Read the Official Description

Bachelor of Arts (BA) Inleiding

De undergraduate Business Administration programma biedt een geïntegreerde interdisciplinaire onderwijs. Studenten krijgen een solide basis in de belangrijkste functionele gebieden van een moderne commerciële onderneming, evenals geconcentreerde geavanceerde voorbereiding in een gebied van hun keuze. Zo is de afgestudeerde is goed voorbereid op de uitdagingen en verantwoordelijkheden van de huidige zakenwereld. Van bijzonder belang zijn voor studenten en hun toekomstige werkgevers is de sterke internationale focus van het programma. Dit komt niet alleen van de wereld-bewuste cursusaanbod, maar van de interactie met medestudenten. Studenten in het business programma komen uit meer dan 40 verschillende landen, die de meeste regio's van de wereld.

Bachelor of Arts in Business Administration Programma Structuur

De Bachelor of Arts in Business Administration (BA in BA) programma bestaat uit 125 eenheden, met 45 eenheden van het algemeen onderwijs en drie grote delen: algemene business administration cursussen, vakken uit een gebied van concentratie, en keuzevakken. Alle undergraduate studenten bedrijfskunde zijn nodig om de 44-unit algemene zakelijke administratie (GBA) eisen te voltooien. Dit programma stelt studenten in staat om een ​​uitgebreide zakelijke achtergrond in de belangrijkste gebieden van de bedrijfsvoering te krijgen. Om af te studeren, moeten alle studenten een Grade Point Average (GPA) van 2,0 (C) of beter hebben tegen het einde van het programma en de volledige 45 eenheden van de Algemene Onderwijs cursussen, 44 eenheden van General Business Administration cursussen, 21 eenheden van de concentratie cursussen, en 15 eenheden van de keuzevakken. Het programma kan een minor van 18 eenheden zijn.

De BA opleiding is gebaseerd op vier jaar full-time studie. Na goedkeuring van de administratie, kunnen passende eenheden verdiend bij andere instellingen voor hoger onderwijs worden overgedragen en worden gebruikt in de richting van het verkrijgen van de BA-graad in het Lincoln University, en kan de tijd tot het afstuderen te korten.

Studievoortgang EISEN

Studenten in de Bachelor of Arts opleiding wordt verwacht dat zij hun cijfers die overeenkomen met het beleid van bevredigende vooruitgang in wetenschappelijke catalogus van de universiteit beschreven en de volgende tabel te handhaven. De grafiek geeft de criteria voor het bereiken van bevredigende studievoortgang voor full-time studenten (geen transfers) in de universiteit BA-opleiding op basis van het toegestane maximum aantal studiepunten van poging tot (part-time studenten worden proportioneel geëvalueerd om de maatregelen die deel uitmaken van een programma; studenten die hun programma aangepast zal worden geëvalueerd op alle cursussen genomen).

  • Eenheden geprobeerd betekent units cursussen ', waarvoor de leerlingen een financiële verplichting hebben opgelopen of waarvoor een universiteit studiebeurs fondsen zijn uitbetaald.
Program taught in:
Engels
Deze cursus is Campus based
Begindatum
Jan. 2020
Duration
4 - 6 jaar
Prijs
53,000 USD
By locations
By date
Begindatum
Jan. 2020
Application deadline

Jan. 2020