Bachelor of Arts in de internationale betrekkingen

San Francisco State University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de internationale betrekkingen

San Francisco State University

Program Scope en Student Leerdoelen

De cursussen van de studie voor de Bachelor of Arts in Internationale Betrekkingen hebben drie doelstellingen: kennis van de basisbegrippen, theorieën en methoden in de internationale betrekkingen te geven; te ontwikkelen in elke student ten minste één gebied van bijzondere individuele competentie in de internationale betrekkingen; en studenten in onderzoek, analyse en presentatie / communicatieve vaardigheden trainen. Liberal Arts educatieve doelen worden benadrukt, maar het programma heeft ook tot doel verkoopbare vaardigheid die passen bij het gebied te ontwikkelen. Deze omvatten het schrijven van rapporten, statistische en computer-toepassingen, analyse van de openbare orde, mondelinge briefing technieken en audiovisuele productie.

Gebruik makend van de uitgebreide cursusaanbod in het programma en in andere afdelingen, de studenten in staat zijn om, op advisering, om afzonderlijke gebieden van specialisatie binnen de geografische, functionele (bv, internationale politieke economie) te ontwikkelen, probleemgericht (bijvoorbeeld wapenbeheersing), theoretisch / methodologische, en andere categorieën. Veldwerk kan ook deel uitmaken van een gebied van specialisatie.

De nadruk op keuzevakken van de studie vereist dat een student in overleg met een adviseur elk semester.

SFSU

Career Outlook

Werkgelegenheid mogelijkheden voor afgestudeerden in de internationale betrekkingen bestaan ​​in het bedrijfsleven, de overheid, elektronische en gedrukte journalistiek, onderwijs en het internationale diensten (bijv UN Association, het Rode Kruis, enz.). Studenten het invullen van een diploma vinden het een uitstekende voorbereiding voor de toegang tot zeer concurrerende programma's van geavanceerde studie of werk in het buitenland op het gebied van bijzonder belang of kennis.

Deze school biedt programma's in:
  • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Sept. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Verenigde Staten - San Francisco, Californië
Startdatum : Sept. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates