Bachelor Of Arts In 3d Ontwerp Ambachten (Hons)

Plymouth College of Art

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In 3d Ontwerp Ambachten (Hons)

Plymouth College of Art

Over het programma

Wilt u uw ontwerpideeën realiseren? Onze wezenlijke BA (Hons) 3D Design Crafts programma Biedt state-of-the-art workshops, sectorleider en uitstekende personeel-tot-student ratio's.

Daarom hebben we een motor-ruimte voor de wereldwijde heropleving in ambacht en design-industrie gemaakt, en bieden afgestudeerden een netwerk van internationale contacten en inzichten.

Wij richten ons op het ontwerpen en maken door middel van directe interactie met materialen en processen, zodat je je passie te laten groeien voor het maken door te experimenteren met diverse materialen zoals glas, keramiek, metaal, kunststof en hout.

U kunt ervoor kiezen zich te specialiseren in of ervaring een scala van verschillende materialen, technieken en processen - met inbegrip van digitale making processen - ontwikkelen van nieuwe producten en artefacten.

U leert hoe 3D-ontwerp ambachtelijke en denken actief in vele andere vakgebieden, van beeldende kunst tot architectuur en tussen culturen, met mogelijkheden om werk te maken ten aanzien van andere vakken en praktijken.

Geleid door een team van ervaren professionals en vakspecialisten, zult u ontdekken hoe uw ideeën en resultaten passen in de bredere context van design thinking, zowel in het Verenigd Koninkrijk en over de hele wereld.

De relatie tussen ontwerpen en maken is altijd in beweging, waarbij experiment en vernieuwing zien van een nieuwe golf van makers nemen hun praktijk in fris en origineel richtingen.

Door het verkennen van de geschiedenis en de hedendaagse context van het ontwerpen en maken, zult u uw kritische benadering uit te breiden. U leert hoe het denken en het maken van elkaar kunnen informeren, het reageren op actuele thema's als globalisering en duurzaamheid.

Deze verweven thema's staan ​​centraal in ons programma, en spelen een belangrijke rol in de toekomst van-materiaal leidde ontwerppraktijk. Maar je leren is niet beperkt tot de studio - met een sterke nadruk op het succes, profiteert u van een druk programma van een bezoek aan de internationale praktijk, evenals nationale en internationale mogelijkheden om te exposeren in, kapelaan en bezoek ontwerp shows.

De studenten hebben de Britse Ceramic Biënnale en Talente 2016 in München, evenals de presentatie van het werk bij Tent, deel van Londen Design Fair bezocht.

Ontwerper-making en ambachtelijke werk aan meer dan 100.000 mensen in het Verenigd Koninkrijk, met nog eens 3 miljoen mensen werkzaam in de bredere creatieve industrie. Design ambachten blijft een echte groei zien over kleine bedrijven, zelfstandige beoefenaars en de sector als geheel.

De Zuid-West is de thuisbasis van de grootste concentratie van de Britse ambachtelijke makers buiten Londen. Of u wilt uw eigen onafhankelijke praktijk of werk op te bouwen binnen een gevestigde creatieve organisatie, zullen wij u de ondersteuning die u nodig hebt.

Met onze uitgebreide industrie netwerken, dynamische ervaring en mogelijkheden om te bezoeken en te exposeren op een breed scala aan spannende evenementen, we staan ​​op het punt succesvol ontwerp toekomst voor al onze afgestudeerden gepassioneerd.

Onze internationale biënnale Making Futures-conferentie brengt een radicale en interdisciplinaire praktijkgemeenschap uit 30 verschillende landen, waaronder ontwerpers, bedrijven, economen, etnografen en kopers aan de voorhoede van kritieke, curatorische en academische ontwikkeling in hedendaagse ambacht.

Career Outlook

 • Ontwerpers
 • Designer Makers
 • Architectural Glass Artiesten
 • Artiesten
 • product Designers
 • Ontwerpers van het meubilair / Makers
 • Art Therapeuten
 • Keramiek, sieraden of Glass Studio Workers

Highlights - BA (Hons) 3D Design Crafts

 • Ontwerp ideeën in artefacten en objecten - klaar voor productie of tentoonstelling.
 • Ervaar een levendige mix van het ontwerpen en maken, met een kans om verschillende materialen te verkennen.
 • Profiteer van ervaren wetenschappelijk personeel die hebben tentoongesteld, samengesteld en gepubliceerd internationaal.
 • Ontwikkelen van waardevolle design vaardigheden, zodat uw maken gebaseerd is op gezond methodologie.
 • Geniet van kansen voor het bedrijfsleven start-up en ondernemerschap.
 • Onderzoek mondiale markten om uw werk te informeren.
 • Ondersteuning door een team van toegewijde en deskundige technici in de realisatie van uw ideeën.

Toelatingseisen

Een portefeuille en 96 tot 120 UCAS punten (verdiend via A-niveaus, BTEC Nationaal Diploma, of Stichting Diploma, enz.). We verwelkomen ook de aanvragen van studenten die geen diploma, maar kan het bewijs van hun creativiteit, vaardigheden en ervaring te bieden. Je zal ook nodig zijn om een ​​interview in persoon of via Skype te wonen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op May 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Plymouth, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates