Lees de Officiële Beschrijving

Programma beschrijving

Media zijn overal om ons heen. We zijn nu meer dan ooit, zowel individueel als collectief ondergedompeld in gemedieerde omgevingen, voor altijd verbonden met sociale netwerken, voortdurend communiceren via nieuwe media platforms en mobiele apparaten, en de consumptie van de producten van de mediacultuur op manieren die ooit ondenkbaar waren. De inhoud die we ontvangen en te creëren door middel van deze verschillende media beïnvloeden de manier waarop we denken, wat we denken, hoe we gedragen ons dagelijks leven en hoe we de wereld ervaren.

Studenten in Communicatie, Media en film zijn in het midden van het verkennen van de meest dynamische veranderingen in onze steeds complexer medialandschap evenals de bredere culturele, sociale, economische en politieke implicaties van hedendaagse en opkomende technologieën.

Een strenge, Verrijking Program

Communicatie, Media en Film aan de Universiteit van Windsor biedt een innovatieve curriculum-blending theorie en praktijk-zo dat u de vaardigheden die nodig zijn om te interpreteren verwerven en kritisch betrekken onze media-verzadigde wereld. Wij bieden een vier jaar Honours BA in Communicatie, Media en Film en een drie-jaar Algemeen BA in Communicatie, Media en Film. Daarnaast bieden wij gecombineerde honours programma's in Communicatie, Media en Film and Dramatic Art; Communicatie, Media en film en beeldende kunst; Digitale Journalistiek en Communicatie, Media en Film; en andere gecombineerde honours programma's, waarbij Communicatie, Media en Film kan worden gecombineerd met andere vakken, waaronder Engels, politicologie, sociologie, geschiedenis, en vele anderen. U kunt uw post-secundair onderwijs aan te passen door te focussen op één of meer van onze "Wegen van de Studie", zoals: nieuwe / sociale media en digitale cultuur; digitale media productie; reclame, public relations en sociale / nieuwe media bericht ontwerp; populaire cultuur en media-educatie; over film en filmgeschiedenis, communicatie theorie, beleid en onderzoeksmethoden. Of, kunt u een scala aan cursussen te nemen van een van deze gebieden, afhankelijk van uw interesses en professionele doelen. Ons programma geeft je een beter begrip van het milieu geconvergeerde media geven en kunt u de conceptuele en creatieve bekwaamheden die nodig zijn om een ​​breed scala van een loopbaan in de media-gerelateerde terreinen na te streven te ontwikkelen. Wie geïnteresseerd is in de media productie in staat zijn om hun artistieke verbeelding uit te breiden en krijgen standaard training om hun eigen media te maken, om hun eigen stem te vinden, en om hun eigen verhalen in een verscheidenheid van digitale formaten te vertellen.

Uitstekende Student Resources

Wij bieden een uitzonderlijke productie-installaties, een compleet scala van geavanceerde, de industrie-standaard digitale video en geluid apparatuur voor zowel veld en studio productie en state-of-the-art post-productie labs. Ons onderwijs en studio-faciliteiten worden aangevuld met kansen op de campus en off-campus media verkooppunten, waaronder CJAM Radio, The Lance student krant, Cogeco Kabel, CBC-Windsor en lokale productiehuizen. Je kan ook stage cursussen door middel van stages geregeld in een breed scala van het bedrijfsleven, de gemeenschap, reclame, public relations, non-profit en media-organisaties.

Career Tracks

  • Reclame, public relations en berichtontwerp
  • Media productie en post-productie over verschillende platformen (televisie, film, digitale, interactieve, sociale en mobiele media)
  • Marketing en strategische communicatie
  • Onderzoek en analyse voor de media, de particuliere sector, de overheid, non-gouvernementele en maatschappelijke organisaties
  • Het schrijven en het creëren van content voor de traditionele (zoals print, broadcast) media en nieuwe / social media platforms
  • De publieke opinie en publieksonderzoek
  • Openbare belangenbehartiging en de gemeenschap / alternatieve media
  • Onderwijs (met extra studies)

Kies UWindsor

De universiteit van Windsor biedt 190 hoogwaardige programma's in een internationale setting. Net zo belangrijk, kunt u een breed scala aan mogelijkheden buiten het klaslokaal te ervaren. U kunt uitwisselen mogelijkheden te verkennen met tientallen universiteiten over de hele wereld. Verbeter uw werkervaring door middel van co-op programma's, stages en betaald, onderzoek assistentschappen. -Studenten onder leiding van organisaties spelen een belangrijke rol op de campus en in de bredere gemeenschap. De diversiteit van onze studenten-waar ze vandaan komen, wat ze geloven en hoe zij denken dat-zal je geest uit te breiden.

Toelatingsvoorwaarden

Ontario Secondary School afgestudeerden vereisen zes rang 12 U of M cursussen, waaronder Grade 12U Engels.

Kom meer te weten

Opleiding te volgen in:
Engels

Zie 26 andere vakken van University of Windsor, Undergraduate »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Sept. 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
Op locaties
Op datum
Begindatum
Sept. 2019
Aanmeldingslimiet

Sept. 2019

Location
Aanmeldingslimiet
Einddatum