Bachelor of Arts in American Studies

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts in American Studies

CCGAclass

De Bachelor of Arts met een Major in American Studies bereidt studenten voor op een loopbaan waar sterke analytische en communicatieve vaardigheden naast creativiteit en mondiaal bewustzijn worden gewaardeerd. American Studies majors kritisch te onderzoeken Amerikaanse leven in een curriculum dat innovatieve dienst-learning, historische kennis en hedendaagse theoretische benaderingen benadrukt om actief met de gemeenschap en de regio. Terwijl de wereld groeit steeds afhankelijker van elkaar, American Studies programma's te stimuleren een diepe historische, culturele en sociologische inzicht in de positie van de Verenigde Staten in een mondiale cultuur en economie.

American Studies afgestudeerden gedijen in gebieden zoals journalistiek, Mass Communication, Marketing, Onderwijs, Technisch schrijven, behoud en beheer, en milieubeheer. De American Studies programma bereidt studenten ook voor graduate programma's, waaronder die in de kunsten, menswetenschappen, sociale wetenschappen, rechten, bedrijfskunde, de openbare orde, en onderwijs.

Environmental and Regional Studies Concentraties:

Het Milieu- en Regional Studies Track onderzoekt de wisselwerking tussen de mens en de natuurlijke wereld met de nadruk op de zuidoostelijke kustgebied van de Verenigde Staten. Environmental Studies is een interdisciplinair programma dat deze relaties uit diverse invalshoeken onderzocht. Historische perspectieven, sociale wetenschappen en beleidsaanpak publiek en wetenschappelijke analyses worden allemaal gebruikt om deze complexe mens-natuur relatie te begrijpen.

Cultural Studies en Communicatie Track:

De Culturele Studies en Communicatie Concentratie in de American Studies programma zal bieden studenten met de vaardigheden en competenties om te slagen in een scala van gebieden waar sterke communicatie en interpretatieve vaardigheden zijn vereist. Op basis van de geesteswetenschappen en de sociale wetenschappen, zal CSC majors leren analyseren, interpreteren, en het creëren van teksten en andere vormen van communicatie die organisaties in staat stellen om te gedijen in een wereldwijde markt.

Geschiedenis en Politieke Wetenschappen:

De geschiedenis en politicologie Track onderzoekt historische perspectieven (zowel nationaal als regionaal), samen met de politieke en de openbare orde te gaan, teneinde een genuanceerd begrip van Amerika vorm te geven, en haar identiteit in een binnenlandse en wereldwijde context.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The College of Coastal Georgia will be a college of choice for students within Georgia and beyond, providing an outstanding education for tomorrow's leaders and citizens through service learning, glob ... Lees meer

The College of Coastal Georgia will be a college of choice for students within Georgia and beyond, providing an outstanding education for tomorrow's leaders and citizens through service learning, global awareness and engaged entrepreneurship. Lees Minder