Bachelor of Arts in de gemeenschap psychologie (cp)

University Of Washington Bothell

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de gemeenschap psychologie (cp)

University Of Washington Bothell

Bachelor of Arts in de communautaire Psychologie (CP)

Community psychologie onderzoekt sociale problemen en bevordert het welzijn van de mensen in hun gemeenschappen. Terwijl het gebied leunt zwaar uit de psychologie, het trekt ook uit theorie en praktijk in de sociologie, maatschappelijke ontwikkeling, ecologie, de volksgezondheid, antropologie, culturele en performance studies, de openbare orde, maatschappelijk werk en sociale bewegingen rechtvaardigheid. Door middel van het communautaire onderzoek en actie, de gemeenschap psychologen produceren kennis die het sociale beleid, sociale dienst, het helpen van praktijken, en de gemeenschap verandering kan informeren.

De Gemeenschap Psychologie belangrijkste biedt strenge academische voorbereiding voor studenten die willen een carrière in de menselijke diensten, ontwikkeling van de gemeenschap geestelijke gezondheid, familie en jeugdprogramma's, begeleiding, preventie, programma-evaluatie, community arts, multicultureel programma voor de ontwikkeling, en de menselijke relaties na te streven. De belangrijkste bereidt studenten ook voor afgestudeerde werk in een verscheidenheid van academische en onderzoeksgebieden toegepast zoals psychologie, sociologie, Counseling, volksgezondheid en maatschappelijk werk, alsook interdisciplinaire graduate werk in de kunsten, humaniora en sociale wetenschappen, waaronder Cultural Studies en Beleid Studies.

Community Psychology Leerdoelen

De Gemeenschap psychologie curriculum bevordert de vier belangrijkste IAS leerdoelen. Studenten die cursussen en / of hoofdvak in Community Psychology:

 1. Ontwikkelen van een goed begrip van de menselijke ontwikkeling en het welzijn binnen een ecologisch kader.
 2. Putten uit de sterke punten en perspectieven van diverse stakeholders in het definiëren en het oplossen van maatschappelijke problemen.
 3. Maak gebruik van interdisciplinaire methoden en benaderingen om de gemeenschap actie en onderzoek.
 4. Begrijpen, te evalueren en te participeren in de ontwikkeling van effectieve interventie, preventie en gezondheidsbevordering strategieën en programma's voor individuen, kleine groepen en gemeenschappen.
 5. Integreer kennis in alle disciplines en contexten op een manier die verschillende benaderingen voor het begrip van de menselijke ontwikkeling en het welzijn te respecteren.
 6. Werken samen in diverse groepen en organisaties door middel van community-based ervaring en stages.

Vereisten

Er zijn geen officiële vereisten voor de communautaire Psychologie dan de eisen voor toelating tot de School van Interdisciplinair Kunsten en Wetenschappen. Nuttige voorbereiding voor deze grote omvat cursussen in de psychologie, sociologie, antropologie, de openbare orde, statistieken en / of onderzoeksmethoden. Studenten zullen een sterke vaardigheden in het schrijven, spreken, samenwerking en community-based werk nodig hebben.

Diploma-eisen

 • BIS 300 Interdisciplinair bericht * (5 studiepunten)
 • BIS 312 Approaches to Social Research (5 studiepunten)
 • BIS 315 Understanding Statistieken (5 studiepunten)
 • BisCp 343 Community Psychology (5 studiepunten)
 • CP Cursussen (25 studiepunten)
 • BIS 499 Portfolio Capstone (3 studiepunten)
 • Extra IAS cursussen (20 studiepunten)
 • Algemeen Keuzevakken (22 studiepunten)

TOTAAL = 90 credits *Moeten worden genomen in het eerste kwartaal van IAS inschrijving.

Opmerking: Lessen in deze belangrijke worden voornamelijk aangeboden overdag uur.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - Bothell, Washington
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates