Bachelor of Arts graad in de religie

Allen University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts graad in de religie

Allen University

Studenten die het diploma in de godsdienst te verkrijgen met een concentratie in Religious Studies kunnen hun diploma gebruiken op dezelfde manier andere liberal arts degree programma's worden gebruikt. Studenten met een liberal arts degree niet alleen het ontwikkelen van vaardigheden werkgevers zijn op zoek op het gebied van communicatie, initiatief en motivatie, analytisch vermogen en teamwork, maar studenten kunnen ook streven meest professionele en academische opleidingen in het hele land.

Gelegenheid tot Double Major

Studenten die majoor in Religious Studies een basiskennis van het onderzoek in de academische disciplines gericht op religieuze kwesties zullen ontvangen. Veel Religious Studies majors kan worden dubbel-majors die hen te voorzien van een sterke disciplinaire focus en breder begrip. Studenten die afstuderen van de Religious Studies programma kan ook graduate studie voort te zetten.

Studenten die de opleiding in religie met een concentratie in pastoraat krijgen bereid zijn om professionele scholen in te voeren om geavanceerde graden in de bediening, rechten, geneeskunde, of bedrijf uit te oefenen.

Over het algemeen, de mate Religie biedt studenten met een liberaal-arts onderwijs dat studenten in staat stelt om communicatieve vaardigheden, interpersoonlijke en motiverende vaardigheden, zelfvertrouwen, en analytische vaardigheden die nodig zijn op elk gebied van hun academische en professionele carrière te versterken.

Concentraties

  • Theologie
  • Pastoraat
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Columbia, South Carolina
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates