Bachelor of Arts (massacommunicatie)

Curtin Singapore

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts (massacommunicatie)

Curtin Singapore

Bachelor of Arts (Massacommunicatie)

Dubbele stroom in Journalistiek en Marketing

Top 100 in de wereld voor Communicatie en Media Studies (QS World University Rankings by Subject 2014 - Communicatie & Media Studies)

Deze cursus zal u in staat om na te denken en te studeren in meer dan één gebied in de snel groeiende wereld van media en corporate communicatie. Het zal u voorzien van de belangrijkste technologische vaardigheden en kennis voor het werk in de corporate media en communicatie velden, met de breedte over een aantal disciplines.Your leren zullen worden ondersteund door de kern studies in theorie, ethiek en de kritiek van de media, communicatie en informatie.

journalistiek

Deze stroom omvat journalistiek theorie en praktijk door middel van print, broadcast en online media, waaronder het leren van de juridische en ethische voorwaarden waaronder journalistiek wordt beoefend. Wanneer genomen in combinatie met de andere elementen van de Bachelor of Arts (Mass Communication) deze stroom biedt studenten de mogelijkheid om effectief te communiceren, te produceren nieuws- en actualiteitenprogramma materiaal voor gedrukte en elektronische media, en te begrijpen hoe de hedendaagse media bedienen.

afzet

Marketing introduceert de belangrijkste vaardigheden en kennis die nodig is voor een succesvolle marketing. Deze stroom biedt studenten met een goed begrip van marketing principes, consumentengedrag en een scala van specialisaties in marketing, waaronder internationale en internet marketing.

Jaarlijkse inname starten in maart, juli en november.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
2 - 2 jaar
Voltijd
Price
Prijs
34,560 SGD
Locations
Singapore - Singapore
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Singapore - Singapore
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan