en expertise te verbreden door te werken aan een breed scala aan projecten.

Professional Focus

Scenic Construction studenten zullen ontmoeten en te werken met vele professionals en organisaties in heel hun tijd op Central. Deze cursus heeft banden met gevestigde workshops landschappelijke studios zoals Scott Fleary, Blackfriars Landschap Ltd, Factory Settings Ltd, Shakespeare's Globe, KC Bouw, Object Bouw en Freeform Construction. Deze workshops te bouwen sets voor theater, televisie en zakelijke evenementen, waardoor studenten de kans om de gevarieerde en diverse gebieden waar ze kunnen werken na je afstuderen te ervaren.

De studenten hebben ook gewerkt aan decor voor tv-shows zoals The X Factor, Britain's Got Talent en rood of zwart?, Evenals gebeurtenissen in Glastonbury Festival, Theater Materials Conference, Paradise Gardens Festival en Londen Mela. Veel andere mogelijkheden komen door de netwerk van afgestudeerden al goed gelegen in het theater en de contacten met de professionele ontwerpers waarmee zij werken op de openbare producties bij Central. De studenten hebben ook met succes hun eigen bedrijven, waarvoor wij de mogelijkheden voor afstudeerders begonnen.

Recente gastmedewerkers

Roger Harrison, Lynsey Brown, Rafe Mullarkey, William Floyd-Maclean, Ruari Murchison, Jon Hare, Alexander McPherson, Colin Mander, Nigel Hayne, Philip Engleheart, Gary Thorne, Michael Taylor, Paul Wills.

Toelatingseisen en Admissions

Minimale Toelatingseisen

3 A Levels bij BBC, BTEC ND: DDM.

Aanbiedingen kunnen variëren van deze, afhankelijk van de verwachte cijfers en prestaties tijdens het sollicitatiegesprek. Uitzonderlijke kandidaten die niet voldoen aan deze eis, maar de juiste potentiële demonstreren op gesprek en via hun portefeuille kan worden aanvaard. Alle kandidaten uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd om een ​​portfolio te brengen.

Toelating met Academic Credit

Voor informatie over alternatieve toelatingseisen zie onze website.

Application Details

Zie rubriek Hoe te Solliciteer voor undergraduate opleidingen.

Interviews in Londen

Lees meer over het interview proces voor deze cursus.

International Interviews

Elk jaar Central biedt onderdak aan een aantal interviews buiten het Verenigd Koninkrijk, met een team van docenten van het Centraal reizen naar kandidaten te ontmoeten. De internationale gesprekken zijn bedoeld om de in Londen gevestigde interview ervaring in elk aspect repliceren (anders dan een bezoek aan onze site!). Zie onze Event Finder voor een overzicht van de komende interview locaties en data.

International Students

Bezoek de sectie International Students om de details van het Engels taaleisen voor cursussen Central te bekijken.

Huldeblijk

Sophie Skelton

Afgestudeerd 2013, freelance Scenic Constructor in Londen, heeft gewerkt met Engels Nationale Opera Stage Technologies en als Production Manager van The Wedding Singer bij Watford Palace Theatre.

"Het beste deel van de cursus was de hands-on benadering van het leren. Bij het werken op een openbare productie, was een typische dag voldoen aan het team en ervoor te zorgen dat ze waren up-to-date is en dat er geen problemen, terwijl het werken aan technische tekeningen, budget, planning en contacten met andere disciplines binnen de productieteam."

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Central stands at the forefront of training and research in the Dramatic Arts. Graduate employment statistics are amongst the highest in our sector, and our research has recently been assessed as ‘Wor ... Lees meer

Central stands at the forefront of training and research in the Dramatic Arts. Graduate employment statistics are amongst the highest in our sector, and our research has recently been assessed as ‘World Leading’ – and is unique in the realm of drama conservatoires. The ratio of undergraduate applications to places is the highest of any UK university. Lees Minder