Bachelor Of Arts In De Beeldende Kunst (Hons)

Plymouth College of Art

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In De Beeldende Kunst (Hons)

Plymouth College of Art

Over het programma

Onze BA (Hons) kunstprogramma Verkent de hedendaagse kunstvorming in zijn breedste zin, stimuleren van ambitieuze, pro-actieve en kritisch verantwoorde benaderingen tot de creatieve praktijk.

Fine Art in Plymouth College of Art kenmerkt zich door de focus op de ontwikkeling van individuele practice-based onderzoek, binnen de steunende context van een onafhankelijke specialist kunstacademie.

Met toegang tot speciale studio ruimte, wordt u ondersteund bij het ontwikkelen van uw opkomende praktijk door middel van een kader van de beroepspraktijk kansen, met inbegrip van een programma van kunstenaar lezingen, blootstelling aan publieke tentoonstellingen in onze on-site tentoonstellingsruimte, The Gallery, en mogelijkheden om uw praktijk vertonen in het publieke domein.

Je komt terecht in een dynamische gemeenschap van creatieve beoefenaars, ondersteund door een wetenschappelijk team van ervaren kunstenaars, die allen actief zijn beleidsmakers en onderzoekers in de hedendaagse beeldende kunst praktijk.

Ons kunstprogramma stimuleert diversiteit in denken en maken, op basis van het potentieel in materiaalverkenning, samenwerkend werk, kruisbevruchting van ideeën en de verkenning van nieuwe concepten en materialen.

Ons programma biedt een dynamische en stimulerende leeromgeving waaruit nieuwe modellen van praktijk kunnen worden getoetst, terwijl ze investeren in de rijke relatie tussen praktijk en theorie.

Het programma is multidisciplinair, zodat u om te gaan met een reeks van processen, waaronder 2D, 3D, 4D en hybride praktijken.

Dit geldt ook voor workshops in tekenen, schilderen, beeldhouwen en alternatieve 3D-praktijken, performance, video, geluid, grafiek en kritisch schrijven, onder andere.

We zijn toegewijd aan het stimuleren van studio's en post-studio praktijken, het creëren van kunstwerk dat een scala aan instellingen, inclusief galeries, kunstenaarsinitiatieven ruimtes, en de site-specifieke of event-based projecten kunnen bewonen.

Career Outlook

 • Academisch onderzoek
 • Kunst Management
 • Gemeenschap workshops
 • Creatieve consultancy
 • Creatieve evenementen industrie
 • Curation & tentoonstelling industrieën
 • Galerie en outreach onderwijs
 • Marketing Promotie
 • Media & geluid industrieën
 • Wetenschap en kunst samenwerkingen
 • Zelfstandigen beoefenen van kunst
 • Web en interactief design

Wat zal ik bereiken?

Naast het behalen van een hoog niveau van praktische vaardigheden in uw gekozen vakgebiedspraktijk, leert u hoe u een kort werk wilt maken, creatieve ideeën individueel en met collega's kunt verkennen en zelfstandige projecten tot afsluiting kunt beheren.

U krijgt een professionele inzicht in de creatieve activiteit van de externe partners, zoals galeries, musea, creatieve organisaties en het beoefenen van kunstenaars te ontwikkelen.

Je zult in staat om uw werk te plaatsen in de bredere context van de hedendaagse beeldende kunst praktijk, helpen om je voor te bereiden voor uw artistieke carrière of verlenging van uw reis door postdoctorale studie.

Toelatingseisen

Een portefeuille en 96 tot 120 UCAS punten (verdiend via A-niveaus, BTEC Nationaal Diploma, of Stichting Diploma, enz.). We verwelkomen ook de aanvragen van studenten die geen diploma, maar kan het bewijs van hun creativiteit, vaardigheden en ervaring te bieden. Je zal ook nodig zijn om een ​​interview in persoon of via Skype te wonen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op May 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Plymouth, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates