Bachelor of Arts in de geschiedenis

John Cabot University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de geschiedenis

John Cabot University

De Bachelor of Arts in de geschiedenis is ontworpen om de intellectuele breedte en de analytische vaardigheden die het mogelijk maken de studenten om betekenisvolle verbanden tussen het verleden en het heden te bieden. Daartoe wordt de geschiedenis majors aangemoedigd om te interpreteren en de vraag van de culturele, sociale, economische en politieke factoren die de manieren waarop individuen, samenlevingen en culturen veranderen in de tijd vorm te geven.

Geschiedenis docenten helpen studenten ontwikkelen de vaardigheden van historische analyse, kritisch lezen en schrijven, en onderzoek door een combinatie van onderzoek cursussen en beperkte inschrijving seminars. Doorheen de geschiedenis van het programma, studenten ontwikkelen hun intellectuele behendigheid, nieuwsgierigheid en verantwoordelijkheid, samen met onderzoek en communicatieve vaardigheden. Als zodanig is onze belangrijke geschiedenis biedt een sterke basis voor graduate studie in de geschiedenis en aanverwante gebieden, beroepsonderwijs (bijv Law School of lerarenopleiding), en de loopbaan op elk gebied die veel waarde hecht aan analytische en communicatieve vaardigheden plaatst.

Learning Outcomes voor de Geschiedenis Major

Studenten die naar aanleiding van de pre-Fall 2016 belangrijke kan de leerresultaten hier bekijken.

 • LOS 1: Identificeren, te interpreteren, en het ontwikkelen van een goed gemotiveerde en sterk ondersteund uitleg van de belangrijkste historische processen en ontwikkelingen.
 • LOS 2: identificeren, interpreteren en uitleggen hoe interacties tussen verschillende groepen binnen enkele verenigingen, politieke organisaties en culturen, samen met die kruising zoals grenzen, bijgedragen aan de vorm onderscheidende historische identiteiten en resultaten.
 • LOS 3: Evalueren en analyseren van verschillende wetenschappelijke argumenten en interpretaties met betrekking tot verschillende historische problemen en leert om te bepalen hoe historici hebben onderzocht en geïnterpreteerd verschillende culturen in de tijd.
 • LOS 4: Ontwikkelen van een inzicht in hoe context en het publiek bijdragen vorm te geven historische interpretatie en perspectief op het verleden door de analyse van een verscheidenheid van bronnen.
 • LOS 5: Word je bewust van het belang van het vinden, het gebruik en de productie van betrouwbare informatie en leren om wetenschappelijke integriteit en ethische normen in academische werk te respecteren.

EISEN VOOR DE MATE (vanaf FALL 2016)

A. De Proficiency Requirements van de universiteit in het Engels, wiskunde en vreemde taal.

B. De Algemene Distributievereisten van de universiteit in het Engels, wiskunde en natuurwetenschappen, Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen en Schone Kunsten. (The General Distribution Humaniora eisen zal ook worden voldaan door het nemen van de kern cursussen hieronder vermeld.)

C. Core Curriculum

 • HS 120 Inleiding tot de westerse beschaving I
 • HS 121 Inleiding tot de westerse beschaving II
 • HS 200 Doen Geschiedenis
 • HS 201 The Long Term Geschiedenis van globalisatie
 • Een 200 of 300 niveau HS cursus in elk van de volgende gebieden: Ancient History (voor c. 500 CE), Middeleeuwse Geschiedenis (c. 500-1500 CE), Vroegmoderne Geschiedenis (c. 1500-1800 CE), Modern History (c. 1800-2000 CE)
 • HM 460 Onderzoek en Schrijven in de geesteswetenschappen
 • HS 480 Senior Thesis

De universiteit is een globale minimum Grade Point Average van 2,00 in alle cursussen die aan de universiteit met niet meer dan twee graden lager dan C- in kernvakken die nodig zijn voor de grote.

D. Major Keuzevakken

Zeven HS cursussen, ten minste vier van die op 300-niveau. Ten minste twee van deze moet 300-level cursussen als 'Research Seminars'-studenten worden sterk aangemoedigd om deze te voltooien voordat het semester waarin zij zich inschrijven voor hun scriptie. Studenten worden aangemoedigd om voor te stellen relevante cursussen uit andere disciplines worden beschouwd als belangrijke keuzevakken. Dergelijke voorstellen moeten worden goedgekeurd door de adviseur en de Geesteswetenschappen Departement Chair.

E. Algemeen Keuzevakken voldoende is om een ​​totaal van 120 studiepunten te geven.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Italiƫ - Rome, Lazio
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italiƫ - Rome, Lazio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan