Bachelor of Arts in de bioscoop

San Francisco State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de bioscoop

San Francisco State University

Program Scope

De Cinema Department werd opgericht te midden van de politiek activisme en artistieke experimenten van de jaren 1960. In 2014 heeft de afdeling werd de School of Cinema. Vandaag, in een tijdperk van nieuwe technologieën en nieuwe mogelijkheden, de School verder aan te moedigen en te vieren filmische uitdrukkingen die de sociale en artistieke normen uitdagen. Cinema faculteit zijn toegewijd om studenten met een liberal arts onderwijs richt zich op drie met elkaar verweven waarden: creatieve expressie, kritisch denken, en maatschappelijke betrokkenheid.

SFSU

Studenten in de Bachelor of Arts in Cinema-programma voltooien inleidende cursussen in de filmgeschiedenis, theorie en productie. Ze gaan naar geavanceerde klassen over het veld van de cinema, met inbegrip van de mogelijkheid om een ​​deel van hun studies richten zich via een van onze undergraduate accenten: animatie, experimentele film, documentaire, fictie film, media en cultuur, en scenarioschrijven. Studenten kunnen ook cursussen combineren van verschillende accenten in hun belangrijkste programma. Alle accenten leiden tot een BA in de bioscoop.

Toelating

Op het moment van toelating tot de universiteit, kunnen alle studenten ervoor kiezen om cinema majors zijn. Geen speciale toestemming, toepassing of portfolio is vereist. Alvorens naar cursussen in de 300-niveau of hoger, maar alle majors moet: Voltooi de kern cursussen met een graad van C of hoger (CINE 200, CINE 202, CINE 204, CINE 211 en CINE 212, of gelijkwaardig cursussen) . Voltooiing van de lagere divisies Algemene Onderwijsbond eisen bij SF State of het equivalent daarvan aan een andere instelling.

Beschrijving van het Programma

De School of Cinema is toegewijd aan een programma van de film studies en de productie als een gemeenschappelijke onderneming. Om deze reden is de 200-level kern cursussen en het 300-niveau basiscursussen zijn noodzakelijke voorwaarden om geavanceerde werk in de grote, met inbegrip van de accenten. Graduation Writing Assessment Requirement (GWAR) cursussen in de bioscoop zijn een uitzondering; als de noodzakelijke voorwaarden zijn vervuld, kan GWAR cursussen gelijktijdig worden genomen met kern of basiscursussen, mits de student is een upper-divisie cinema major. De School of Cinema dwingt de voltooiing van de kernvakken voor inschrijving in alle andere vakken.

Studenten moeten zich ervan bewust dat filmmaken is tijdrovend en duur. Hoewel de cursus eisen zelden vereisen, studenten besteden vaak aanzienlijke sommen geld op hun filmprojecten. Productie cursussen vereisen hands-on praktijk en ervaring; dit noodzakelijkerwijs beperkt het aantal studenten in dergelijke cursussen.

Inrichting

School of Cinema beschikt over een 150-seat screening theater, een 2500 vierkante voet schieten podium, bewerken en post-productie gebieden voor zowel tandwiel en digitale media, geluid opnemen en mixen studio's met een digitale bewerking werkplekken, met inbegrip van een Foley podium. De school bevindt zich ook een animatie studio met film en computerwerkplekken, drie high-end computer labs, een mediatheek, de Bill Nichols Reading Room, en de Cinema Studies Center.

Career Outlook

Afgestudeerden van het programma werken vaak als onafhankelijke filmproducenten of professionals in de hele film en media-industrie-als producenten, regisseurs, creatieve executives, cineasten, editors, geluidsingenieurs en mixers, animators en multimedia-kunstenaars. Vele BA afgestudeerden blijven voeren geavanceerde studies in animatie, film, media en cultuur, of scenarioschrijven.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates