Bachelor Of Arts In Bedrukte Textiel Design & Oppervlak Patroon (Hons)

Plymouth College of Art

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In Bedrukte Textiel Design & Oppervlak Patroon (Hons)

Plymouth College of Art

Over het programma

Studeren op onze BA (Hons) Gedrukt Textiel Ontwerp & Oppervlak Patroon Programma stimuleert uw ondernemingszin en uitdagen en uitrusten u als eerste klas ontwerper.

Het onderwerp van gedrukte textielontwerp en oppervlaktepatroon is breed en dynamisch. We moedigen u aan om commerciële kansen te begrijpen en ontwikkelen van uw eigen ontwerp persoonlijkheid.

U wordt ondersteund bij het ontwikkelen en realiseren van uw creatieve ambities, en uitgerust met de kennis om uw professionele carrière in de textiel- en oppervlaktepatroonontwerpswereld te beginnen.

Door middel van gesponsorde industriële projecten leert u hoe u tegemoet komt aan de behoeften van klanten en ziet u uw ontwerpen klaar voor productie, real-life design ervaring opdoen. U ontwikkelt uw houding ten opzichte van design, stijl en smaak.

Kleur, tekening, ontwerpend onderzoek, ontwikkeling van het ontwerp, CAD vaardigheden, technische kennis van de boekdrukkunst en de beroepspraktijk zullen allemaal worden geïntegreerd in uw projecten, die u helpen om meer vertrouwen te krijgen en te groeien als ontwerper.

U zult technische kennis en creatieve verfijning, plus een houding van visuele onderzoek te ontwikkelen. Je zult werken aan projecten die de ontwikkeling van het ontwerp van onderzoek, door middel van de ontwikkeling en stof bedrukken en productie te ontwerpen.

U wordt ook aangemoedigd experimenteel te zijn met ontwerp, terwijl u uw kennis van materialen, printtechnieken en -processen uitbreidt, zowel uw ontwerp- en vakvaardigheid ontwikkelt.

Kansen voor live werkervaring in uw tweede jaar verder ontwikkelen uw carriere vooruitzichten. Onze designstudio is dynamisch en vriendelijk, professioneel en verzorgend.

U wordt geleerd door een team van professionele ontwerpers, waardoor u de mogelijkheid krijgt om alles te leren die belangrijk is voor u als een opkomende jonge ontwerper.

U bent uitgerust om uw carrière te starten en in staat te stellen uw ontwerpvaardigheden te benutten, of u nu voor grote bekende merken of voor uw eigen onderneming start.

Career Outlook

 • Ontwerpers voor High Street Brands
 • Textile Designers voor Interiors
 • Oppervlaktepatroon Ontwerper
 • Textiel Designers voor Stoffen, Mode en accessoires
 • Ontwerpers voor Gift Wrap / Beddengoed
 • stof Designers
 • Textiel Stylist
 • freelance Designer
 • Textile Kopers
 • ontwerp Journalisten
 • Trend / Color Forecasters

BA (Hons) Gedrukte Textile Design & Surface Pattern - Highlights

 • Werken aan ambitieuze projecten - ontwerpen voor grote bekende merken zoals Clarks, Zandra Rhodes, Brume, British Ceramic Tile, Wrag Wrap, Tektura en Harlequin. De projecten zijn divers, en geven u de kans om te leren over het ontwerpen van textiel en oppervlakken voor mode, interieur en een grote verscheidenheid aan producten.
 • Leer rechtstreeks van specialisten in bedrukte textiel design en oppervlakte patroon, die op dit moment werken in de industrie.
 • Neem een ​​werkervaring plaats en maak het beste uit studie mogelijkheden in Europa met een van onze partners Erasmus universiteiten.
 • Meer informatie over prijzen en verkopen van uw ontwerpen, en hoe klanten te benaderen. In het tweede jaar, krijg je de kans om een ​​bezoek aan een internationale design evenement en verkopen van uw ontwerpen hebben.
 • Werk in een fantastisch nieuw gebouw, waar je een eigen werkruimte hebt en toegang hebt tot 32,5m printtafels en grootformaat digitale printers, sublimatieprinters en een grootformaat transferpers.

Toelatingseisen

Een portefeuille en 96 tot 120 UCAS punten (verdiend via A-niveaus, BTEC Nationaal Diploma, of Stichting Diploma, enz.). We verwelkomen ook de aanvragen van studenten die geen diploma, maar kan het bewijs van hun creativiteit, vaardigheden en ervaring te bieden. Je zal ook nodig zijn om een ​​interview in persoon of via Skype te wonen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op May 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Plymouth, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates