Read the Official Description

Bachelor of Arts in Communication Design

&nbsp

Communication Design is een studio kunst programma dat een sterke basis in het algemeen ontwerp principes, theorieën en vaardigheden biedt. De majors zijn visuele denkers die zich niet alleen met kritische analyse en innovatie, maar hebben ook toegang tot de nieuwste state-of-the-art software om hun ideeën, beelden en boodschappen te communiceren naar specifieke doelgroepen. Daarnaast krijgen ze praktische ervaring door actief wordt betrokken bij een gemeenschap van professionals die de praktijk houdt gelijke tred met de hedendaagse samenleving, technologie en cultuur.

&nbsp


Carrièremogelijkheden


Communication Design afgestudeerden hebben een professionele portfolio van persoonlijk gerichte ontwerp werkzaamheden ter voorbereiding van zowel graduate studies of een carrière in reclamebureaus, publicatie of grafisch ontwerp, tentoonstellingen, interieur of architectuur, in-house kunst en design of interactieve, multimedia en web-productie.

&nbsp

&nbsp

Toelatingseisen


Voor regelmatige aanvragers


De aanvrager vult de middelbare school (M.6) certificaat of het equivalent daarvan zoals uitgevaardigd door het Ministerie van Onderwijs, Thailand.
De aanvragers moeten aantonen Engels competentie: een TOEFL score van 79 of hoger, een IELTS (academische band) score van 6,0 of hoger, een SAT1 score van 1650 met Math score van ten minste 580.


De aanvragers zijn verplicht om te zitten voor een schriftelijk tentamen, waaronder Engels (ITP TOEFL en Schrijven), Wiskunde, Algemene Natuurwetenschappen en actualiteiten. Als ze succesvol zijn met het schriftelijk examen, zullen zij worden uitgenodigd voor een gesprek.


Opmerking: De aanvragers wier kennis van het Engels is niet voldoende voor onmiddellijke aanvaarding kan worden geadviseerd om te studeren in de voorbereiding Centrum voor Talen en Wiskunde (PC). Aanvragers die met succes de PC-vereisten komen in aanmerking voor toelating tot de reguliere muic opleiding in de volgende trimester. Muic biedt ook een "Intensief Engels programma" cursus voor studenten die zich voorbereiden op het college Engels toelatingsexamen.

&nbsp


Voor internationale kandidaten


Geïnteresseerde internationale kandidaten kunnen van toepassing zijn 3 keer per jaar door de Toelating sectie.De aanvragers moeten al klaar zijn met hun middelbare school onderwijs of gelijkwaardig is aan de middelbare school zoals uitgevaardigd door het Ministerie van Onderwijs, Thailand.


Als de school certificaat / diploma is niet in het Engels, moet een gecertificeerde Engels vertaling van het stuk worden geregeld en doorgestuurd naar het Ministerie van Onderwijs in Thailand om te zien of het aanvaardbaar is.


Kandidaten die niet Engels als moedertaal moeten een TOEFL score (IBT score van ten minste 79 met een score van ten minste 25 schriftelijk) of IELTS score (6.0 of hoger met het schrijven van 6,0) in te dienen of SAT score (1.650 met een Math score van 580 of hoger).


Zodra kandidaten worden officieel erkend als full-time studenten, zijn ze verplicht om te zitten voor Engels schrijven en Math plaatsing testen om te zien welk niveau zij kunnen zich aanmelden voor.


See 18 more programs offered by Mahidol University International College »

Deze cursus is Campus based
Begindatum
Juni 2019
Duration
4 jaar
Voltijd
By locations
By date
Begindatum
Juni 2019
Application deadline

Juni 2019

Location
Application deadline
Einddatum