Bachelor Of Arts Communicatie En Media (online)

Lynn University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts Communicatie En Media (online)

Lynn University

Het verdienen van een graad in communicatie en media is een van de snelste manieren om uw professionele carrière in de communicatie te ontwikkelen.

En Lynn, zult u studeren in een multiculturele omgeving, met bijna 20% van uw collega's uit andere landen ... zodat u niet alleen leren-je zult steeds meer wereldwijd bewust, ook.

Terwijl u uw diploma te verdienen, zul je verdiepen in theorieën van communicatie die zal je leren hoe effectief te communiceren naar diverse doelgroepen via verschillende media platforms. U vindt er verschillende communicatietechnologieën te benutten en een toekomstgerichte curriculum dat verder gaat dan de huidige technologie te streven. Je leert om trends in de communicatie en media een vaardigheid die is van onschatbare waarde in de huidige competitieve markt te herkennen. De meeste van allemaal, je communicatieve vaardigheden die u in staat om beter te communiceren met anderen, zowel op persoonlijk en professioneel niveau te verwerven, honen uw overtuigingskracht en leidinggevende capaciteiten.

Uiteraard zijn alle van je studie zal plaatsvinden in state-of-the-art leercentra, zodat u om te oefenen wat je leert met behulp van de nieuwste sociale en mobiele media technologieën.

Leerplan

Bij Lynn, je rooster combineert basisvorming en diploma-specifieke klassen direct vanaf de start betekent dat u kunt beginnen met het bestuderen van de onderwerpen die je interesseren zo vroeg als je eerste jaar. Neem specifieke cursussen zoals:

COM 108: Media Literacy
Ontdekken fundamentals in de werking van hedendaagse en ontwikkelen media hoeverre reclame opkomende technologie en evolutionaire aard van media. Bespreek hoe communicators invloed hebben op de verspreiding van informatie en hoe de media de consument te interpreteren inhoud.

COM 341: Persuasion en Propaganda
Ontdek de krachten die de publieke opinie vormgeven en verspreiden ideeën. U vindt de rol van overreding en propaganda in de politiek, belangenbehartiging, reclame en public relations, interpersoonlijke communicatie en de bouw van de media berichten te bestuderen.

COM 350: Communicatie Wet en Ethiek
Leren hoe om juridische problemen in uw communicatie voorkomen met onderwerpen in smaad recht, reclamerecht, schending van de privacy, auteursrecht en merkenrecht, First Amendment aspecten, de Freedom of Information Act en broadcast regelgeving.

COM 375: Reclame, Public Relations en Samenleving
Analyseer de geschiedenis, de organisatie en de rol van reclame, public relations en sociale media in de Amerikaanse samenleving. Bedek media zoals tv, kranten, radio en internet, en krijgen praktische ervaring met het ontwerpen van een reclamecampagne voor een eigentijdse organisatie.

Carrièremogelijkheden

Uw nieuwe diploma krijgt u toegang tot indrukwekkende carrière-mogelijkheden veel meer dan we ooit zou kunnen hopen om een ​​lijst te geven. Toch hebben we deze korte bemonstering van een loopbaan je zou streven te beginnen met deze mate aangemaakt:

  • Journalist
  • Social media specialist
  • Reclame of public relations specialist
  • Speciale kwesties lobbyist
  • Marketing specialist

We zijn blij om te helpen bij het instellen en het bereiken van uw carrière doelen. Bij Lynn, alle studenten genieten van gratis carrièreplanning diensten.

Beurzen, subsidies en leningen

Laat je niet de kosten te voorkomen dat u het verkrijgen van de hbo-opleiding van uw dromen. Beurzen, subsidies, leningen en andere vormen van financiële hulp kan een Lynn onderwijs beter betaalbaar dan je ooit gedacht te maken. Sterker nog, meer dan 62 procent van onze studenten krijgen een vorm van financiële hulp.

De volgende soorten van financiële steun zijn beschikbaar op Lynn. Een combinatie van deze awards kan worden gebruikt om uw behoeften te voldoen.

Beurzen en beurzen

Beurzen en subsidies zijn prijzen die niet hoeven te worden terugbetaald. Een beurs is gebaseerd op een specifiek criterium zoals academici, terwijl een subsidie ​​is gebaseerd op financiële nood van een student.

Leningen

Leningen zijn een vorm van financiële steun die moet worden terugbetaald, met rente. Voor veel studenten, zullen leningen ten minste een deel van hun financiële pakketten hulp, maar we raden u aan om alle bronnen van beurzen en subsidies voorafgaand aan gebruik te maken van de leningen te verkennen.

Student werkgelegenheid

Deze prijzen zijn gebaseerd op de noodzaak, zoals bepaald door de FAFSA. Terwijl ze kunnen worden weergegeven in uw award brief als een award, de prijs bedrag is het maximale bedrag dat u kunt verdienen door te werken. Dit bedrag zal rechtstreeks aan u worden betaald en zullen niet worden toegepast op uw student rekening.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op October 23, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus of Online
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten -
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Verenigde Staten - Boca Raton, Florida
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates