Bachelor of Arts in de geesteswetenschappen

Algemeen

Beschrijving van opleiding

Bachelor of Arts in de Geesteswetenschappen

De waarde van een GEESTESWETENSCHAPPEN GRAAD

Het doel van de studie van de geesteswetenschappen is om een ​​opleiding die dient als basis voor de rest van je leven. Geen universiteit, hoe groot ook, kan je leren alles wat u moet weten voor uw toekomst. Maar de waarde van de Bachelor of Arts in Humanities graad is dat je leert hoe om ideeën te organiseren, ontwikkelen het vermogen om nieuwe vaardigheden te ontwikkelen en het verhogen van uw vermogen om problemen op te lossen en kansen te grijpen.

Wij geloven dat de integratie van de klassieke disciplines verzorgd door een SSU BA diploma, gecombineerd met onze christelijke gemeenschap en onze studie in het buitenland programma biedt een uitstekende ambiance voor studenten om een ​​opleiding te ontvangen. Studenten wiens zoektocht is spirituele en intellectuele vorming leert om door te denken en verwoorden hun ideeën en waarden binnen een mondiaal perspectief.

HUMANITIES MAJORS

Oude Geschiedenis & Religious Studies

Cursussen in de oude geschiedenis en religieuze studies verkennen het Oude Nabije Oosten en mediterrane om de joods-christelijke traditie in zijn historische context evenals zijn hedendaagse relevantie te begrijpen. Dit geïnformeerd inzicht zal bieden aanzienlijke inzicht in andere academische disciplines en de basis voor een zinvolle dialoog met andere grote religies.

geschiedenis

Studenten van de geschiedenis proberen om het leven van mensen in het verleden te begrijpen: hun ideeën, motieven, waarden, gewoonten, omstandigheden, instellingen, acties, en artefacten om betekenis, orde, en het doel te ontdekken. Grote thema's in de geschiedenis van de westerse beschaving over de afgelopen 2500 jaar worden onderzocht, evenals gerichte regionale en nationale thema's. Studenten worden aangemoedigd om essentiële menselijke vragen in het kader van de christelijke en alternatieve paradigma's en in het licht van de meest relevante geschiedschrijving te confronteren.

Engels

De studie van het Engels introduceert studenten tot de klassiekers van de wereldliteratuur, alsmede aan minder bekende werken uit de oudheid tot heden. Studenten ontwikkelen een appreciatie van de verbale icoon en leren vaardigheden in tekstanalyse die hen in staat te bekwamen lezers van literatuur geworden. Ze ontwikkelen hun begrip van de filosofieën die literaire wereld-uitzicht vorm te geven, en van de relatie tussen deze wereld-uitzicht en het christelijk geloof.

FILOSOFIE

Filosofie peilt belangrijke invloeden in de geschiedenis van ideeën en streeft inzicht in de gedachte van de huidige dag. Te beginnen met de pre-socratische denkers, studies in de filosofie traceren van de lijn van de vormende invloeden tot heden in de westerse traditie, en onderzoekt ook de wisselwerking tussen filosofie en het christelijk geloof.

Laatst bijgewerkt op feb 2015

Over de school

Proudly the smallest university in Canada, St. Stephen's University is a premier Liberal Arts university, only accepting up to 30 students each year.

Proudly the smallest university in Canada, St. Stephen's University is a premier Liberal Arts university, only accepting up to 30 students each year. Lees Minder