Bachelor of Arts (pad naar het onderwijs geboorte - 5 / geboorte - 12)

Algemeen

8 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

De Bachelor of Arts (Pathway to Teaching Geboorte - 5 / Geboorte - 12) biedt studenten de mogelijkheid om een ​​Arts diploma compleet met een grote Arts, een belangrijk in het onderwijs Studies en een sub-majoor in Early Childhood Studies.

Afgestudeerden van deze opleiding komen in aanmerking voor directe toegang tot de Meester van Onderwijs (Geboorte - 5 Jaar / Geboorte - 12 jaar) via de overgang naar Teaching pad. Afronding van zowel de bachelor- en masteropleidingen biedt een onderwijsbevoegdheid voor de vroege kinderjaren (Geboorte - 5 jaar) of de vroege kindertijd en primair onderwijs (Geboorte - 12 jaar). In aanmerking komende studenten advies krijgen tijdens hun laatste studie sessie in de Bachelor of Arts (Pathway to Teaching Geboorte - 5 / Geboorte - 12) met betrekking tot hoe je een aanbod te accepteren in de postdoctorale opleiding tot een onderwijsbevoegdheid te bereiken.

  • Directeur van Academic Program - Dr Dianne Dickenson
  • Natuurlijk adviseur (s) met ondertekening rechten - Assoc Prof Carol Liston

De Bachelor of Arts (Pathway to Teaching Geboorte - 5 / Geboorte - 12) beschikt u over een stichting in het Engels, de hedendaagse samenleving en Australië en de hele wereld. Het voorziet in een brede basis voor het begrijpen van problemen in complexe en diverse culturele, sociale en educatieve contexten.

Door het uitvoeren van de Bachelor of Arts route, bent u verplicht om een ​​Education Studies grote voltooien en een Early Childhood sub-major als onderdeel van uw Arts graad. Na drie jaar, kunt u ervoor kiezen om af te studeren met de Bachelor of Arts en het werk in de kinderopvang en gezinsondersteunende diensten. Echter, de mogelijkheid om een ​​Master of Teaching (Geboorte-5 Jaar / Geboorte-12 Jaar) vervolledigen bestaat als u een onderwijsbevoegdheid krijgen voor voorafgaand-to-school en basisschool. Er is ook een uitgang voor de vroege kinderjaren, zodat u afstuderen met een Master of Teaching (Geboorte-5 jaar) en te onderwijzen in voorgaande-to-school-instellingen.

Professionele stages optreden in de vroege jeugd instellingen, zoals lange dagopvang en kleuterschool in de M Teaching (Geboorte-5 jaar) en ook in de kindertijd instellingen vroeg en basisschool in de M Teaching (Geboorte-12 Jaar). Veld dag bezoeken zijn voorzien van over de hele Bachelor of Arts undergraduate degree.

Studenten die een diploma van het Children's Services komen in aanmerking voor academische krediet voor acht eenheden (één studiejaar), zodat u de Arts graad in twee jaar full-time. Let op, aparte UAC codes gelden voor de Diploma Pathway - 729022 (Bankstown), 729.023 (Parramatta) en 729.024 (Penrith).

De Bachelor of Arts and Education onderdeel van dit programma wordt aangeboden in Penrith, Bankstown en Parramatta met een kleine selectie van de apparaten online.

Toelating

  • Veronderstelde kennis: 2 eenheden van HSC Wiskunde en 2 eenheden van HSC Engels of gelijkwaardig.
  • Aanbevolen studies voor schoolverlaters: Band 4 of hoger, zowel in het Engels en HSC HSC wiskunde of gelijkwaardig; of een ingevulde diploma van Children's Services of relevante VET award.
  • Aanvragen van Australische en Nieuw-Zeelandse burgers en houders van een permanente verblijfsvergunning visa moet worden gedaan via de Universiteiten Admissions Centrum (UAC).
  • Aanvragers die studies in het buitenland hebben ondernomen kan hebben om een ​​bewijs van bekwaamheid te bieden in het Engels. Lokale en internationale aanvragers die een aanvraag via de Universiteiten Admissions Centrum (UAC) zal de details van de minimale Engels taalvaardigheid eisen en aanvaardbaar bewijs van de UAC website. Lokale kandidaten rechtstreeks van toepassing zijn op de universiteit moet ook de informatie die op de UAC website.http informatie gebruiken: //www.uac.edu.au/
  • International aanvragers moeten rechtstreeks van toepassing op de Western Sydney University via het International Office.
  • Internationale studenten die naar de universiteit door het International Office kan de details van de minimale Engels taalvaardigheid eisen en aanvaardbaar bewijs op hun website te vinden.
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, yo ... Lees meer

Modern, people-friendly hubs of activity. That sums up our distinctive campuses located across Western Sydney. Whether you prefer the ultra-modern and hi-tech or the beautiful, pastoral and serene, you are sure to find a campus where you feel at home. Dynamic, exciting and culturally diverse, our campuses are also friendly and inviting, with room to think, room to breathe and room to be yourself. Lees Minder
Sydney , Bankstown , Campbelltown , Gunderman , Blacktown , Rydalmere , Penrith , Sydney + 7 Meer Minder