Bachelor of Arts in de beeldende kunst

Algemeen

2 locaties beschikbaar

Beschrijving van opleiding

Studenten in de kunst bacheloropleiding Parkville, Mo ontvangt een algemene inleiding tot studiowerk in een verscheidenheid van media: schilderen, tekenen, fotografie en keramiek of glasvezel. Studenten voltooien van beeldende kunst graden op onze kunst en design school in de buurt van Kansas City vaak werken in de richting K-12 kunstonderwijs certificering in overleg met hun studio majors, het opzetten van hun eigen ateliers en beginnen actief produceren van hun kunstwerk, terwijl het vinden van de werkgelegenheid in aanverwante gebieden.

In het kader van Park University's sterke liberal arts traditie, Kunst en Vormgeving studenten krijgen een sterke basis in de studio disciplines en in de geschiedenis van de kunst. Stages mogelijk maken bovenste niveau studenten de mogelijkheid om carrière te verkennen in veel kunst en design velden.

Onze ruime belangrijkste studio, de gehele bovenste verdieping van Alumni Hall, kijkt Parkville, de Missouri Rivier, de horizon van de Stad van Kansas en de schilderachtige Parkville thuis campus, en biedt het hele jaar door landschap onderwerpen. Onze Sixth Street Studio is een vrijstaand gebouw dat de keramische en vezels studio herbergt. Twee aparte studio complexen in Park University's ondergrondse Mabee Learning Center huis het Graphic Design Studio (met state-of-the-art Macintosh werkstations, digitale camera's, scanners, printers en uitgebreide software) en het Interior Design Studios (met AutoCAD lab, het opstellen kamer en materialen resource lab). De Campanella Gallery, gevestigd in McAfee Memorial Library, biedt het hele jaar door fietsen aan exposities in alle media van professionele kunstenaars naast het verstrekken van afstuderen senioren met een professionele kwaliteit expositieruimte voor hun senior exposities.

De toegang tot de tentoonstellingen en programma's van het Nelson-Atkins Museum of Art in Kansas City en de Spencer Museum in nabijgelegen Lawrence, en de talrijke commerciële en educatieve galeries in de Greater Kansas City, in het bijzonder in Kansas city dynamische Crossroads Arts District voegen diepte en variatie naar de klas en de studio-ervaring.

Laatst bijgewerkt op nov 2014

Over de school

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a ... Lees meer

Park University was founded in 1875, and is a four-year, private, nonprofit, coeducational, liberal arts institution with degree programs that are fully accredited by the Higher Learning Commission, a member of the North Central Association of Colleges and Schools. Lees Minder
Parkville , Kansas stad + 1 Meer Minder