Bachelor of Arts in de grafische vormgeving

University of Central Oklahoma

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de grafische vormgeving

University of Central Oklahoma

Grafisch ontwerp is visuele communicatie en visuele probleemoplossing. Dit soort visuele communicatie kan worden gevonden op een poster, een zakje chips, een blikje frisdrank, op het scherm van uw laptop of iets uit de echte wereld of het digitale domein. U kunt het nu niet beseffen, maar Graphic Design is om je heen. U ziet zo veel als 5.000 advertenties per dag. Dat betekent dat u grafisch ontwerp meer dan 5000 keer per dag ziet, omdat reclame slechts een medium is waarin u grafisch ontwerp vindt. Grafisch ontwerp kan artistiek, illustratief, systematisch en zelfs simpel zijn. Uiteindelijk is het echter aan u, de ontwerper, het probleem op te lossen en te vinden met de meest effectieve oplossing. Ons grafisch ontwerp programma is geaccrediteerd door NASAD.

Voor meer informatie over Graphic Design, Design History en Illustratie minderjarigen, alstublieft klik hier.

Leerplan

Het grafisch ontwerp curriculum omarmt en integreert kunst, reclame en communicatie. Het programma rogram bij UCO is uitgegroeid tot het grootste programma tussen Kansas City en North Texas. Het is echt een centrum van excellentie geworden bij UCO.

Graadblad

Internationale Beurzen

De Universiteit van Central Oklahoma is toegewijd aan het verstrekken van betaalbare onderwijzen aan onze studenten en hun families van over de hele wereld. UCO erkent en beloont de prestaties van studenten door het aanbieden van beurzen en toekenningen op basis van academische verdiensten, talent in de beeldende kunst of atletiek. Andere prijzen zijn gebaseerd op de financiële behoefte. Studenten kunnen in aanmerking komen voor beide soorten prijzen.

Ook op de campus is werk beschikbaar om internationale studenten te helpen met hun kosten van levensonderhoud. Internationale studenten kunnen op de campus banen aanvragen en werken tot 20 uur per week nadat ze aankomen. Werk op de campus is niet gegarandeerd.

Toekomstige Studenten

 • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Freshman studenten, alstublieft Klik hier.
 • Volledige lijst van Beurzen beschikbaar voor Undergraduate Transfer studenten, alstublieft Klik hier.
 • Volledige lijst van de beurzen beschikbaar voor studenten, dan kunt u Klik hier.

Houd er rekening mee dat het aanvragen van de meeste van deze beurzen geen actie vereist van een student. Studiebeslissing is gemaakt door een Adviserende Adviseur, gebaseerd op uw academische en Engelse vaardigheidscores. De uitzonderingen zijn de Voorzitters Leiderschapsraad, Leiders van de Morgenraad en Legacy Non-Resident Waiver-beurzen.

Huidige studenten

 • Leadership Scholarship - $ 400 (eenmalige prijs)
 • Elk lente semester worden meerdere kandidaten toegekend in afwachting van financiering door de administratie. De verkozen ISC-president krijgt $ 1000,00 per lente en herfst semester.
 • Internationaal Pageant Studiebeurs - Beursbedragen worden elk voorjaar toegekend voor de top drie winnaars van mannelijke en vrouwelijke categorie.
 • Niet-ingezeten studieverzekering Scholarship - tot $ 1.000 (eenmalige prijs). Beurs wordt toegekend aan de student op basis van hun GPA en leidinggevende betrokkenheid tijdens het studeren bij UCO.
 • Voor een overzicht van andere scholarships, verwijzen wij u naar UCO Scholarships en UCO Scholarship Application Utility.

* In de meeste gevallen zijn beurzen stapelbaar, maar mogen de kosten van de opleiding niet overschrijden.

Carrièremogelijkheden

Grafische ontwerp carrièremogelijkheden omvatten:

 • Type Ontwerp
 • Magazine Ontwerp
 • Ontwerp van de Krant
 • Publiekstukken
 • Advertising Layout
 • Foto bewerken / Photoshop Art
Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
4 jaar
Voltijd
Price
Prijs
611 USD
Information
Deadline
Vraag informatie aan
Spring Terms application deadline. Fall Terms: April 1st.
Locations
Verenigde Staten - Edmond, Oklahoma
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Spring Terms application deadline. Fall Terms: April 1st.
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Sept. 2019
Verenigde Staten - Edmond, Oklahoma
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Spring Terms application deadline. Fall Terms: April 1st.
Einddatum Vraag informatie aan