Bachelor of Arts in business administration

Canadian Mennonite University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in business administration

Canadian Mennonite University

De Redekop School of Business is het ontwikkelen van het potentieel van de toekomstige zakelijke leiders om samen gezonde zakelijke praktijk verplichtingen van het geloof, vrijgevigheid, en service te brengen.

Gain Perspectief

In en buiten het klaslokaal, studenten verkennen de complexiteit van het maken van verstandige zakelijke en ethische beslissingen. Onderwijs en begeleiding door docenten, ondernemers en not-for profit leiders, samen met een ondernemer-in-residence programma, practicum plaatsingen, een on-campus business club, internationale studie opties, en de mogelijkheid van co-op ervaring, bouwen een verrijkte leren stichting.

Studenten worden voorbereid voor een loopbaan in een mondiale zakelijke omgeving als ze leren in een interdisciplinair business programma. Ze hebben de mogelijkheid om deel te nemen aan verschillende internationale reizen cursussen die variëren van microfinanciering en ontwikkeling in Latijns-Amerika om het bedrijfsleven in de Europese Unie. Studenten zullen ook profiteren van een uitgebreid netwerk van internationale organisaties die CMU partners over de hele wereld om stages of carrière kansen te creëren.

Studenten in deze professionele programma te voltooien een minimum van 120 studiepunten uur natuurlijk het werk, ten minste 90 van die rechtstreeks verband houden met zakelijke en organisatorische Administration. Studenten kunnen studeren voor een specialisatie in Business Management, Accounting, niet voor winst, of Human Resources, met een extra oppervlakte-programma in International Business. Het programma biedt studenten een onderscheidend voordeel dat deze een practicum component, waarbij studenten de kans op-de-grond ervaring op het vakgebied van belang te komen zal.

Studenten in de Redekop School of Business profiteren van een programma dat is ontworpen voor een optimale ervaring, samen met de wetenschappers. Getting betrokken betekent dat een student de toegang tot vrijwilligerswerk zal hebben, ervaring met netwerken, workshops voor de ontwikkeling van vaardigheden, en een op een begeleiding / coaching om hun programma weg te verbeteren.

Sommige studenten besluiten dat de keuze om de co-op-programma is een manier om de instap ervaring die nodig is om ze voort te stuwen op het moment van afstuderen, en hen in staat stellen om de middelen die nodig zijn om te betalen voor academische studies, terwijl ze liever studeren verdienen dan accumuleren schuld.

Collegegeld & toeslagen

  • CAD 13.000 / jaar
  • CAD 15.000 / jaar (internationale studenten)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
120 uur
Voltijd
Price
Prijs
- CAD 13.000 / jaar
Locations
Canada - Winnipeg, Manitoba
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Winnipeg, Manitoba
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan