Bachelor of arts (honours of algemeen) in de psychologie

University of Windsor, Undergraduate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of arts (honours of algemeen) in de psychologie

University of Windsor, Undergraduate

Programma beschrijving

Een diploma psychologie zal u helpen veel van de vragen van het leven te beantwoorden. Wat maakt mensen denken en handelen zoals ze doen? Wat zorgt ervoor dat mensen met elkaar omgaan in functionele en disfunctionele manieren? In hoeverre onze persoonlijkheid en omgeving te beïnvloeden ons gedrag?

Een strenge, Verrijking Program

Onze cursussen behandelen onderwerpen zoals geheugen, motivatie en besluitvorming; hoe de houding en acties van andere mensen te beïnvloeden ons; het ontstaan ​​en de behandeling van geestesziekten; menselijke ontwikkeling vanaf de geboorte tot de dood en de manier waarop onze culturele achtergronden vorm aan de manier waarop we denken en zich gedragen. Onze grote en kleine lezingen, seminars en discussiegroepen bieden mogelijkheden voor actieve leren en voor deelname aan lokale instellingen.

  • De driejarige General Psychology programma biedt een brede basis van kennis over vele aspecten van het menselijk gedrag en ervaring.
  • De vier-jaar Honours opleiding Psychologie breidt de kennisbasis met geavanceerde cursussen in verschillende gebieden van de psychologie en bereidt studenten toe te passen voor niet-psychologie professionele graden.
  • De vier-jaar Honours opleiding Psychologie met Thesis biedt ook geavanceerde cursussen in de psychologie onderzoeksmethoden en statistiek en bereidt studenten toe te passen voor MA en PhD graden in de psychologie.

In het vierde jaar, kunt u zich aanmelden voor deelname aan een practicum waarmee u uw psychologie vaardigheden toe te passen in de gemeenschap instellingen.

Wat neemt u mee Eerste jaar

Vereiste eerste jaar cursussen zijn Inleiding tot de psychologie als een Behavioural Science en Inleiding tot de psychologie als een Social Science.

Verworven Competenties

Wij bieden student betrokkenheid bij zulke uiteenlopende onderzoeksgebieden zoals verslavingen, basic cognitie en neurowetenschappen, kinderen en adolescenten geestelijke gezondheid, ontwikkelingsstoornissen, veroudering, onderwijs, gezondheidszorg, de industrie en de organisatie, interpersoonlijk geweld, multiculturalisme, psychotherapie, en persoonlijkheid. Wij werken samen met zulke maatschappelijke organisaties zoals de Top Centrum voor Preschool kinderen met autisme, de Boulimia Nervosa Anorexia Association, de Multiculturele Raad van Windsor, Slachtofferhulp, de Windsor-Essex School Board, de Children's Aid Society, Alive! Canada, het AIDS Comité van Windsor, het Huis van Sophrosyne en de Windsor Essex Health Unit.

Career Tracks

Honours Psychology with Thesis programma : afgestudeerde studies in de psychologie die leiden tot carrières zoals psychologie onderwijs, onderzoek en praktijk in de universiteit, overheid, gezondheid, sociale diensten en privé-praktijk instellingen

Honours Psychologie programma : verdere studies in non-psychologie beroepen (bijvoorbeeld onderwijs, wet, sociaal werk en geneeskunde) en carrières in werkgelegenheid instellingen, waaronder bedrijfsleven, overheid, gezondheidszorg en gemeenschapsbureaus

Algemeen Psychologie programma : Werkgelegenheid op alle terreinen waarbij interactie met het publiek en de verdere opleiding in de sociale diensten-gerelateerde certificaten en diploma programma's

Excellente student ondersteuning

U kunt begeleiding ontvangen met het bestuderen, studie groepen (running hen / hoe om ze te draaien), cursus planning, time management, begrijpen en toepassen van de theorie, het navigeren door Leddy Library tijdschriftartikelen, het stroomlijnen van uw academische toekomst te plannen (MA, PhD, wets school , enz.), referentie brieven, persoonlijke verklaringen, het opsporen van nuttige middelen on / off-campus en andere aspecten van het leven op de campus.

Kies UWindsor

De universiteit van Windsor biedt 190 hoogwaardige programma's in een internationale setting. Net zo belangrijk, kunt u een breed scala aan mogelijkheden buiten het klaslokaal te ervaren. U kunt uitwisselen mogelijkheden te verkennen met tientallen universiteiten over de hele wereld. Verbeter uw werkervaring door middel van co-op programma's, stages en betaalde onderzoek assistentschappen. -Studenten onder leiding van organisaties spelen een belangrijke rol op de campus en in de bredere gemeenschap. De diversiteit van onze studenten-waar ze vandaan komen, wat ze geloven en hoe zij denken dat-zal je geest uit te breiden.

Toelatingsvoorwaarden

Minimum toelating gemiddeld 70%. Ontario Secondary School afgestudeerden vereisen zes rang 12 U of M cursussen, waaronder Grade 12U Engels.

Kom meer te weten

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Windsor, Ontario
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Windsor, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan