Bachelor of Arts (cum laude) in de vrije kunsten

American College Dublin

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (cum laude) in de vrije kunsten

American College Dublin

Bachelor of Arts (cum laude) in de vrije kunsten

De BA (Hons) in Liberal Arts (een level-8, HETAC-geaccrediteerde, award) biedt een intellectueel stimulerende en uitdagende baan van undergraduate studie in de vrije kunsten, met een breed scala van basiscursussen gecombineerd in de laatste fasen met gespecialiseerde studie in vier concentraties. Het programma is opgebouwd rond twee gemeenschappelijke jaar, met specialisaties de ontwikkeling van de gemeenschappelijke curriculum in het derde jaar van de studie. In het derde jaar studenten zijn verplicht om de belangrijkste in een van de vier concentraties: Irish Studies, American Studies, Geschiedenis, of Engels. Op deze manier verbreedt de opleiding kennis van de leerlingen en de vooruitgang van hun communicatieve vaardigheden in een breed scala van intellectuele gebieden, en voorziet hen van een goed begrip van andere culturen, hun intrinsieke waarden en historische ervaring. Voor zover het mogelijk is het programma helpt studenten om ethisch en intellectueel geïnformeerde beslissingen die rekening houden met de complexiteit en diversiteit van de wereld waarin we leven te nemen te maken.

De BA (Hons) in Liberal Arts is ontworpen om studenten voor te bereiden op een aantal toekomstige mogelijkheden. De mate is vooral handig als voorbereiding voor postdoctorale studie in de vrije kunsten, business studies en de wet. Beroepsgerichte, de mate ondersteunt de loopbaanontwikkeling op terreinen als het bedrijfsleven, de sociale diensten, de kunsten, de administratie, het onderwijs en onderzoek. Om in een positie om door te gaan, zullen de studenten worden verwacht dat zij intellectuele, praktische en overdraagbare vaardigheden te ontwikkelen. Wanneer de studenten de cursus, zullen ze een aantal van de intellectuele vaardigheden, met inbegrip van het kritische vermogen van te kunnen lezen en analyseren van een grote verscheidenheid van teksten commando, waarderen visueel bewijs, en te beoordelen geldig ondersteunende dialoog. Voor hun toekomstige ontwikkeling zullen zij ook een reeks praktische vaardigheden hebben ontwikkeld, met inbegrip van effectieve essay schrijven en, in voorkomend geval, een element van creatief schrijven.

Cursusschema

De BA (Hons) in Liberal Arts is geaccrediteerd door HETAC en wordt geplaatst op niveau 8 op het nationale kader van kwalificaties. Het programma de eerste twee jaar bieden algemene liberal arts modules (tien per jaar), gevolgd door een jaar van specialisatie in een van de volgenden velden: Irish Studies, American Studies, Engels, en Geschiedenis. In het laatste jaar leerlingen te voltooien vijf modules gevolgd door onderzoek naar hun specialisatie en een proefschrift. Voor studenten die de vierjarige programma in het kader van de instelling Midden Staten accreditatie, moeten tien extra keuzevakken (30 studiepunten) worden genomen, hetzij als een extra jaar of zomer semester klassen.

Toelatingseisen

American College Dublin heeft twee innames per jaar: in september en januari.

Er zijn twee manieren om van toepassing op het college: via de CAO-systeem of direct aan het Admissions Office. Al het College HETAC programma's zijn beschikbaar voor gebruik door het CAO-systeem: BA (Hons) in Liberal Arts en BA (Hons) International Business. Een aspirant-student kan een aanvraag rechtstreeks in te dienen voor alle andere vakken aan het Admissions Office bij American College Dublin.

De aanvragers wier eerste taal niet Engels moet een IELTS score van 6.0 (of gelijkwaardig) te hebben.

Voortgezet onderwijs leerlingen

Het College accepteert leerlingen van voortgezet onderwijs hogescholen aan al haar opleidingen. Studenten moeten hebben opgedaan drie onderscheidingen in een verwante gebied van de opleiding die zij wensen te studeren. Studenten moeten een volledige niveau 5 of niveau 6 award en dit vonnis kan hebben genomen over een aantal jaren. Studenten met een FETAC kwalificatie kan de toegang tot zowel de American College Dublin en American College Delaware te krijgen.

Rijpe student applicatie

Volwassen aanvragers kunnen zich aanmelden via de CAO voor de intake september of maak een directe toepassing voor de andere inname van het college. Volwassen kandidaten moeten 23 jaar oud zijn op 1 januari van het jaar dat zij wensen om hun opleiding te beginnen. Volwassen kandidaten moeten worden geïnterviewd door een van de toelatingscommissie team. Alle aanvragers moeten een CV en een persoonlijke verklaring aan het college voorleggen.

Andere EU-toepassingen

Iedere student die examen heeft genomen in een EU-lidstaat wordt verwacht wiskunde en Engels te hebben afgerond in zijn of haar laatste jaar. De enige uitzondering hierop is studenten die de A-Levels hebben afgerond. Deze studenten moeten wiskunde en Engels hebben genomen voor hun O-Levels. Raadpleeg de sectie Admissions voor volledige lijsten van toelatingseisen voor niet-EU-studenten.

Carrière Vaardigheden

Samen met de academische kennis die studenten ontvangen tijdens de gehele duur van hun gekozen onderwerp, zullen de studenten ook verwerven en overdraagbare carrière vaardigheden van hun diploma discipline te ontwikkelen. Deze vaardigheden, samen met potentiële loopbaantrajecten staan ​​hieronder je een goed afgeronde beeld van wat de opleiding te bieden heeft om te geven.

Deze vaardigheden zijn onder andere:

 • Sterke communicatieve vaardigheden
 • Sterke schrijfvaardigheid
 • Interpersoonlijke vaardigheden, flexibiliteit / aanpasbaarheid
 • Detail-oriented
 • Presentatievaardigheden
 • Tijdsbeheer
 • Culturele geletterdheid
 • Bewustzijn van sociale factoren, culturele diversiteit en gevarieerde perspectieven.
 • Het vermogen om onderzoek
 • Analytische vaardigheden

De BA in Liberal Arts is ontworpen om studenten voor te bereiden op een aantal toekomstige carrière in de volgende gebieden:

 • Fields of bedrijf
 • Maatschappelijke dienstverlening
 • ADMINISTRATIE
 • onderwijs
 • Onderzoek
 • Media en omroep
 • Podiumkunsten

Het programma dient tevens als voorbereiding voor studenten om deel te nemen in een verscheidenheid van postgraduate programma's zoals de MFA in Creatief schrijven en de MB in International Business.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Jan. 2019
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Price
Prijs
6,000 EUR
voor EU-studenten / 9000 € voor niet-EU-studenten
Locations
Ierland - Dublin, County Dublin
Startdatum : Jan. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Jan. 2019
Ierland - Dublin, County Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Sept. 2019
Ierland - Dublin, County Dublin
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan