Bachelor Of Arts Gevalideerd Programma In De Grafische Vormgeving - 3 Jaar

Marbella Design Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts Gevalideerd Programma In De Grafische Vormgeving - 3 Jaar

Marbella Design Academy

Bachelor of Arts gevalideerd programma in Graphic Design, in het Engels gedoceerd
Studeren aan Marbella Design Academy in het zonnige Spanje en hebben misschien wel de beste tijd van je leven. Een geweldige plek om een ​​student te zijn!

Duur: 3 jaar Taal: Engels Credits: 360CP in het Verenigd Koninkrijk = 180 ECTS punten Marbella Design Academy is een exclusief design school met een familie-achtige sfeer onder studenten en medewerkers die afkomstig zijn uit de hele wereld. Het maximum aantal beschikbare plaatsen is 230, dus studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en één-op-één lessen van hun leerkrachten. Elk academisch jaar is kwaliteit gecontroleerd door externe examinatoren.

Omdat het een Graphic Designer is een prachtig beroep vol creativiteit en spannende opdrachten. Als een professioneel opgeleide Graphic Designer je wereld zal open te stellen voor een interessant, lonend en creatieve werken leven waar geen twee dagen zijn hetzelfde.

Bij individualisme Marbella Design Academy studenten en creatieve expressie wordt gevoed tot het uiterste. Studenten profiteren van cultureel diverse professionele docenten, die hen te voorzien van een internationaal perspectief, krijgen ze veel één-op-één leraar aandacht en wordt geleerd om een ​​zeer hoog academisch niveau. De gevalideerde programma in Graphic Design zal u uitrusten met alle noodzakelijke en professionele vaardigheden om een ​​boeiende carrière te voeren in Graphic Design, garanderen u het hoogste niveau van het onderwijs in het ontwerp-industrie. Gedurende de cursus bent u kunst en technologie combineren om uw ideeën over te brengen aan de gebruikers. Afgestudeerden zullen hun positie in de professionele markt te nemen, met de nodige middelen die hen in staat om uit te blinken in deze snelle ontwerp-industrie. De afgestudeerden zijn uitgerust met alle benodigde vaardigheden en inzicht om een ​​professionele focus op visuele communicatie en presentatie te ontwikkelen.

Je leert hoe je alles ontwerpen van boekomslagen, verpakkingen, merchandising, reclame campagnes, corporate logo's en nog veel meer. Naast het ontwikkelen van uw vrije hand tekening vaardigheden die je zal worden geleerd hoe alle professionele computer-toepassingen en de software grafisch ontwerper van vandaag moet weten, zoals Photoshop, Illustrator, InDesign en Adobe premier gebruiken. Geavanceerde vaardigheden in deze programma's zijn een must voor studenten om werk te vinden. Bij Marbella Design Academy u zal worden onderwezen al deze programma's vanaf het eerste studiejaar. Het programma omvat ook de bredere aspecten van de grafische gebieden zoals web-design, marketing en videobewerking. Onze website heeft meer details van het curriculum.

Je hebt ook de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen door middel van een stage in een echte wereld omgeving tijdens uw 3de studiejaar.

Marbella Design Academy is erkend als een van de top design scholen in de wereld, en je zal afstuderen als een hoogopgeleide professional Graphic Designer. Wanneer u het Graphic Design gevalideerd programma van Marbella Design Academy hebben afgerond zal u een officiële BA (Hons) graad in Graphic Design worden uitgereikt door onze partner instelling.

Vergoedingen 9.000 euro per academiejaar voor de Bachelor of Arts gevalideerd programma. 1.800 euro per studiejaar kwaliteitsborging vergoeding. 500 euro inschrijfgeld (voor eenmalig betaald)

Validaties en State Erkenningen Marbella Design Academy is de staat erkend door het Ministerie van Onderwijs in Spanje. Bachelor of Arts gevalideerde programma's.

De 3-jarige gevalideerde programma's aangeboden aan de studenten van Marbella Design Academy zijn uitgewerkt tot en met 20 jaar ervaring en worden geleverd aan een dergelijk hoog academisch niveau dat ze zijn goedgekeurd en Bachelor of Arts gevalideerd. Wanneer uitgereikt je officiële BA (Hons) diploma kunt u een aanvraag voor een Master's Degree op elke andere universiteit van uw keuze. Onze afgestudeerden hebben een bijna 100% arbeidsparticipatie op een succesvolle afronding van deze cursus. BA in Graphic Design: www.designschool.com/graphic-design Om te solliciteren: www.designschool.com/application-form om een ​​onderzoek in te stellen: info@marbella-design-academy.com

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 - 3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,800 EUR
Locations
Spanje - Marbella
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Marbella
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar
Videos

Marbella Design Academy /Graphic Design Animation made by: Christophe Siel.

Malaga selected the University College - Marbella Design Academy to have their Car Race Track boundary walls Painted & Graffiti.