Bachelor Of Arts Gevalideerd Programma In Interieurarchitectuur - 3 Jaar

Marbella Design Academy

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts Gevalideerd Programma In Interieurarchitectuur - 3 Jaar

Marbella Design Academy

Bachelor of Arts gevalideerd programma in Interior Architecture Study in Marbella Design Academy (in het Engels) in het zonnige Spanje en krijgen een officiële BA (Hons) diploma uitgereikt door onze partner instelling.

Bachelor of Arts gevalideerd programma start september en januari van elk jaar. Duur: 3 jaar Taal: Engels Credits: 360CP in het Verenigd Koninkrijk = 180 ECTS-punten

Marbella Design Academy is een exclusief design school met een familie-achtige sfeer onder studenten en medewerkers die afkomstig zijn uit de hele wereld. Het maximum aantal beschikbare plaatsen is 230, dus studenten krijgen veel persoonlijke aandacht en één-op-één lessen van hun leerkrachten. Elk academisch jaar is kwaliteit gecontroleerd door externe examinatoren.

Wat een geweldige roeping het is om een ​​professionele Interior Architect zijn. Projecten zijn eindeloos en je kunt veel verschillende "deuren" open in dit beroep. Uw creatieve expressie wordt alleen beperkt door uw eigen verbeelding. De hoog opgeleide en professionele docenten in Marbella Design Academy koesteren onze studenten om individuen, om te durven denken out of the box. Studenten worden aangemoedigd om hun projecten op innovatieve wijze op te lossen. Bij Marbella Design Academy brainstormen, onderzoek, locatie en het stadhuis bezoeken en professioneel het bestuderen van de regels en voorschriften voor de specifieke gebied van een bepaald project is een professionele houding van onze leerlingen worden onderwezen vanaf de eerste bepaald project. Met meer dan 40 verschillende nationaliteiten en verschillende culturele achtergronden elke individuele studenten creatieve expressie is zeer gerespecteerd. Dit Interieurarchitectuur cursus biedt u de beste kwaliteit van het onderwijs in het interieur ontwerp-industrie. Onze progressieve, internationale docenten bieden veel persoonlijke één-op-één aandacht om u te helpen cultiveren uw interieur architectuur en design vaardigheden. U zult ervaring op te doen met behulp van de nieuwste technologieën om uw inzetbaarheid te vergroten als je eenmaal afgestudeerd. We leren onze studenten om zelfverzekerd te zijn en om zichzelf en hun projecten professioneel te presenteren voor een publiek. Vaardigheden die essentieel zijn voor hen om hun toekomstige projecten te presenteren als professionele interieurarchitecten zijn. Je krijgt les met behulp van professionele computer software en toepassingen die vanaf het eerste jaar van de studie, zoals Autocad, 3D-MAX, Photoshop, Illustrator en InDesign. Geavanceerde vaardigheden in deze programma's zijn een must voor studenten om werk te vinden.

Studenten hebben ook de mogelijkheid om hands-on ervaring op te doen door middel van een stage in de interieurarchitectuur industrie gedurende 6 weken tijdens hun 3 jaar van de studie. Marbella Design Academy is erkend als een van de top design scholen in de wereld, en je zal afstuderen als een uitstekende professionele Interior Architect. Onze afgestudeerden hebben een bijna 100% arbeidsparticipatie op succesvolle afronding van ons gevalideerd programma.

Wanneer u de gevalideerde Interieurarchitectuur programma op Marbella Design Academy hebben afgerond zal u een officiële BA (Hons) diploma in Interior Architecture worden uitgereikt door onze partner instelling. Vergoedingen 9.000 euro per academiejaar voor de Bachelor of Arts gevalideerd programma. 1.800 euro per studiejaar kwaliteitsborging vergoeding. 500 euro inschrijfgeld (te betalen eenmalig) Validaties en State Erkenningen Marbella Design Academy is de staat erkend door het Ministerie van Onderwijs in Spanje. De 3-jarige Bachelor of Arts gevalideerde programma's aangeboden aan de studenten van Marbella Design Academy zijn ontwikkeld door middel van 20 jaar ervaring en worden geleverd aan een dergelijk hoog academisch niveau dat ze zijn goedgekeurd en Bachelor of Arts gevalideerd.

Onze afgestudeerden hebben een bijna 100% arbeidsparticipatie op een succesvolle afronding van deze cursus. Wanneer uitgereikt je officiële BA (Hons) diploma in Interior Architecture, kunt u een aanvraag voor een Master's Degree op elke andere universiteit van uw keuze.

Interieurarchitectuur introductie: https://www.designschool.com/interior-design Om te solliciteren: https://www.designschool.com/application-form om een ​​onderzoek in te stellen: info@marbella-design-academy.com

Deze school biedt programma's in:
  • Engels


Laatst bijgewerkt op November 13, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
1 - 3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
10,800 EUR
Information
Deadline
Vraag informatie aan
The Bachelor of Arts validated programme in Interior Architecture, starts twice per year. In January and in September. Application deadline as soon as possible as we have limited places.
Locations
Spanje - Marbella
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
The Bachelor of Arts validated programme in Interior Architecture, starts twice per year. In January and in September. Application deadline as soon as possible as we have limited places.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2018
Spanje - Marbella
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
The Bachelor of Arts validated programme in Interior Architecture, starts twice per year. In January and in September. Application deadline as soon as possible as we have limited places.
Einddatum Vraag informatie aan
Price
per jaar
Videos

Marbella Design Academy / Olivia 3rd Year Final Project

Marbella Design Academy / walk through by Noora , 2nd year Interior Architecture student

Marbella Design Academy / Yasmine 3rd Year Final Project