Bachelor Of Arts Gevalideerd Programma In Fashion Design - 3 Jaar

Marbella Design Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts Gevalideerd Programma In Fashion Design - 3 Jaar

Marbella Design Academy

Bachelor of Arts gevalideerd programma in Fashion Design
Studeren aan Marbella Design Academy (in het Engels) in het zonnige Spanje en krijgen een officiële BA (Hons) diploma uitgereikt door onze partner instelling. De Bachelor of Arts gevalideerd programma start september en januari van elk jaar. Duur: 3 Years Taal: Engels Credits: 360CP in het Verenigd Koninkrijk = 180 ECTS punten Marbella Design Academy is een exclusief design school met een familie-achtige sfeer onder studenten en medewerkers die afkomstig zijn uit de hele wereld. Het maximum aantal beschikbare plaatsen is 230, dus studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en één-op-één lessen van hun leerkrachten. Elk academisch jaar is kwaliteit gecontroleerd door externe examinatoren.

Marbella Design Academy is een van de beste en meest betaalbare plaatsen in de wereld om te studeren voor een diploma in Fashion Design. Spanje is een mekka voor mode en een aantal van 's werelds meest beroemde mode-ontwerpers zijn Spaans.

Mode ontwerp is big business. Omdat het een professionele modeontwerper is een grote carrière met veel mogelijkheden. Afgestudeerden van deze innovatieve cursus gaan naar spannende carrière creëren van hun eigen label, of door middel van de werkgelegenheid in de wereldwijde modehuizen over de hele wereld. Onze Fashion Design biedt natuurlijk een ongeëvenaard niveau van het onderwijs in de mode-industrie en is ontworpen voor degenen die over mode en het uiten van kunst zijn gepassioneerd door de kleren die we dragen. Door middel van deze cursus onze komende mode-ontwerpers te leren hoe te combineren design en marketing, als voorbereiding op een heldere en veelbelovende toekomst.

Onze docenten hechten veel waarde aan ervoor te zorgen dat onze studenten weten elk aspect van de carrière en de industrie. U zult uw ontwerpen volgen vanaf de eerste schetsen tot de uiteindelijke resultaten. Marketing en business management is zeer belangrijk, en je zal zeer bedreven in deze discipline ook. Naast het creëren van uw eigen collecties aan u zal worden geleerd hoe te starten en de groei van uw eigen bedrijf en hoe u uw creaties te verkopen op de markt.

Bij Marbella Design Academy vindt u alles wat u moet weten binnen de Fashion Design-industrie, in een prachtige en inspirerende sfeer worden onderwezen. De Academy biedt de ideale locatie voor internationale mode en design. Naast vele anderen, Spanje is de thuisbasis van de beroemde "Zara" Fashion Empire, met enkele honderden winkels wereldwijd. Su-Shi handtassen, Dolfie schoenen, Mayoral en Charanga children's dragen, Pepa Loves, Oltimara dames mode zijn allemaal binnen de regio. Je zult letterlijk in het centrum van de Europese mode! Onze mode-ontwerpers ook regelmatig deelnemen aan tal van wedstrijden en shows en vele prijzen gewonnen.

Deze gevalideerde Fashion Design cursus biedt u de hoogste kwaliteit van het onderwijs in de Fashion Design industrie. De nadruk wordt gelegd op expert patroon snijden en productie kledingstuk van uw eigen ontwerpen. Je krijgt les met behulp van professionele computer software en toepassingen die vanaf het eerste jaar van de studie, zoals Photoshop, Illustrator en InDesign. In het laatste jaar, zal je hands-on ervaring op te doen door middel van een stage, om u voor te bereiden op je echte leven ervaring in de mode-industrie.

Marbella Design Academy is erkend als een van de top design scholen in de wereld, en je zal afstuderen als een hoogopgeleide professional modeontwerper.

Wanneer u de BA gevalideerd Fashion Design programma aan Marbella Design Academy hebben afgerond zal u een officiële Bachelor of Arts diploma in Fashion Design worden uitgereikt door onze partner instelling.

Kosten 9.000 euro per academiejaar voor de Bachelor of Arts gevalideerd programma. 1.800 euro per studiejaar kwaliteitsborging vergoeding. 500 euro inschrijfgeld (te betalen eenmalig) Marbella Design Academy is de staat erkend door het Ministerie van Onderwijs in Spanje. De 3-jarige Bachelor of Arts gevalideerde programma's aangeboden aan de studenten van Marbella Design Academy zijn ontwikkeld door middel van 20 jaar ervaring en worden geleverd aan een dergelijk hoog academisch niveau dat ze zijn goedgekeurd en Bachelor of Arts gevalideerd. Onze afgestudeerden hebben een bijna 100% arbeidsparticipatie op een succesvolle afronding van deze cursus. Wanneer uitgereikt je officiële BA (Hons) diploma in Fashion Design, kunt u een aanvraag voor een Master's Degree op elke andere universiteit van uw keuze. BA in Fashion Design: www.designschool.com/fashion-design

Om te solliciteren: www.designschool.com/application-form om een ​​onderzoek in te stellen: info@marbella-design-academy.com

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 16, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 - 3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,800 EUR
Locations
Spanje - Marbella
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Marbella
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar
Videos

MDA Fashion Event / Hotel alanda / Alexandra Brodie collection

MDA Fashion Event / Hotel alanda / Didi Mizzi collection