Bachelor of Arts in Communicatie & Media

Canadian Mennonite University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in Communicatie & Media

Canadian Mennonite University

Hoe kunnen mensen gebruik maken van symbolen, afbeeldingen en geluiden om betekenis die kunnen worden gedeeld tussen groepen en individuen te creëren? Op welk punt overtuigende publicaties geworden propaganda? Hoe worden nieuwe sociale media invloed familie dynamiek in Noord-Amerika? Daarom zullen mensen delen hun privé-leven met vreemden, op voorwaarde dat de vreemdeling heeft een microfoon?

In Communicatie en Media studies, zullen de studenten krijgen een achtergrond in de communicatie theorie, evenals de praktische vaardigheden die ze nodig hebben effectief in de werkplek te zijn. In dit proces, zullen de studenten worden aangemoedigd om het veld grote vragen confronteren over betekenis, het verspreiden van informatie en ideeën, de kracht van de stem, en interacties tussen geloof en de beroepspraktijk.

Zowel de drie jaar en de vier jaar Bachelor of Arts met een grote in Communicatie en Media bieden een breedte van blootstelling aan de humaniora, wetenschappen en sociale wetenschappen, en omvatten aanzienlijke diepte in Communicatie / Media. Deze graden bereiden studenten goed voor elk gebied van de werkgelegenheid met waardevolle vaardigheden-mondelinge communicatie, schrijven, technische vaardigheden, organisatorische vaardigheden en analytisch denken. Het driejarige programma is bedoeld voor studenten die willen een sterke interdisciplinaire basis voor verdere technische opleiding hebben. Een drie- of vierjarige BA in Communicatie en Media dient ook als een goede basis voor de lancering in de professionele loopbaan in organisaties die werken in creatieve communicatie, ontwikkeling van de gemeenschap, non-gouvernementele organisaties, religieuze / confessionele organisaties, sociale diensten, en spoedig.

Collegegeld & toeslagen

  • CAD 13.000 / jaar
  • CAD 15.000 / jaar (internationale studenten)
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
3 - 4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
- CAD 13.000 / jaar
Locations
Canada - Winnipeg, Manitoba
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Canada - Winnipeg, Manitoba
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan