Bachelor of Arts in de financiële wereld

International Black Sea University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de financiële wereld

International Black Sea University

srtj

Effectief Finance heeft betrekking op de mogelijkheid van het verzamelen van zakelijke gegevens, manipulatie, analyse, interpretatie en het maken van de relevante conclusie. Onze bacheloropleiding zal een afgestudeerde met professionele vaardigheden in staat te stellen de problemen van economische activiteiten die verband houden met de financiële aspecten te identificeren en te diagnosticeren in om de optimale manieren om oplossing te vinden.

Succesvolle Specialisten van Financiën

Succesvolle specialisten van Financiën hebben een goed begrip van de belangrijkste financiële concepten, instrumenten en technieken om te helpen een organisatie ervoor te zorgen dat zakelijke beslissingen worden rationeel gemaakt. Zij zullen een grondige kennis van beleggingsinstrumenten en de manier van beheren beleggingsportefeuille. Specialisten in de financiële wereld zal de financiële markten en instellingen en de specifieke aspecten met betrekking tot het gebied te bestuderen, zo goed als ze een inzicht in corporate finance zal hebben en geven geavanceerde advies aan organisaties voor het risicobeheer.

Werk

Ons programma afgestudeerden zullen in staat zijn om het verzamelen, analyseren, interpreteren en evalueren van financiële gegevens en informatie over het bedrijfsleven financiële klimaat en de financiële markten bepalen van de kansen in de markt en de deelname aan de ontwikkeling van relevante strategie en de uitvoering ervan.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,940 USD
Collegegeld getoond is de jaarlijkse
Locations
Georgië - Tbilisi, Tbilisi
Startdatum : Aug. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Aug. 2019
Georgië - Tbilisi, Tbilisi
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan