Bachelor of Arts (Hons) regie

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (Hons) regie

The Royal Central School of Speech and Drama, University of London

Bachelor of Arts (Hons) Stage Management

Overzicht

Leer regie, en de specialistische kennis en vaardigheden in alle aspecten van de theaterproductie. Door nauwe samenwerking met studenten en beoefenaars van andere disciplines theater, studenten op deze cursus te ontwikkelen een algemeen begrip van hoe elke bijdraagt ​​aan de prestaties te leven, waardoor ze zeer inzetbaar bij het afstuderen.

Over de cursus

Deze cursus is gericht op het podium managers die in staat zijn zich aan te passen aan een productie omgeving, variërend van West End theater tot grootschalige buitenevenementen te produceren. Stage managers zijn een leiding tussen de directeur en de productie-team gedurende het repetitieproces en het management van de voorstelling zelf, met inbegrip van de verwerving van meubilair en rekwisieten.

Stage Managers moeten uitstekende mensen, communicatie- en onderhandelingsvaardigheden hebben om ervoor te zorgen dat ze goed ontwikkelingen communiceren via repetities en oplossingen te vinden voor de productie uitdagingen. Studenten ontwikkelen praktische management vaardigheden door middel van het werken in de productie teams aan een aantal gerealiseerde producties, samen met andere studenten en een bezoek aan professionals.

cursus Detail

Jaar 1

Studenten ontwikkelen van de basisvaardigheden die nodig zijn voor het creëren van live performance, door een reeks van workshops en gerealiseerde projecten. Zij verbinden lessen en workshops, met inbegrip van het beheer van repetities en de prestaties, het blokkeren van en het werken met de cast en regisseur, het markeren-up, tonen roeping, rekwisieten sourcing en aanpassing, kostuum toezicht en naaien, licht, geluid, en het organiseren van technologie. Er zijn workshops gericht op tekstanalyse, groepsdynamica, communicatie en de huidige wetgeving, met inbegrip van gezondheid en veiligheid. Studenten doen de rol van assistent-Stage Manager op een gerealiseerde productie, het werken met studenten van de undergraduate acteren en andere cursussen.

Jaar 2

Onderwezen sessies, inclusief score-reading, bedrijfsleiding, pyrotechniek, vuurwapens, bloed effecten en event management. Studenten nemen over de rol van assistent en adjunct-Stage Managers op een reeks van gerealiseerde productie projecten van de belangrijkste-house, voortoneel theater toont aan de site reageert franje werk, of aan projecten buiten het centrum, met inbegrip van community theater, meeslepende theater en event management. Studenten kunnen ook worden verplicht om geluid en licht bedienen kleinschalige producties. Studenten zijn een professionele mentor die zal adviseren en begeleiden hen door hun tweede en laatste jaar toegewezen.

Jaar 3

Studenten doen ten minste één rol met aanzienlijke beheerstaken en / of een rol op een grotere schaal of meer uitdagende productie. Zij zullen onderzoeken en het organiseren van een geschikte stage bij een professioneel bedrijf van hun keuze om hun kennis en begrip van de gebieden van het werk dat ze willen bij het afstuderen aan te gaan verbreden.

Plaatsingen

Studenten worden actief aangemoedigd om voort te bouwen op de contacten die in de loop met het oog op het opzetten van professionele stages voor hun laatste jaar.

Stage Management studenten regelmatig ondernemen stages met een scala aan bedrijven, waarvan de National Theatre, Royal Shakespeare Company, Royal Opera House, Engels National Opera, Donmar Warehouse, Almeida Theatre, Royal Court Theatre, Chickenshed Theatre, Bush Theatre, Complicite, Young hebben opgenomen Vic, Walk the Plank en Hampstead Theatre, en een scala aan West End producties.

Professional Focus

Central heeft uitgebreide banden met de live performance industrie op alle schalen in Londen en daarbuiten, met inbegrip van het Nationaal Theater, Engels National Opera (via een jaarlijkse afstudeerstage), Donmar Warehouse en het Royal Court Theatre.

Door middel van projectmatig werken, formele bezoeken aan theaters en regelmatig nauw contact met professionals - met inbegrip van pas afgestudeerden - studenten zijn goed voorbereid op de live performance industrie in te voeren. Zij zullen werken met professionele regisseurs, het uitvoeren van hun rol in Central, of als project toezichthouders en team mentoren. Alle studenten zijn afgestudeerd een persoonlijke mentor toegewezen.

De cursus werkt samen met bedrijven zoals dreamthinkspeak, Shunt, Geit en Aap en de Old Vic Tunnels op meer onconventionele meeslepende werk en in niet-traditionele theater maken van terreinen, zoals met Block 9 op Glastonbury Festival en Secret Cinema. Het biedt ook de banden met straatkunsten en openlucht theater, het werken met festivals, zoals The London Pleasure Gardens, evenals hoog aangeschreven bedrijven, bijvoorbeeld Walk the Plank, The World Famous, Emergency Exit Arts and Kinetika, die een scala van mogelijke mogelijkheden voor studenten.

Recente gastmedewerkers

Stage Managers: Charlotte Padgham, Joanna MacDonnell, Ian Hawkins, Libby Spencer, Angela Riddell, Jo Miles; Net FX, Rc-Annie, Sophie Acreman (Orange Tree Theatre), Andrew Killian (Company Management) en Jo Holmes (Royal Opera House).

Professionals uit andere disciplines: Simon Byford (Event Management), Lisa Westerhout (Score Reading) en John Blunden (Prop Making).

Toelatingseisen en Admissions

Minimale Toelatingseisen

3 A Levels bij BBC, BTEC ND: DDM.

Aanbiedingen kunnen variëren van deze, afhankelijk van de verwachte cijfers en prestaties tijdens het sollicitatiegesprek. Uitzonderlijke kandidaten die niet voldoen aan deze eis, maar de juiste potentiële demonstreren op gesprek en via hun portefeuille kan worden aanvaard. Alle kandidaten uitgenodigd voor een gesprek wordt gevraagd om een ​​portfolio te brengen.

Toelating met Academic Credit

Voor informatie over alternatieve toelatingseisen zie onze website.

Application Details

Zie rubriek Hoe te Solliciteer voor undergraduate opleidingen.

Interviews in Londen

Lees meer over het interview proces voor deze cursus.

International Interviews

Elk jaar Central biedt onderdak aan een aantal interviews buiten het Verenigd Koninkrijk, met een team van docenten van het Centraal reizen naar kandidaten te ontmoeten. De internationale gesprekken zijn bedoeld om de in Londen gevestigde interview ervaring in elk aspect repliceren (anders dan een bezoek aan onze site!). Zie onze Event Finder voor een overzicht van de komende interview locaties en data.

International Students

Bezoek de sectie International Students om de details van het Engels taaleisen voor cursussen Central te bekijken.

Huldeblijk

Polly Rowe

Afgestudeerd 2012, Assistant Manager van het Stadium op de harde probleem, Dorfman Theater aan het Nationaal Theater.

"Ik kwam naar Central met weinig Stage Management ervaring, maar met een echte passie voor theater. Een combinatie van de cursus carrière gedreven focus, en het stimuleren van mijn docenten inspireerde mij om de bedrijven die ik altijd bewonderd te streven. Sinds zijn afstuderen heb ik toerde met de RSC en ik werken nu voor het Nationaal Theater. Ik heb aan producties die voor live wereldwijd uitgezonden naar bioscopen gewerkt. Mijn tijd bij het Centraal gaf me zo veel contacten en een grote stap in de richting van de baan die ik lief te hebben. "

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Londen, Engeland
Startdatum : Oct. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates