Bachelor of arts (honours) in de luchtvaart leiderschap

University of Windsor, Undergraduate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of arts (honours) in de luchtvaart leiderschap

University of Windsor, Undergraduate

Programma beschrijving

Canada's lucht- en ruimtevaartindustrie is een van de grootste in de wereld. Het biedt werkgelegenheid aan tienduizenden Canadezen in het hele land. De industrie is in toenemende mate op zoek naar haar nieuwe medewerkers naar de universiteit graden te houden.

De luchtvaart Leadership Program aan de Universiteit van Windsor biedt studenten een unieke kans om te combineren een Liberal Arts and-leiderschap gerichte opleiding met Commercial Flight Training. Studenten die zich inschrijven voor een Bachelor of Arts, Liberal Arts and Professional Studies: Luchtvaart Leadership, het nemen van lessen op de universiteit van Windsor campus op het gebied van Kunst, Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen, Ondernemen, Wetenschap en Techniek. Het curriculum is divers en exibel, waardoor studenten de kans krijgen om verschillende gebieden van studie te onderzoeken. Dit onderwijs is gekoppeld met Flight Training, dat wordt gerund door onze industrie partner, Journey Air, bij de Internationale Luchthaven Windsor (YQG). De luchtvaart Leadership Program is ontwikkeld als antwoord op de groeiende vraag naar piloten en leiders in de lucht- en ruimtevaart. In samenwerking met de industrie hebben we een team van hooggekwalificeerde mensen verzameld die op hun kennis en jarenlange ervaring een academisch programma opbouwen dat uitmuntendheid in het klaslokaal en in de brand biedt. Ons programma biedt ook unieke professionele netwerken en kansen op werk voor onze afgestudeerden.

Programma Curriculum

 • Studenten volledig 40 cursussen op het gebied van Kunst, Geesteswetenschappen, Sociale Wetenschappen, Business, Science and Engineering.
 • Zes van de verplichte vakken moeten worden genomen uit een selectie van Leiderschap gerichte cursussen.
 • Acht van de verplichte vakken zijn Practicum in professionele ontwikkeling, Pilot Training, dat krediet wordt gegeven voor de grond school en vliegopleiding gedaan bij Journey Air elk semester.
 • Tot negen cursussen kunnen worden genomen op het gebied van de keuze van de student, die het mogelijk maken voor studenten om meer leergebieden te verkennen, of vul een minor in een ander gebied van belang.

Professional Pilot Training Programma, geleid door onze industrie partner Journey Air

 • Terwijl de studenten complete cursus werk in de richting van hun BA (Honours) worden ze gelijktijdig werken aan hun Commercial Pilot's License
  • Year One: Private Pilot's License
  • Jaar Twee: Commercial Pilot's License
  • Jaar drie: Multi-Engine Rating en categorie 1 Instrument Rating
  • Jaar Vier: Optie van het streven naar klasse 4 Instructeur Rating of de tijd in de richting van de Airline Transport Pilot License.

Onze Industry Partner

Journey Air's Professional Pilot Training Programma is ontworpen om een ​​student met weinig of geen ervaring in te schrijven en te voorzien in de kennis en training die nodig is om een ​​Licensed Commercial Pilot te worden met een Multi-Engine Instrument Rating binnen de eerste drie jaar studie. De studenten van het Aeronautics Leadership hebben 24 uur per dag toegang tot de nieuw opgewaardeerde faciliteiten van Journey Air op Windsor International Airport (YQG). Flight simulators, oefenterreinen, vliegtuigen, lounges, klaslokalen, briefing kamers, onderhoud hangar, kantoren en nog veel meer zijn op het terrein en gemakkelijk bereikbaar. De hands-on programma en curriculum zijn volledig geïntegreerd en ervoor te zorgen dat elke student de vereiste opleiding in de meest logische en efficiënte manier ontvangt.

Voorbereiden voor een Career

Onze faculteit en professionele partners hebben dit programma om ervoor te zorgen dat de academische schema heeft een passende verdeling van werk in de klas en de carrière mentoring ontwikkeld. De combinatie van academische studie en hands-on training geeft studenten de mogelijkheid om waardevolle werkervaring op te doen en contacten te leggen met mensen in de luchtvaartindustrie gedurende hun diploma.

Beurzen en awards

Iedere student invoeren van een bacheloropleiding aan de Universiteit van Windsor wordt automatisch beschouwd voor Entree Scholarships zonder toepassingen. Beurzen zijn ook beschikbaar voor de toepassing. In aanvulling op onze Entree Awards, onze Outstanding Leerlingen Program is beschikbaar voor hoge academische bereiken van middelbare scholieren het invoeren van het eerste jaar undergraduate-programma's aan de Universiteit van Windsor. Ongeveer 150 presterende, eerstejaars studenten zullen worden aangeboden deze prestigieuze prijs in het eerste jaar van hun studie. Het doel van dit programma is om te vechten en studenten stimuleren door hen te voorzien van de unieke kans die een undergraduate academische afspraak in hun tweede jaar van studies en verder waar de leerlingen bij de faculteit op de academische onderzoeksprojecten.

Kies UWindsor

Aan de Universiteit van Windsor bieden wij 190 hoogwaardige programma's in een internationale omgeving. Even belangrijk, kunt u een breed scala aan kansen ervaren buiten het klaslokaal:

 • Ontdek uitwisselingsmogelijkheden met tientallen universiteiten over de hele wereld.
 • Verbeter uw werkervaring door middel van co-op programma's, stages en betaald, onderzoek assistentschappen.
 • -Studenten onder leiding van organisaties spelen een belangrijke rol op de campus en in de bredere gemeenschap.
 • De diversiteit van onze studenten, waar ze vandaan komen, wat ze geloven en hoe ze denken, zullen je gedachten uitbreiden.

Toelatingsvoorwaarden

Voor toelating tot de opleiding moeten studenten met succes te hebben afgerond ENG4U, SPH3U en ofwel MHF4U, MCV4U of MDM4U. De minimale opnames gemiddelde is 70%. De vliegopleiding component vereist geen eerdere vlucht ervaring.

Kom meer te weten

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Windsor, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Windsor, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan