Bachelor Of Arts (honours Of Algemeen) In Liberale En Professionele Studies

University of Windsor, Undergraduate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

AACSB Accredited

Bachelor Of Arts (honours Of Algemeen) In Liberale En Professionele Studies

University of Windsor, Undergraduate

Voortzetting van je dromen en professionele doelen

Een zekere mate in de Liberal Arts aan de Universiteit van Windsor biedt studenten de mogelijkheid om een ​​leven lang leren, een capaciteit voor leiderschap, en self-advocacy vaardigheden te oefenen. Bovendien zullen de studenten in staat zijn om een ​​gepersonaliseerde educatieve ervaring te bouwen, terwijl het verkennen van hun persoonlijke en professionele belangen. Liberal Arts majors op UWindsor worden getrakteerd op een elite neo-klassieke opleiding waar u historische perspectieven zal begrijpen en te creëren spannende inzichten voor de toekomst. Na het selecteren van cursussen uit persoonlijke en professionele belangen, kunt u gemoderniseerde cursussen in zulke indringende thema's zoals de verspreiding van innovaties, menselijke netwerken, kennismanagement, veilingen, spreken in het openbaar, leiderschap, het bedrijfsleven, en informatica te nemen. U krijgt de gelegenheid om uw belangen na te streven en voor te bereiden op een spannende carrière.

General Degree

De algemene graad in Liberal Arts and Professional Studies is een uitdagende, driejarig programma met vakken uit gebieden zoals het bedrijfsleven, de sociale wetenschappen, menswetenschappen, kunst en wetenschap. De programmacoördinator zal u helpen bij het ontwikkelen van aandachtsgebieden die uw persoonlijke, academische en professionele belangen zal dienen. De algemene graad is ook een uitstekende manier om de academische opties te verkennen. U kunt ook voorwaarde cursussen voor andere programma's te verkrijgen op de campus tijdens de studie in Liberal Arts om te blijven tot in andere gebieden van academisch belang.

Natuurlijk werk

 • Zes vakken uit Arts and Humanities
 • Zes gangen van Sociale Wetenschappen
 • Vier gangen van Science, Computer Science and Engineering
 • Vier gangen van Business Administration
 • Acht extra vakken uit elk gebied van studie
 • Twee opgegeven schrijfcursussen

Geïndividualiseerde plannen worden ontwikkeld met de programmacoördinator.

Honours Degree

De graad in Liberal Arts and Professional Studies is een uitdagende, vierjarig programma met cursussen in gebieden zoals het bedrijfsleven, de sociale wetenschappen, menswetenschappen, kunst en wetenschap. Dit is een uitstekende mate als u overweegt zulke verdere academische studies als onderwijs, rechten, bedrijfskunde of graduate school. De programmacoördinator zal u helpen bij het ontwikkelen van aandachtsgebieden die uw persoonlijke, academische en professionele belangen zal dienen. De graad kunt u meer toegang tot de bovenste-jaar cursussen en meer diepgaande studie van uw persoonlijke belangen.

Natuurlijk werk

 • Acht vakken uit Arts and Languages
 • Acht vakken van Sociale Wetenschappen
 • Vier gangen van Business
 • Vier gangen van Science, Engineering of Computer Science
 • Twee opgegeven schrijfcursussen
 • 14 vakken uit elk gebied van studie

Geïndividualiseerde plannen worden ontwikkeld met de programmacoördinator.

Career Tracks

 • Corporaties
 • Regering
 • K-12 en hoger onderwijs (privaat en publiek)
 • Publieke Relaties
 • Politie en de wet
 • musea
 • De sector niet-for-profit
 • Ondernemer

Excellente student ondersteuning

In aanvulling op toegewijde docenten die wekelijks en toegankelijk van ce uur te houden, de University of Windsor Student Success Centre is hier om u te helpen met dingen zoals het toevoegen, te laten vallen, of intrekking van een cursus, het bespreken van problemen die kunnen gevolgen hebben voor uw academische prestaties, het bekijken van uw studievoortgang, wijzigen of kiezen van uw grote of doorverwijzing naar andere relevante campus diensten.

Kies UWindsor

De universiteit van Windsor biedt 190 hoogwaardige programma's in een internationale setting. Net zo belangrijk, kunt u een breed scala aan mogelijkheden buiten het klaslokaal te ervaren. U kunt uitwisselen mogelijkheden te verkennen met tientallen universiteiten over de hele wereld. Verbeter uw werkervaring door middel van co-op programma's, stages en betaald, onderzoek assistentschappen. -Studenten onder leiding van organisaties spelen een belangrijke rol op de campus en in de bredere gemeenschap. De diversiteit van onze studenten-waar ze vandaan komen, wat ze geloven en hoe zij denken dat-zal je geest uit te breiden.

Toelatingsvoorwaarden

De OSS Diploma en zes rang 12 U of M cursussen, waaronder ENG4U, zijn verplicht. Studenten die willen majorvakken na te streven in de faculteit Bètawetenschappen moet een minimum van 70% te realiseren in hun wiskunde en wetenschap voorwaarde middelbare school cursussen. Entree gemiddelde: 70%.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Locations
Canada - Windsor, Ontario
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Canada - Windsor, Ontario
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan