Bachelor Of Arts In De Gezondheidszorg Informatie Management

University of South Carolina Upstate

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In De Gezondheidszorg Informatie Management

University of South Carolina Upstate

De Bachelor of Arts in de Information Management & Systems / Health Information Management (IMS / HIM) is de enige opleiding in zijn soort in Zuid-Carolina. We werken met Greenville Technical College, Midlands Technical College en Florence-Darlington Technical College om dit unieke progressie programma te maken. Studenten die hebben een associate's degree van een geaccrediteerde informatie over gezondheid management programma het Rhit certificaat ontvangen en houden (of te nemen en met succes afleggen van het register examen binnen zes tot 12 maanden van de entree in het programma) kan zich inschrijven voor de geaccrediteerde HIM Program.

Deze graad geeft afgestudeerden met de mogelijkheid om het beheer op zich nemen in het omgaan met informatie over gezondheid en gezondheidszorg informatiesystemen. Carrière mogelijkheden bestaan ​​in een verscheidenheid van de gezondheid-gerelateerde instellingen, zoals ziekenhuizen, langdurige zorg faciliteiten, klinieken en particuliere praktijken. Andere mogelijkheden zijn beschikbaar in consulting bedrijven, overheidsinstellingen, verzekeringsmaatschappijen en softwareleveranciers. De Health Information Manager (HIM) ondersteunt de provider met gedocumenteerde patiëntenzorg, de vergoeding, onderwijs onderzoek, prestatieverbetering en juridische vragen. De HIM beheert mensen evenals informatie. Als je van de zorgomgeving, maar wil niet direct contact met de patiënt, dit is het programma voor u!

De IMS / Health Information Management programma kan worden bijgewoond voltijds of deeltijds en omvat de toegevoegde waarde van een medische informatica component. De meerderheid van de cursussen zijn online die zorgt voor flexibel weekschema's en 24/7 beschikbaarheid. De IMS / HIM programma is geaccrediteerd door de Commissie over de accreditatie voor Gezondheid Informatica en Information Management Education (CAHIIM).

We hebben samen de gebruikelijke HIM cursussen met informatica cursussen ontworpen om uw begrip van de technologie en het bedrijfsleven te versterken. Studenten zullen afstuderen met HIM expertise en kennis van de computer applicaties, databases, en programmering, waardoor ze een voordeel in hun vakgebied.

Geïnteresseerde studenten kunnen niet alleen algemene opvoeding, maar ook vele programma-gerelateerde cursussen te dragen. Cursussen omvat de studie van organisaties en administratie; informatietechnologie en trends; netwerk applicaties en database systemen; en de juridische en ethische verantwoordelijkheden in de gezondheidszorg.

Volg de links aan de linkerkant of contact opnemen met de HIM Program Director voor meer informatie over de Health Information Management / Informatica Program verkrijgen.

SCHIMSS Scholarship Opportunity

Het South Carolina Health Information Management Systems Society is het aanbieden van een $ 1.000 beurs voor een undergraduate of graduate student bezig met een curriculum dat de gezondheid van de informatietechnologie, de gezondheid informatie management, of de gezondheid informatica gaat. Meer informatie, waaronder een aanvraag voor deze beurs, kan worden gevonden op de SCHIMSS website www.schimss.org.

HIM Graduate Prestaties in Health Information Management Sinds CAHIIM accreditatie ontvangen in maart 2010, ons HIM programma blijft groeien. We zijn bijzonder trots op onze alumni en hun prestaties:

  • Onze december 2012 afgestudeerd is werkzaam bij een 400-plus bed, full service, moderne medische complex in Columbia, SC
  • Job Titel: Physician Network Services Clinical Applications Analyst.
  • Onze augustus 2012 afgestudeerde heeft een uitdagende, nieuwe positie als de HIM Manager / Privacy Officer bij het Redfern Health Center, Clemson University, Clemson, SC
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2018
Duration
Duur
Voltijd