Bachelor Of Arts (cum Laude) In Public Relations En Het Beheer

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong THEi

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts (cum Laude) In Public Relations En Het Beheer

Technological and Higher Education Institute of Hong Kong THEi

Dit programma is bedoeld om studenten in staat stellen zich te ontwikkelen tot Public Relations specialisten met een solide basis in public relations en reputatie management capaciteiten, aangevuld met deskundigheid in marketing en management vaardigheden, om de mankracht behoeften van de lokale en regionale Public Relations industrie dienen.

Carriere vooruitzichten

Afgestudeerden kunnen hun loopbaan voort te zetten in de public relations, corporate communicatie op, massamedia reclame en marketing voor de profit en non-profit organisaties. Werkgelegenheid opportunties omvatten leidinggevende posities in, maar niet beperkt tot, public relations, reclame, corporate communicatie, marketing, media planning en inkoop, media sales en marketing, investor relations, publicisten, relaties met klanten, relaties met de gemeenschap, copywriting, vertalers en corporate brand management.

Professional Recognition

Professionele erkenning zal worden gestreefd uit Hong Kong Public Relations Professionals 'Association Limited, en Hong Kong Institute of Marketing en erkenning van buitenlandse lichamen.

Opmerking (s):

 1. VTC behoudt zich het recht voor om een ​​programma te herzien programma naam, inhoud te annuleren of wijzigen van het aanbod campus (sen) voor de les start als de omstandigheden dat rechtvaardigen.

Vereiste academische kwalificaties

 • Kandidaten met een niet-lokale kwalificaties
 • Niet-lokale kwalificaties verwijzen naar academische kwalificaties verkregen in secundaire of tertiaire instellingen buiten Hong Kong en China, met inbegrip van GCSE, IGCSE, GCE examens, International Baccalaureate (IB) of andere buitenlandse diploma's
 • Toepassingen met een niet-lokale kwalificaties, met inbegrip van taal kwalificaties, zal individueel door de betrokken diensten worden beoordeeld.

Taal Vereisten

Engels Taal Kwalificaties

Opleidingen

Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) Een score van 550 (paper-based) / 213 (computer-based) / 79 (internet-gebaseerde

Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) Een algemene score van 6,0

GCSE / IGCSE / GCE O-niveau Engels Taal Rang C

GCE A-niveau / GCE AS niveau Engels Taal Klasse E

International Baccalaureate (IB) Engels Taal

 • 5 (Standard-niveau Engels Taal Syllabus B) /
 • Niveau 4 (Hoger-niveau Engels Taal Syllabus B) /
 • 4 (Standaard- / Higher-level Engels Taal Syllabus A)

Hoger Diploma Programma

Test van het Engels als vreemde taal (TOEFL) Een score van 500 (paper-based) / 173 (computer-based) / 61 (internet-based)

Internationaal Engels Language Testing System (IELTS) Een algemene score van 5,0

GCSE / IGCSE / GCE O-niveau Engels Taal Rang D

GCE A-niveau / GCE AS niveau Engels Taal Klasse E

International Baccalaureate (IB) Engels Taal

 • 4 (Standard-niveau Engels Taal Syllabus B) /
 • 3 (Higher-level Engels Taal Syllabus B) /
 • 3 (Standaard- / Higher-level Engels Taal Syllabus A)

Opmerkingen: Voor opleidingen moet de TOEFL of IELTS resultaten ingediend binnen een periode van 2 jaar vanaf de datum van de test of het onderzoek naar de datum van aanvang van de studie.

Chinees / Other Language (s)

Er is een tweede vereiste taal, ofwel Chinees of andere talen. De kwalificaties worden individueel door de betrokken diensten worden beoordeeld.

Volwassen Aanvrager

Aanvragers 25 jaar of hoger op of voor 1 september toelating jaar en niet voldoen aan de toelatingseisen voor een opleidingscommissie van toepassing kunnen zijn voor toelating als een volwassen aanvrager.

Aanvragers de leeftijd van 23 of hoger op of voor 1 september toelating jaar en niet voldoen aan de toelatingseisen voor een Hoger Diploma Programme van toepassing kunnen zijn voor toelating als een volwassen aanvrager.

Aanvragen van volwassen aanvragers worden op individuele basis. Zij moeten voldoende motivatie, kennis, mogelijkheden en het vermogen om het waarschijnlijk dat ze zouden het programma met succes af te ronden demonstreren. Aanvragers zullen geen voorrang op andere kandidaten, en slechts een beperkt aantal plaatsen worden aangeboden aan geschikte volwassen kandidaten.

Vergoedingen

Voor Opleidingen, het collegegeld is ongeveer HKD75,000 per jaar, terwijl het collegegeld voor het Hoger Diploma programma is ongeveer HKD50,000 per jaar. Houdt u er rekening mee dat de kosten kunnen variëren afhankelijk van de inflatie, curriculum structuur, individuele, milieu- en andere relevante factoren.

Daarnaast verblijfkosten * zijn bedragen circa HKD50,000 per jaar, terwijl andere kosten van levensonderhoud (met inbegrip van voedsel, transport en diverse kosten) zijn bedragen circa HKD 60.000 per jaar.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
297,200 HKD
Information
Deadline
Juli 15, 2018
Locations
Hongkong - Hong Kong
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Juli 15, 2018
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Hongkong - Hong Kong
Aanmeldingslimiet Juli 15, 2018
Einddatum Vraag informatie aan