Bachelor Of Arts In Communicatie

University of South Carolina Upstate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In Communicatie

University of South Carolina Upstate

De Communications belangrijkste zal ontstaan ​​in de komende tien jaar als een van de toonaangevende opleidingen in de Upstate voor studenten op zoek naar professionele opleiding in de media, public relations, communicatie studies en theater.

Evaluatie Doelen van de Communications Major

De communicatie belangrijkste vereist dat studenten volledig achttien krediet uur in de kern van cursussen. Deze omvatten SSPH 301 theorieën en principes van de menselijke communicatie, SJOU 301 Survey van Mass Communication, SSPH 340 Voice & Diction, sthe 375 Theatre History (of sthe 301 Dramatic Kritiek), SJOU 304 Schrijven voor de massamedia en SCOM 490 Senior Seminar. Journalistiek (18 uur), spraak (21 uur) of theater (15 uur): Studenten moeten een extra aantal krediet uur in een van de drie concentratiegebieden voltooien. Tot slot moeten de studenten te voltooien vier verwante opleidingen en vier ondersteunende vakken voor een totaal van 120 credit uur. De faculteit is toegewezen aan senior seminar leren heeft ook de verantwoordelijkheid van het opstellen van een beoordelingsrapport voor het semester.

Op basis van de communicatie belangrijke missie en visie statements, de doelstellingen en de wijze van beoordeling zijn als volgt:

Doel Eén

Zorg voor algemeen onderwijs, dat communicatieve en kwantitatieve competentie benadrukt; kennis van de natuurlijke en sociale omgeving; appreciatie van de taal, literatuur en de kunsten, het bewustzijn van de geschiedenis, waarden, diverse culturen; inzicht in veranderende technologieën; en persoonlijke verantwoordelijkheid voor levenslang leren en fysieke welzijn

Wijze van Assessment

Studenten die deelnemen aan SCOM 490 zal een senior portfolio dat een groot onderzoeksproject, stage-evaluaties, een voltooide senior survey, een cv en de faculteit kritieken van hun werk omvat samen te stellen. Studenten zijn een externe lezer (project adviseur), die hen zal helpen bij de ontwikkeling en de voltooiing van hun project toegewezen. Op basis van het afstudeeronderzoek, moeten de studenten ook hun werk te verdedigen in een mondelinge presentatie met behulp van audiovisuele technologie. Na de mondelinge verdediging, zullen de studenten cross-onderzocht en bekritiseerd door leden van de faculteit en buiten de reviewers zijn. Senior seminar presentaties worden gefilmd en gearchiveerd voor tien jaar.

Doel Two

Benadruk ervaringsleren om studenten voor te bereiden voor de werkgelegenheid bij het afstuderen.

Wijze van Assessment

Tijdens senior seminar, moeten de studenten een enquête die probeert te bepalen hoeveel studenten hebben afgerond of van plan bent om een ​​stage voorafgaand aan het afstuderen te voltooien voltooien. De vragenlijst bevat ook vragen ontworpen om de waarde van ervaringsleren voor communicatie majors beoordelen. Daarnaast zijn de evaluaties van onsite (non-faculteit) toezichthouders en de faculteit toezichthouders gebruikt om de prestaties van leerlingen te meten.

Doel Drie Moedig curriculaire en co-curriculaire activiteiten van multidisciplinaire aard om zo de integratie van kennis te bevorderen en het aanpakken van de complexiteit van het hedendaagse leven.

Wijze van Assessment

Tijdens senior seminar, moeten de studenten een enquête dat pogingen om te bepalen hoe veel studenten hebben deelgenomen aan curriculaire en co-curriculaire activiteiten te voltooien. De vragenlijst bevat ook vragen ontworpen om de waarde van dergelijke activiteiten en de effectiviteit van "naadloos" leren voor communicatie majors beoordelen.

Doel Vier

Opleiden van studenten in de methoden voor het vinden en evalueren van informatie en middelen.

Wijze van Assessment

Alle communicatie majors moeten grote onderzoeksprojecten te voltooien. Twee kernvakken (SSPH 301 theorieën en principes van de menselijke communicatie en SCOM 490 Senior Seminar) studenten eisen een papier dat is gebaseerd op wetenschappelijke bronnen schrijven, en wordt geëvalueerd

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd