Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (Honours) in de bioscoop en televisie

De Film en Televisie (CTV) programma van de UIC, opgericht in 2006, werd ontwikkeld in samenwerking met, en gemodelleerd naar het curriculum van de Academie van de Film van Hong Kong Baptist University, de grootste en belangrijkste in zijn soort in de regio. Het CTV programma is gericht op een nieuwe generatie afgestudeerden te voeden met een globale visie, professionele kennis en productie en onderzoek vaardigheden die nodig zijn voor de robuuste ontwikkeling van de media en de creatieve industrie in de regio Groot-China en het buitenland.

Creatieve industrieën zoals film, televisie en nieuwe media zijn een van de belangrijkste soft-krachten achter de culturele en economische ontwikkeling van een land. Ze spelen een cruciale rol bij het vaststellen van het beeld van een land, regio of stad en helpen voeden van hun volk gevoel van menselijkheid en verbondenheid. Met de snelle groei van de vraag naar professionals in film en tv-producties en studies op het mondiale tijdperk, de CTV-programma voldoet aan de behoeften van de media en de creatieve industrie in de regio Greater China.

Het programma biedt theoretische en praktische cursussen en georganiseerde evenementen en oefeningen om studenten de mogelijkheid om te begrijpen en deel te nemen in de film, televisie en nieuwe media-industrie te geven. De kennis en vaardigheden geleerd van de zich bezig met de creativiteit, het schrijven en de productie vaardigheden, beheer, onderzoek en kritiek programma. Deze gebieden worden gebouwd op het College ideaal van 'Whole Pearson Education', haar onderbouwing onderwijsfilosofie, en dienen om ervaringsleren modules die zich ontwikkelen te creëren en verbeteren van verschillende perspectieven onder de studenten.

BBActv101

Leerplan

Studenten worden verwacht om 132 eenheden te voltooien.

BActvCurriculumStructure

* Voor meer informatie verwijzen wij u naar http://uic.edu.hk/en/ar/staff/undergraduate-handbook/21088-undergraduate-handbook-2016-2017-for-2016-admission

Carriere vooruitzichten

Kansen op werk voor Film en Televisie Afgestudeerden

De meerderheid van het verleden afgestudeerden van de CTV-programma hebben werk gevonden in tv-stations, filmmaatschappijen, web bedrijven, animatie bedrijven, productiehuizen, reclamebureaus, drama bemanningen en andere werkgelegenheid gebieden die rechtstreeks verband houden met de creatieve industrie. Er zijn ook ongeveer een derde van de afgestudeerden naar het buitenland - naar Europa, Amerika, Hong Kong en Taiwan voor verdere studies in zowel praktisch als theoretisch gebied.

BActv102

Na de voetsporen van de vorige afgestudeerden van de kleuren-tv-programma, kan de toekomstige cohorten zich verheugen op het nastreven van postdoctorale studie in de regio Groot-China en in het buitenland, of een loopbaan zoals de volgende:

 • Film- en TV-scenaristen
 • Film- en TV-bestuurders
 • assistant directors
 • Film- en televisieproducenten
 • Film- en TV-managers
 • Productie managers
 • productie assistenten
 • Nieuwe media producenten
 • culturele werkers
 • Visuele en creatieve kunsten administrators
 • Onderzoekers van instellingen of tv-stations
 • Creatieve professionals of planners van public relations en reclamebureaus
 • Planners of programmeurs van communicatie en productie bedrijven, of tv-stations
BActv103

externe Samenwerking

CTV heeft samengewerkt met verschillende bedrijven en media-organisaties om meer praktische mogelijkheden voor studenten om hun professionele vaardigheden en talenten aan te tonen. Recente voorbeelden zijn de volgende:

CTV-cp12a

In september 2013, Huayi Bros. Media Group begonnen met het uitzenden van de films van onze afstudeerders.

CTV-cp13a

Tussen juni en september van 2012, Tudou opgenomen CTV producties op hun website.

CTV-cp14v

CTV samengewerkt met Zhuhai TV om stageplaatsen voor studenten. In september 2012, CTV studenten won awards in de "Golden Key" Creative Production Competition.

CTV-CP15

Sinds maart 2013 heeft CTV samengewerkt met Zuid-TV om de mogelijkheden voor studenten die geïnteresseerd zijn in het schrijven van scripts zijn voorzien.

Zomerstage

CTV coördineert vele zomer stagemogelijkheden voor derdejaars studenten. Sommige deelnemende bedrijven in het verleden opgenomen:

BActv104
Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 22 andere vakken van United International College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum