Bachelor of Arts in Communicatie & Media

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Hoe kunnen mensen gebruik maken van symbolen, afbeeldingen en geluiden om betekenis die kunnen worden gedeeld tussen groepen en individuen te creëren? Op welk punt overtuigende publicaties geworden propaganda? Hoe worden nieuwe sociale media invloed familie dynamiek in Noord-Amerika? Daarom zullen mensen delen hun privé-leven met vreemden, op voorwaarde dat de vreemdeling heeft een microfoon?

In Communicatie en Media studies, zullen de studenten krijgen een achtergrond in de communicatie theorie, evenals de praktische vaardigheden die ze nodig hebben effectief in de werkplek te zijn. In dit proces, zullen de studenten worden aangemoedigd om het veld grote vragen confronteren over betekenis, het verspreiden van informatie en ideeën, de kracht van de stem, en interacties tussen geloof en de beroepspraktijk.

Zowel de drie jaar en de vier jaar Bachelor of Arts met een grote in Communicatie en Media bieden een breedte van blootstelling aan de humaniora, wetenschappen en sociale wetenschappen, en omvatten aanzienlijke diepte in Communicatie / Media. Deze graden bereiden studenten goed voor elk gebied van de werkgelegenheid met waardevolle vaardigheden-mondelinge communicatie, schrijven, technische vaardigheden, organisatorische vaardigheden en analytisch denken. Het driejarige programma is bedoeld voor studenten die willen een sterke interdisciplinaire basis voor verdere technische opleiding hebben. Een drie- of vierjarige BA in Communicatie en Media dient ook als een goede basis voor de lancering in de professionele loopbaan in organisaties die werken in creatieve communicatie, ontwikkeling van de gemeenschap, non-gouvernementele organisaties, religieuze / confessionele organisaties, sociale diensten, en spoedig.

Collegegeld & toeslagen

  • CAD 13.000 / jaar
  • CAD 15.000 / jaar (internationale studenten)
Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Keystone studiebeurs

Ontdek de mogelijkheden die onze studiebeurs u kan bieden

Over de school

The origins of CMU go back to the early 1990s when people from the business community and from four Mennonite colleges in Manitoba—CMBC, Concord College, Steinbach Bible College and Menno Simons Colle ... Lees meer

The origins of CMU go back to the early 1990s when people from the business community and from four Mennonite colleges in Manitoba—CMBC, Concord College, Steinbach Bible College and Menno Simons College—met to talk about inter-Mennonite co-operation in higher education. This led to formal discussions among the colleges, beginning in 1995. Steinbach Bible College withdrew from the process in 1996. Lees Minder