Bachelor of Arts in de financiële wereld

Algemeen

Beschrijving van opleiding

srtj

Effectief Finance heeft betrekking op de mogelijkheid van het verzamelen van zakelijke gegevens, manipulatie, analyse, interpretatie en het maken van de relevante conclusie. Onze bacheloropleiding zal een afgestudeerde met professionele vaardigheden in staat te stellen de problemen van economische activiteiten die verband houden met de financiële aspecten te identificeren en te diagnosticeren in om de optimale manieren om oplossing te vinden.

Succesvolle Specialisten van Financiën

Succesvolle specialisten van Financiën hebben een goed begrip van de belangrijkste financiële concepten, instrumenten en technieken om te helpen een organisatie ervoor te zorgen dat zakelijke beslissingen worden rationeel gemaakt. Zij zullen een grondige kennis van beleggingsinstrumenten en de manier van beheren beleggingsportefeuille. Specialisten in de financiële wereld zal de financiële markten en instellingen en de specifieke aspecten met betrekking tot het gebied te bestuderen, zo goed als ze een inzicht in corporate finance zal hebben en geven geavanceerde advies aan organisaties voor het risicobeheer.

Werk

Ons programma afgestudeerden zullen in staat zijn om het verzamelen, analyseren, interpreteren en evalueren van financiële gegevens en informatie over het bedrijfsleven financiële klimaat en de financiële markten bepalen van de kansen in de markt en de deelname aan de ontwikkeling van relevante strategie en de uitvoering ervan.

Laatst bijgewerkt op mrt 2020

Over de school

International Black Sea University is internationally recognized for its teaching and management excellence, research output, and societal integration having the necessary environment for its students ... Lees meer

International Black Sea University is internationally recognized for its teaching and management excellence, research output, and societal integration having the necessary environment for its students and staff to be advocates of intercultural dialogue, respect global human values, and strive for lifelong learning. Lees Minder