Bachelor of Arts in Business Management

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Over het programma

Effectief management betreft het hebben van inzicht in zowel externe als interne zakelijke omgeving een organisatie opereert. Met het juiste begrip van de tendensen in verschillende industrieën en in economie, een goede manager rijdt altijd haar organisatie succes. Onze bacheloropleiding zal een afgestudeerde met professionele vaardigheden te laten deelnemen aan de besluitvorming samen met het topmanagement van een organisatie.

succesvolle managers

Succesvolle managers zijn in staat om de essentie van een organisatie en het belang van de goede werking op alle niveaus van het management te begrijpen. Samen met deze een manager zal zich terdege bewust van de processen en de systemen die de activiteiten van een bedrijf te bieden soepel te laten verlopen waardoor het bedrijf bloeien en maken winst. Een goede manager zal een menselijke factor erkennen in elke organisatie en in staat zijn aan te trekken en de nodige middelen voor de organisatie te behouden.

Werk

Ons programma afgestudeerden zullen een hogere kans om te dienen als managers in kleine, middelgrote bedrijven en ook in grote bedrijven te hebben. Zij zullen de vaardigheden en het zelfvertrouwen voor zakelijke idee ontwikkeling en start-up initiatieven bezitten. Met de kwalificatie en de expertise die ons programma biedt, zal de afgestudeerden in staat zijn om te beginnen met het zijn middle-level managers en gemakkelijk hun weg in de hiërarchie.

Sommige cursussen in Management Richting:

  • Strategic Management
  • Operations Management
  • Kwaliteitsmanagement
  • Ondernemingsschap
  • Projectmanagement
  • Leiderschap management
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

International Black Sea University is internationally recognized for its teaching and management excellence, research output, and societal integration having the necessary environment for its students ... Lees meer

International Black Sea University is internationally recognized for its teaching and management excellence, research output, and societal integration having the necessary environment for its students and staff to be advocates of intercultural dialogue, respect global human values, and strive for lifelong learning. Lees Minder