Bachelor of Arts in American Studies

International Black Sea University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in American Studies

International Black Sea University

RTJ

Globalisering en internationalisering zijn nu centrale thema's voor het hoger onderwijs over de hele wereld, en in het bijzonder voor de Internationale Zwarte Zee University, opgericht in 1995, dat dient de missie om educatieve, culturele, economische en sociale kwesties tussen Georgië en Turkije te ontwikkelen. De enige Engels American Studies Program, opende eerst in Georgië in 2002 op de Internationale Zwarte Zee University, juist gebaseerd op de beginselen van globalisering en internationalisering, raakte betrokken in de betrekkingen tussen de twee landen en dus creëerde de driehoek van relaties is dat vaak vermeld op de American Studies programma jaarlijkse wetenschappelijke conferenties door de Amerikaanse ambassadeurs geaccrediteerd in Georgië.

American Studies Program aan de Internationale Zwarte Zee University (IBSU) is gelijktijdig multi- en interdisciplinaire karakter. Als een multidisciplinair programma, het biedt een mogelijkheid voor studenten om het erfgoed en hedendaagse ontwikkelingen van de Verenigde Staten te onderzoeken van de verschillende disciplines: American History, American Geografie, Amerikaanse Literatuur, American Novel, multiculturalisme, American Media, de Amerikaanse politiek, de Amerikaanse economie, American Business, Hollywood, Women's Studies in de VS, enz. Bovendien biedt ons programma omvat Computing, Tweede vreemde talen: Spaans, Turks, Duits, Russisch, Frans, Georgisch (voor buitenlandse studenten).

American Studies programma zal de kans om Georgisch, evenals buitenlandse studenten hoog niveau westerse, multi- en interdisciplinaire opleiding krijgen over de Verenigde Staten overweegt Georgische eisen te geven. Deze missie zal worden uitgevoerd door hooggekwalificeerde Georgisch, evenals de Amerikaanse Fulbright hoogleraren uitgenodigd door de Amerikaanse ambassade in Georgië worden uitgevoerd.

De missie van dit programma is om het onderwijsproces te organiseren op een manier die voldoet aan de eisen van de arbeidsmarkt, studenten wensen en ambities en zal worden gericht op de grote en kleine programma relevante resultaten.

Vandaag binnenlandse en internationale vraagstukken steeds meer door elkaar. De gemeenschap vereist dat we meer dan alleen bedreven in het integreren met degenen die anders zijn. Juist is deze uitdaging American Studies programma: om Georgische en buitenlandse studenten met een grondige kennis van aspecten in de Amerikaanse cultuur en maatschappij met een diachrone, evenals synchrone benaderingen.

Amerikaanse ambassadeurs permanent deelnemen aan de jaarlijkse American Studies internationale conferenties

De sterke kanten van het programma

Met de hulp van multi- en interdisciplinaire methodologie, zal de unieke specificiteit van dit gebied, en interactieve methoden van het programma uit te werken specifiek op studenten analytisch denken in de richting van conceptuele kwesties rond de super macht, die de hele wereld interesseert, en Georgië.

Als een interdisciplinair programma, het bevorderen van een brede kennis van de Amerikaanse cultuur en maatschappij, het zal wetenschappers uit diverse disciplines om ideeën uit te wisselen over Amerika aan te moedigen; studenten zullen de manieren waarop het Amerikaanse leven heeft betrekking op wereldmaatschappij te onderzoeken. Het programma verwacht van multiculturele studenten van de American Studies Richting aan de aspecten van de Amerikaanse cultuur en hun eigen cultuur te vergelijken via de volgende interdisciplinaire cursussen: Amerikaans Multiculturele Studies, Amerikaanse cultuur en maatschappij, Women's Studies in de Verenigde Staten, Pop Culture.We geloven dat alle bovengenoemde zal passende onderwijs voor studenten om American Studies intelligent experts, specialisten van Public Relations bol, vertalers worden. Het programma is van plan om creatieve vaardigheden student om te schrijven, spreken en effectief te analyseren te ontwikkelen; ontwikkelen respectvolle houding in studenten ten opzichte van sociale, ethische en morele waarden, waarop de relatie tussen maatschappij en individu wordt gebouwd; ontwikkelen de studenten analytisch denken, besluitvorming en communicatieve vaardigheden, verantwoordelijkheid, zelf-educatie. Daarom American Studies studenten vertrekken IBSU voor een loopbaan in een breed scala van instellingen: kantoren van Public Relations, Public Administration, culturele afdelingen, banken, NGO's, evenals Engels taalleraren, Vertalers. Trouwens, BA Degree Program in American Studies is een solide basis voor verdere wetenschappelijke studies bij MA en Ph.D. programma's.

Resultaat

Met de hulp van de multi- en interdisciplinaire methodologie, de unieke specificiteit van dit gebied en interactieve het programma uit te werken in de studenten analytisch denken in de richting van conceptuele problemen rond de super macht - de Verenigde Staten dat de hele wereld en Georgië in het bijzonder interesseert. Het programma verwacht van studenten van de American Studies richting aan het erfgoed en hedendaagse ontwikkelingen van de Verenigde Staten uit de verschillende disciplines te onderzoeken: Amerikaans Geografie, Amerikaanse landmarks, Amerikaanse Literatuur, American History, Amerikaanse cultuur & maatschappij, Multiculturele Studies, American Media, American Politiek, Amerikaanse economie, American Business, Vrouwenstudies. Daarom American Studies studenten vertrekken IBSU voor carrière in een breed scala van instellingen: ambassades, Ministerie van Buitenlandse Zaken, Ministerie van Cultuur, Ministerie van Defensie; kantoren: Public Relations, Public Administration, ministeries van cultuur, banken, NGO's, evenals Engels taalleraren, Vertalers. Naast BA Degree, programma American Studies is een solide basis voor verdere wetenschappelijke studies bij MA en Ph.D. programma's.

Uitwisseling

Internationale Zwarte Zee University biedt studenten uitwisselingsprogramma's met Amerikaanse en Europese universiteiten

minor Programma

BA American Studies Program biedt studenten twee kleine programma's. De cursussen binnen elk minor programma te starten vanaf het tweede jaar van studies en studenten eisen te accumuleren 60 studiepunten (ECTS):

  • Minor in Public Relations (PR)
  • Minor in Translation.
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 - 7 jaar
Voltijd
Price
Prijs
3,000 USD
Collegegeld getoond is de jaarlijkse
Locations
Georgiƫ - Tbilisi, Tbilisi
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Georgiƫ - Tbilisi, Tbilisi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan