Bachelor of Arts (Hons) podiumkunsten

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (Hons) podiumkunsten

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Bachelor of Arts (Hons) Prestatie Arts

Overzicht

Ontwikkel je identiteit als een performance art maker en producent op een cursus die onafhankelijk en collaboratieve creatieve praktijk bevordert. Door te focussen op kritisch onderzoek en experimenten met nieuwe methodes, studenten ontwikkelen van nieuwe en uitdagende prestaties vormen geworteld in een rigoureuze betrokkenheid bij de vaardigheden, theorie en geschiedenis van theater en andere podiumkunsten.

Over de cursus

Deze cursus is de integratie van de artistieke ontwikkeling met de prestaties en de productie vaardigheden bereidt studenten voor onafhankelijke beoefenaars te worden en / of om te werken in de belangrijkste organisatorische, administratieve en artistieke posities in de kunsten.

In de eerste twee jaar, studenten nemen deel aan een programma dat streeft naar hun praktijk te ontwikkelen op drie belangrijke gebieden: text / theorie, body / beweging, en materiaal / technologie. In het laatste jaar kiezen de studenten een gebied van aandacht, die zal worden ontwikkeld en gecontextualiseerd binnen onafhankelijke projecten. De cursus is afgestemd op de ontwikkeling van een individuele creatieve identiteit in het kader van gezamenlijk werk, waar de studenten voeren verschillende rollen en posities om hun eigen proces en manieren van werken uit te dagen.

cursus Detail

Jaar 1

Voortbouwend op historische, theoretische en praktische grondslagen van theater en performance kunst, studenten verwerven fundamentele vaardigheden in dramaturgie en het schrijven voor en over de prestaties, hedendaagse beweging praktijken, en het werken met materialen en technologieën. Zij zal van korte stukken van het werk over samenwerkingsprojecten, waarbij de installatie, tekstuele praktijken, meeslepende en traditionele speltechnieken te produceren. Dit wordt ondersteund door vaardigheden sessies in het toepassen van methoden van onderzoek, reflectieve praktijk, processen van de documentatie en kritiek.

Jaar 2

De nadruk in dit jaar op de deconstructie, de ontwikkeling en contextualisering van creatieve praktijk. Studenten doen een creatief project om deel te nemen en strategieën voor interdisciplinaire performances gegeven door internationaal gerenommeerde beoefenaars te ontwikkelen; het ontwikkelen van vaardigheden en kennis in het produceren, project management, curatie en programmering; en het organiseren van een festival op een openbare plaats in Londen, begeleid door een reeks professionele curatoren en producenten. Een professionele plaatsing bij een bedrijf of een huisarts wordt uitgevoerd, en optionele zal werken onder andere een interdisciplinair fotografie project en een module over het geweld in de hedendaagse cultuur. Er is de mogelijkheid om te schrijven praktijk te ontwikkelen door het nemen van optionele eenheden gedeeld met de BA Drama, Toegepaste Theater en Educatie: Writing for Performance pathway.

Jaar 3

Studenten volgen regelmatig seminars, voor te bereiden portefeuilles en verbinden zich ertoe een examen. De praktijk is verfijnd binnen een bereik van professionele contexten, en specialistische vaardigheden in de creatieve praktijk toegepast door middel van twee belangrijke taken. Sommige studenten kunnen worden begeleid of werken in een beroepsopleiding omgeving voorbij Central, en / of verbinden zich, een practice-based, geschreven proefschrift over een onderwerp naar keuze.

Plaatsingen

Studenten op deze cursus zal worden betrokken bij samenwerkingsprojecten met nationale en internationale kunst beoefenaars en organisaties.

Beoefenaars werkte samen met onder meer: James Dacre, Rachel Warr, Liz McGrath, Simon Stephens, en dr Ernst Fischer.

Organisaties werkte samen met onder meer: Het Institute of Contemporary Arts, de Roundhouse, Battersea Arts Centre, Engels Nationale Opera] prestaties ruimte [, Dreamthinkspeak, Geit en Monkey, Punchdrunk, Universiteit van New York en de Royal Albert Hall.

De studenten hebben hun werk genomen (tijdens de studie) naar: Los Angeles, New York, Praag, Montenegro, Slowakije, Denemarken, Estland, Brazilië, Rusland, Singapore, Schotland en Litouwen.

Plaatsing gastheren hebben opgenomen: Seabright Productions, BBC, Robert Wilson, de Manchester Festival, Artsadmin, Centrum voor Creatieve Samenwerking, Victoria and Albert Museum en het Soho Theatre.

Veel studenten hebben beurzen en subsidies gedekt zijn werk vanuit organisaties, waaronder de ontwikkeling van: de Fulbright Commissie, Arts Council en de British Council.

Professional Focus

Recente gastmedewerkers

Dr Julia Bardsley, Felix Barrett, Anne Bogart, Elizabeth LeCompte, Rebecca Lenkiewicz, dr Trish Lyons, Julian Maynard Smith, Simon McBurney, Felix Barrett, Katie Mitchell, Daniel O'Neill, Kira O'Reilly, Orlan, Richard Schechner, Naomi Filmer , Richard Foreman, Edward Bond, Marisa Carnesky, Won Kim, Karla Shacklock, Joel Scott, Rajni Shah, Tristan Sharp, Stelarc, Simon Stevens, Manuel Vason, Michael Walling, Juschka Weigel, Charlie Westenra, Hilary Westlake, Ita O'Brien.

Toelatingseisen en Admissions

Toegang tot de prestaties Arts streng is onderworpen aan een interview en deelname aan een selectiedag. Alle kandidaten uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd om een ​​portfolio van hun werk te brengen.

Minimale Toelatingseisen

3 A Levels bij BBC, BTEC ND: DDM.

Aanbiedingen kunnen variëren van deze, afhankelijk van de verwachte cijfers en prestaties tijdens het sollicitatiegesprek. Uitzonderlijke kandidaten die niet voldoen aan deze eis, maar de juiste potentiële demonstreren op gesprek en via hun portefeuille kan worden aanvaard.

Toelating met Academic Credit

Voor informatie over alternatieve toelatingseisen zie onze website.

Application Details

Zie rubriek Hoe te Solliciteer voor undergraduate opleidingen.

Interviews in Londen

Lees meer over het interview proces voor deze cursus.

International Interviews

Elk jaar Central biedt onderdak aan een aantal interviews buiten het Verenigd Koninkrijk, met een team van docenten van het Centraal reizen naar kandidaten te ontmoeten. De internationale gesprekken zijn bedoeld om de in Londen gevestigde interview ervaring in elk aspect repliceren (anders dan een bezoek aan onze site!). Zie onze Event Finder voor een overzicht van de komende interview locaties en data.

International Students

Bezoek de sectie International Students om de details van het Engels taaleisen voor cursussen Central te bekijken.

Huldeblijk

Sophie Grodin

Afgestudeerd 2013, performer en Director, Londen.

"Ik heb gekozen Prestaties Arts want het stond me toe om te experimenteren. Ik werd uitgedaagd, geduwd en aangemoedigd om de dingen die vreemdeling zou hebben leek uit te proberen om me in het begin, om te ontdekken dat dat waren de gebieden die kwam tot de meest voor mijn toekomstige werkzaamheden betekenen. In deze cursus leert u hoe u uw eigen werk te maken, om na te denken voor jezelf, om beslissingen te nemen, om de eigendom te nemen en samen te werken; het was als een avontuur dat leidde me naar beneden wegen zou ik mezelf nooit gevonden. Ontmoette ik mijn huidige medewerkers aan Central en dat werd de wortel van een netwerk dat blijft groeien. Sinds zijn afstuderen heb ik het maken van mijn eigen werk, waaronder een duet werken met Karen Christopher en als co-creator van de one-lid van het publiek ervaring KAMER, die in Edinburgh Fringe Festival en Tate Britain heeft laten zien in 2014. "

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates