Bachelor of Arts in de klassieke studies

John Cabot University

Programma Beschrijving

Lees de Officiële Beschrijving

Bachelor of Arts in de klassieke studies

John Cabot University

Rome biedt studenten de ideale locatie voor het hoofdvak Classical Studies. De oude Romeinse wereld is nog steeds aanwezig in de stad monumenten, kunstwerken en inscripties, in zijn rijke museumcollecties, en in de grote invloed van de klassieke traditie op zijn hedendaagse architectuur.

Studenten hoofdvak klassieke studies de uitzonderlijke kans om hun studie van de klassieke talen en geschreven bronnen aan te vullen met on-site, de eerste hand ervaring van oude kunst en materiële cultuur in Rome en de rest van Italië. Major Romeinse bibliotheek holdings aanzienlijk vergemakkelijken en te versterken onderzoek op alle gebieden van de klassieke studies, met inbegrip van dergelijke specialistische disciplines zoals numismatiek, antieke geneeskunde, wetenschap, techniek en industrie.

Hoewel dit belangrijke benadrukt de studie van de oude Romeinse cultuur en samenleving, is het aanbod van cursussen ontworpen om een ​​solide basis in de klassieke beschaving bieden als geheel, uit de Griekse en Romeinse literatuur oude geschiedenis, filosofie, religie, mythologie, archeologie, kunst, en architectuur. Door de keuze van hun grote keuzevakken kunnen studenten zich in meer diepte op één of meer van de gebieden van de Grieks-Romeinse cultuur die hen het meest interesseren.

De interdisciplinaire studie van de klassieke wereld leert studenten om analytisch te denken over de fundamenten van de westerse beschaving, bereidt hen ook om kritisch na te denken over hun eigen hedendaagse wereld, en om innovatieve oplossingen om de toekomstige uitdagingen te zoeken.

Leerresultaten voor de Classical Studies Major

 • LOS 1: identificeren, analyseren en interpreteren van grote historische, culturele, taalkundige en artistieke ontwikkelingen van de oude Mediterrane wereld.
 • LOS 2: Analyseer tekst, taal en materiële cultuur als primaire bronnen, en contextualiseren deze historisch, sociaal en cultureel.
 • LOS 3: Onderscheid hoe de ontwikkelingen in de eeuwenoude Middellandse kunst, taal, literatuur, en denken worden gevormd door dynamische sociale en culturele interacties en waarderen de impact van de context en het publiek over de historische interpretatie van deze factoren.
 • LOS 4: Breng methodes, theorieën en technieken die geschikt zijn voor het gebied, context en kleinbedrijf.
 • LOS 5: Breng kennis, inzichten en perspectieven afkomstig uit meerdere Classical Studies disciplines en vormen de bron voor nieuwe contexten.

EISEN VOOR DE MATE

A. De Proficiency Requirements van de universiteit in het Engels, wiskunde en vreemde taal.

B. De Algemene Distributievereisten van de universiteit in het Engels, wiskunde en natuurwetenschappen, Sociale Wetenschappen, Geesteswetenschappen en Schone Kunsten. (Veel van de Geesteswetenschappen en Schone Kunsten eisen zal worden voldaan door het kerncurriculum cursussen hieronder.)

C. Aanvullende vereisten LAT 101 Elementaire Latijn I en LAT 102 Elementaire Latijn II of LAT 103 Intensive Elementary Latin

D. Core Curriculum

 • ARCH 101 Inleiding tot de archeologie
 • LAT 282 Directed Readings in het Latijn
 • PH 210 Ancient Philosophy
 • CL / HS 221 Geschiedenis van het oude Griekenland
 • CL / HS 231 Geschiedenis van het oude Rome en Italië
 • CL 278 Literatuur en Samenleving in het Oude Rome
 • CL / RH 372 klassieke retorica
 • AH 220 Klassieke Griekse Kunst en Architectuur
 • AH 290 Ancient Rome en haar monumenten of AH 223 Roman Imperial Art and Architecture
 • CL 260 klassieke mythologie of CL / RL 288 oude religie
 • HM 460 Onderzoek en Schrijven in de geesteswetenschappen
 • CL 480 Senior Thesis

De universiteit is een globale minimum Grade Point Average van 2,00 in alle cursussen die aan de universiteit met niet meer dan twee graden lager dan C- in kernvakken die nodig zijn voor de grote.

E. Major Keuzevakken

Studenten moeten vijf keuzevakken te kiezen uit CL (Classical Studies) cursussen die geen deel uitmaken van de kern of van enige 100-300 niveau GRK (Grieks), of 200 of 300 niveau AH (Kunstgeschiedenis), ARCH (Archeologie) , HS (Geschiedenis), LAT (Latijn), PH (Philosophy), of RL (Religious Studies) cursussen gericht op de Oude periode niet in de kern opgenomen, of eN 278.

F. General Electives voldoende om een ​​totaal van 120 studiepunten te geven.

Deze school biedt programma's in:
 • Engels
Duur & Kosten
Deze cursus is Campus gesitueerd
Start Date
Startdatum
Oct. 2019
Duration
Duur
Voltijd
Locations
Italiƫ - Rome, Lazio
Startdatum : Oct. 2019
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan
Dates
Oct. 2019
Italiƫ - Rome, Lazio
Aanmeldingslimiet Vraag informatie aan
Einddatum Vraag informatie aan