Bachelor Of Arts Graad In Media Kunst En Vormgeving

Mt Sierra College

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts Graad In Media Kunst En Vormgeving

Mt Sierra College

Met behulp van traditionele design concepten samen met de technologie van vandaag, Mt. Sierra College Graphic Design afgestudeerden bereid zullen zijn om complexe ontwerp uitdagingen met behulp van een breed scala van software, hardware en bewezen ontwerp toepassingen aan te pakken. Studenten zullen leren hoe om een ​​onderscheidend "look" voor promotie, drukwerk, grafische ontwerpen, brochures, logo's, verpakkingen, illustraties, billboards en advertenties te creëren. Van idee conceptie tot de levering van het eindproduct, maken leerlingen materialen die effectief promoten van producten en diensten. Mt. Sierra College afgestudeerden gebruiken hun getrainde artistieke ogen om strategische visies op deze marktgedreven veld te maken.

Studenten die gespecialiseerd is in Graphic Design zal intense studie in Publication Design, Information Design, Pre-Press Design, Packaging Design, en de extra keuzevakken te bekwamen in andere gebieden van de media kunst en vormgeving te ontvangen.

Graphic Design afgestudeerden worden voorbereid voor een verscheidenheid van uiteindelijke carrièremogelijkheden waaronder Grafische Kunstenaar, Digital Imaging Specialist, Digital Illustrator, Layout Artist, Productie Artist, Art Director, Desktop Publisher, Production Manager, en Creative Director.

Hoeveel zal dit programma me kosten?

Collegegeld en kosten: $ 68.200 Boeken en benodigdheden: $ 5,000 On-campus room & board: niet aangeboden

Welke financieringsmogelijkheden zijn beschikbaar om me te helpen betalen voor dit programma?

De financiering voor dit programma beschikbaar kunnen door middel van subsidies, studiebeurzen, leningen (federale en private) en institutionele financiering plannen. De mediane bedrag van de schuld voor het programma afgestudeerden is hieronder weergegeven:

  • Federale leningen: $ 45.236
  • Privé onderwijs leningen: $ 0
  • Institutionele financieringsplan: $ 0
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
48 - 96 maanden
Deeltijd
Voltijd
Price
Prijs
68,200 USD
Locations
Verenigde Staten - Monrovia, Californië
Startdatum: Sept. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates