Bachelor of Arts in de communicatie

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts in de communicatie

INVOERING

In de wereld van vandaag is effectieve communicatie kritisch. Dit programma is bedoeld om individuen op te leiden om berichten op een cruciale manier te verpakken met behulp van passende kanalen voor het grootste voordeel voor de samenleving.

Het programma laat zien hoe communicatie kan worden gebruikt in de familie, de industrie en de samenleving.

De studie van communicatie in verschillende contexten biedt studenten de unieke kans om inzichten en inzicht te krijgen in de theoretische en empirische basis van deze complexe discipline.

Het programma biedt studenten de mogelijkheid om vanuit de bijbelse context de basisvaardigheden en praktijken van bepaalde professionele communicatiecontexten te leren. Gebied van specialisaties;

  1. Adverteren
  2. Massa communicatie
  3. Bedrijfscommunicatie
  4. Publieke relaties

Doelstellingen van het programma

  1. Om het bewustzijn van de rollen te vergroten, spelen communicatiepraktijken en theoretici in de samenleving.
  2. Om een ​​hoog inzicht te krijgen in traditionele communicatiesystemen, met name in het tijdperk van nieuwe media technologieën.
  3. Om gekwalificeerde afgestudeerden te produceren die leiderschaps- en managementvaardigheden in communicatie- / media-industrie zullen aanbieden.
  4. Om studenten in te zetten voor christelijk ethisch en moraal gedrag in diverse communicatiecontexten.
  5. Om kwalitatief hoogwaardige voorgraadse instructies in communicatiestudies te verschaffen, zodat degenen die in staat zijn en geïnteresseerd zijn om post-graduate studies te volgen.

PROGRAM INFORMATIE

Daarom wordt verwacht dat het programma een belangrijke rol speelt bij het produceren van professionele communicatoren die zullen helpen bij het koppelen van theorieën en principes van communicatie aan industrie en gemeenschappen in de 21e eeuw.

TOELATINGSEISEN:

Minimaal KCSE Graad C + (plus) of gelijkwaardig Minimaal KCSE Graad C + (plus) of zijn equivalent of
C vlakte met Pre-Universiteitscertificaat of Relevant Diploma van een erkende instelling of een volwassen leeftijdstoelage.

INTAKE:

Intakes zijn in januari, mei en september.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and facul ... Lees meer

PAC University is the Leadership University of Choice, chartered by the Commission for University Education in Kenya. It is a cosmopolitan institution of higher learning with students, staff and faculty drawn from nations across Africa and the world. Our diversity offers you a unique platform for an expanded worldview through healthy social interactions. Lees Minder
Nairobi , Kenia Online + 1 Meer Minder