Bachelor of Arts in de internationale betrekkingen en Europese studies

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de internationale betrekkingen en Europese studies

UNIVERSITATEA BABEȘ-BOLYAI

De BA in Internationale Betrekkingen en Europese Studies in het Engels is een geïnternationaliseerde programma, gebaseerd op een interdisciplinair curriculum en compatibiliteit met de grote universiteiten in de hele Europese Unie. De cursussen hebben een sterke praktische focus en omvatten politieke wetenschappen, geschiedenis, economie, recht, communicatie, project management etc., samen met de studie van ten minste één vreemde taal. Onze studenten komen niet alleen uit Roemenië, maar ook van vele andere EU- en niet-EU-landen die de leeromgeving multiculturele maakt, in overeenstemming met het gebied van de internationale betrekkingen. Niet minder dan 62 Erasmus Plus partnerschappen aan de uitwisselingsprogramma's van deze BA bevestigd, goed voor een groot aantal inkomende en uitgaande studenten per jaar.

Bovendien is de double degree mogelijkheden om onze studenten met onze partner universiteiten van Nottingham (vanaf 2016) en Padua staat de voormalige om een ​​diploma van Babeş-Bolyaiuniversiteit en een andere van de Britse / Italiaanse ministerie van Onderwijs te verdienen. EU gefinancierde projecten, wetenschappelijke conferenties, NGO-activiteiten en de nationale of internationale stages zijn slechts enkele van de aantrekkelijke buitenschoolse activiteiten van onze studenten profiteren van.

Academische kalender

Het academisch jaar, zowel voor Roemeense en internationale studenten, begint op 1 oktober en het is verdeeld in twee semesters: de winter semester duurt tot half januari, en het tweede semester, die begint aan het einde van februari en duurt tot het begin juni. Beide semesters wordt gevolgd door onderzoek en heronderzoek sessies. Het academisch jaar omvat ook de volgende feestdagen: Kerstmis (2 weken), inter-semester (een week), de lente / Pasen (1 week) en in de zomer (11 weken)

Collegegeld

  • EU: 2600 RON / academisch jaar
  • EER of niet-EU-landen: 2.700 EUR / Academisch Jaar
Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
3 jaar
Voltijd
Price
Prijs
2,700 EUR
Niet-EU-studenten
Locations
Roemenië - Cluj-Napoca, District Cluj
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates