Bachelor Of Arts In De Grafische Vormgeving (Hons)

Plymouth College of Art

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor Of Arts In De Grafische Vormgeving (Hons)

Plymouth College of Art

Over het programma

Het grafische ontwerp-industrie speelt een belangrijke rol in de samenleving. Deze dynamische en constant evoluerende gebied raakt elk aspect van uw dag-tot-dag leven, van de verpakking en etikettering van uw favoriete jeans aan de apps die je iedere dag op uw telefoon te gebruiken.

Onze BA (Hons) Grafisch Ontwerp programma Zal je uitdagen om de relatie tussen ontwerp en de bredere wereld te onderzoeken, essentiële vaardigheden te verwerven en je aan te moedigen om je eigen ideeën en individuele aanpak te ontwikkelen.

Door onze inzet voor de belangrijkste ontwerp vaardigheden zoals creatief en kritisch denken, gedachten, typografie, print, lay-out en onderzoekspraktijk, samen met hedendaagse digitale media en andere aanverwante disciplines, zullen wij u aanmoedigen om uw eigen unieke stem en aanbod te ontwikkelen.

Wij moedigen studenten ingang op het programma zodat u actieve studenten en daarom het vormgeven en het beïnvloeden van de cursus als je vooruitgang te worden.

We willen dat onze afgestudeerden toekomstige leiders in de ontwerpwereld zijn. Wij willen dat u te onderzoeken, invloed, innoveren, en in de voorhoede van de verandering.

Over drie jaar studie gaat u alles van merkidentiteit tot ontwerp voor afdrukken, illustratie naar informatiegrafiek, opkomende ontwerpcontexten, zoals apps op webgebaseerd digitaal ontwerp, inclusief digitaal verhaal en UI-ontwerp.

U krijgt ook de kans om uw ondernemende ambities uit te oefenen en direct met live klanten en wereldwijde designstudio's te werken, en uw eigen verkoopbare designprojecten te genereren. Om een ​​succesvolle grafische ontwerper te zijn, moet u innovatief, creatief en probleemoplossend zijn.

U moet uw gereedschap, media, boodschap en het publiek te begrijpen. Ons programma zal u helpen om deze kritische vaardigheden te ontwikkelen en te verkennen internationale design praktijken in een bredere professionele context.

Praktijkgericht onderwijs - onderwezen door research-actieve medewerkers die worden beïnvloed door de huidige trends en ontwikkelingen in de branche - is een gunstig element aan dit programma.

Onze afgestudeerden worden hoog gewaardeerd en erkend binnen de industrie. Ze blijven vele prijzen en veilige banen te ontvangen over de sector (nationaal en internationaal), freelance kansen, stages en stages.

Onze drie jaar programma omvat gastcolleges van gerenommeerde sprekers en bezoeken op te starten agentschappen afgesloten met een grote tentoonstelling van het werk op een nationaal platform in Londen.

Career Outlook

 • Grafische / digitale ontwerpers
 • Corporate Identity en Brand Developers
 • Verpakking en Print Ontwerpers
 • Art directors
 • Brand Identity Designers
 • Digital Artists
 • Illustratoren
 • Interactive Designers
 • Publiceren en redactionele Designers
 • Website en App Ontwerpers
 • Motion Graphics Designers

BA (Hons) Graphic Design - Highlights

 • Meer informatie over een breed scala aan grafische ontwerptoepassingen, waaronder print- en interactief ontwerp, publicatie- en informatieontwerp, typografie en bewegingsontwerp.
 • Het verwerven van kennis uit aanspreekbaar en betrokken medewerkers met ruime ervaring in ontwerp context, typografie, boekdruk, uitgeverijen, installatie, interactief ontwerp, beweging, branding, fotografie, grafiek, illustratie, boekbinden en beroepspraktijken.
 • Krijgen de eerste hand ervaring van de real-life werksituaties via The Agency, een studio praktijk, met de baan rollen en betaalde projecten bieden van mogelijkheden om ondernemersvaardigheden te ontwikkelen en aan te gaan met live-client geleid slip.
 • Ontdek zowel traditionele ambachtelijke middelen en de digitale technologie om uw creatieve, conceptuele en innovatief design thinking te ondersteunen.
 • Observeer hoe internationale organisaties te rennen en te bezoeken up-and-coming tentoonstellingen over onze spannende programma reizen naar Parijs en Berlijn.

Toelatingseisen

Een portefeuille en 96 tot 120 UCAS punten (verdiend via A-niveaus, BTEC Nationaal Diploma, of Stichting Diploma, enz.). We verwelkomen ook de aanvragen van studenten die geen diploma, maar kan het bewijs van hun creativiteit, vaardigheden en ervaring te bieden. Je zal ook nodig zijn om een ​​interview in persoon of via Skype te wonen.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels


Laatst bijgewerkt op May 18, 2017
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Aug. 2018
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Locations
Verenigd Koninkrijk - Plymouth, Engeland
Startdatum: Aug. 2018
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates